Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ha nem mented meg a világot, itt a vég – Jön magyarul Victoria Aveyard új regénye!

Sorok között
-
 Tegnap 23:30Könyv

A Gabo SFF most osztotta meg a zseniális hírt: jövőre érkezik magyarul a Vörös Királynő sorozat írónőjének az új regénye! A könyv Amerikában 2021. május 4-én várható, így jó hamar olvashatjuk! A Realm Breaker ezúttal epikus fantasy lesz, de világmegmentésből így sem lesz hiány. Alább elolvashatjátok a kiadó közleményét a történet leírásával…

Király-kupa: 250 nézőt beengednek az Atlético meccsére

NSO
-
 Tegnap 22:24Foci

Ismét nézők előtt rendeznek futballmérkőzést élvonalbeli csapat részvételével Spanyolországban: két hét múlva a Cardassar és az Atlético Madrid kupamérkőzésére 250 szurkolót engednek be.

Vibráló, friss és a világon egyedülálló: a szamorodni visszatért

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 20:45Recept

Ez a borstílus csak ezen a borvidéken készíthető, így unikalitása megéri, hogy jobban megismerjük.

Kihagyják a decemberi világkupát a finnek és a svédek

A sífutók aggódnak a koronavírus-fertőzés miatt.

Az áram ára negatívba fordulhat Magyarországon is?

Most ér billenőpont közelébe a fosszilis energiával előállított és a zöld áram ára, ennek köszönhetően hamarosan olcsóbb lesz megújuló forrásból a villamosenergia. Szakértők szerint akár 3-5 éven belül bekövetkezhet, hogy Magyarországon negatívra fordul az áram ára. Ugyanis a napenergia iránti dinamikusan növekvő kereslet túltermelést…

Új fejezet kezdődött a járvány elleni harcban az Egyesült Királyságban

Új fejezet kezdődött a koronavírus-járvány elleni küzdelemben a Pfizer és a BioNTech vállalatok által kifejlesztett oltóanyag gyógyszerhatósági jóváhagyásával – mondta szerdán Matt Hancock brit egészségügyi miniszter. Hozzátette, hogy az Egyesült Királyságban a jövő hét elején elkezdik az oltások beadását.

Sokan lemaradnak idén az angol királynő karácsonyi vacsorájáról

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 19:54Recept

A Buckingham Palota néhány napja megerősítette, hogy idén a pandémia miatt 33 év után először elmarad a közös ünneplés.

Brit egészségügyi miniszter: új fejezet kezdődött a járvány elleni harcban az Egyesült Királyságban

Új fejezet kezdődött a koronavírus-járvány elleni küzdelemben a Pfizer és a BioNTech vállalatok által kifejlesztett oltóanyag gyógyszerhatósági jóváhagyásával - mondta szerdán Matt Hancock brit egészségügyi miniszter. Hozzátette, hogy az Egyesült Királyságban a jövő hét elején elkezdik az oltások beadását.

Az advent idén átvonul a világhálóra

Koncert.hu
-
 Tegnap 18:57Zene

Rád gondolok! címmel az online térbe költöznek a Várkert Bazár adventi programjai december 1. és december 24. között. A sorozat középpontjában egy egyedi adventi videókalendárium, valamint a déli panorámateraszon kialakított ünnepi dekoráció áll.

Itt a "tiszta" hús! - Boltokba kerülhet a világ első mesterséges húskészítménye!

A világon elsőként engedélyezték Szingapúrban laboratóriumi körülmények között előállított csirkehús értékesítését. A mesterséges húsból első körben "csirkehúsfalatkákat" fognak készíteni. Azt egyelőre nem lehet tudni, a termék pontosan mikortól lesz elérhető.

Világszerte címlapon Szájer József botránya

Minden jelentősebb világlap kiemelt helyen foglalkozott Szájer József ügyével. A legtöbben azt emelték ki, hogy a meleg szexpartin résztvevő politikus egy olyan párt uniós képviselője, amely folyamatosan csorbítja a szexuális kisebbségek jogait.

Sopianae ókeresztény temetője húsz éve a világörökség része

Jubileumot ünnepel Pécs egyik legnépszerűbb turisztikai látványossága. Az UNESCO Világörökség Bizottsága Pécs (Sopianae) ókeresztény temetőjét éppen húsz éve, 2000. december 2-án vette fel a Világörökség Jegyzékbe kulturális örökség kategóriában.