Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 45 hír

Látogatás a pápánál

Ferenc pápa fogadta hétfőn az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) küldöttségét.

Karácsonyi ajándékgyűjtés – A Szabolcs Néptáncegyüttes tagjai várják a felajánlásokat

Adománygyűjtő akciót indított a Szabolcs Néptánc Egyesület. A felajánlásokat december 10-ig várják a Kölyökvár udvarán lévő irodában 13 és 17 óra között. Élelmiszereket, ruhákat és játékokat is gyűjtenek cipősdobozokba csomagolva.

Több száz online programmal várják az érdeklődőket pénteken a Kutatók éjszakáján

Budapest - A Kutatók éjszakája idén az online térbe költözik. A szervező intézmények több száz, többek között agrártudományi, bölcsészettudományi, hittudományi, társadalomtudományi, orvoslással vagy kultúrával kapcsolatos előadással, kísérletekkel, beszélgetéssel várnak minden korosztályt november 27-28-án.

Kutatók éjszakája: több száz online program várja az érdeklődőket pénteken

Mindenki megtalálhatja az érdeklődési körének megfelelő témákat.

A piacok továbbra is sávos korlátozás nélkül várják a vásárlókat

Nagy István agrárminiszter a Facebook-oldalán tájékoztatott a kormány döntéséről.

Koronavírus – a Petz-kórházban várják a vérplazma-adókat, több betegen segített már ez a terápia

Kisalföld
-
 20.11.24 20:19Megyei

Dr. Tamás László János, a Petz-kórház főigazgatója a győri Covid-híradóban kedden este elmondta: a kórház várja a vérplazma-adókat, hiszen Győrben már több beteget is kezeltek vérplazmával. Aki legalább három hete átesett a betegségen, a Magyar utcában adhat vérplazmát.

Ezt várják a leendő amerikai külügyminisztertől

Antony Blinken kijelölt amerikai külügyminiszter azon lesz, hogy újjáépítse a szövetségeket – latolgatott a Financial Times, amely szerint a profi diplomata visszatérése egybeesik azzal, hogy az Egyesült Államok igyekszik felgyógyulni mindabból, amit elszenvedett a nemzetközi színtéren Donald Trump négy éve alatt. Amikor Joe Biden…

Emelt szintű nyelvoktatással várják a diákokat

Győr Plusz
-
 20.11.24 16:55Megyei

Idén is egy gimnáziumi osztály indul az intézményben, emelt szintű német, vagy angol oktatással. Az igazgató Híradónknak azt mondta, céljuk, hogy gimnazistáik képesek legyenek a kulturált kommunikációra anyanyelven, és két idegen nyelven egyaránt.

Harry Styles pulcsija múzeumi darab lesz

24.hu
-
 20.11.24 14:54Színes

2020 elhozta ezt is.

Adventi vásár híján online várják a felajánlásokat a civil szervezetek

Haon
-
 20.11.24 11:54Belföld

Idén így adományozhatunk a rászoruló családokat és gyermekeket segítő helyi alapítvány részére is.

Online előadásokkal várják az érdeklődőket az Elte-n

Az ELTE Bölcsészettudományi Karának (BTK) 11 intézete és doktori iskolája összesen 38 online előadással várja a humán tudományok iránt érdeklődőket pénteken.

Online előadásokkal várják az érdeklődőket az ELTE-n

Az ELTE Bölcsészettudományi Karának (BTK) 11 intézete és doktori iskolája összesen 38 online előadással várja a humán tudományok iránt érdeklődőket pénteken.

Az Almásy-kastélyban és az ifjúsági központban is várják a felajánlásokat

  November 20-án vette kezdetét a Gyulai Ifjúsági Központ cipősdoboz akciója. A városi diákönkormányzat, a kortárs segítők és a központ munkatársai hetekkel ezelőtt kezdtek el gondolkozni azon, hogyan segíthetnének a városban élő rászoruló gyermekeken, családokon, árulta el Szabó Enikő, a központ szakmai vezetője. Hozzátette, a Magyar Máltai…

Online fogadóóra a Százados negyedről: várják a kérdéseket

Az önkormányzat online fogadóórát tart a Százados negyeddel kapcsolatban. Az alkalmakon a kerületi képviselőkkel, alpolgármesterekkel és a polgármesterrel lehet megismerkedni, beszélni. Az eseményektől azt is várják, hogy a lakosok megosztják kérdéseiket, ötleteiket. Az online fogadóórát december 9-én, szerdán tartják este 6…