Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 128 hír

Heti Style-Art-Party horoszkóp 2021.március 6-tól 12-ig

Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .

Két hétig tartó ünneplés: ezt kapta születésnapjára Medveczky Ilona

Medveczky Ilona 80 éves. Az ünneplés már napokkal ezelőtt elkezdődött, és még koránt sincs vége. Elárulta, különös ajándékot kapott.

Milyen lesz az életünk március 8-tól 2 hétig és 1 hónapig?

Hódpress
-
 Tegnap 21:17Megyei

Mik a legfontosabb tudnivalók a szigorított rendelkezésekkel kapcsolatban? Összeszedtük pár pontban.

Hallgasd velünk! – Heti zenei friss (03.05.)

petofilive.hu
-
 Tegnap 20:57Zene

A hét legizgalmasabb új lemezei!

Bezár az ország, lóhalálában oltanak – heti vakcinaösszefoglaló

Mandiner
-
 Tegnap 16:00Vélemény

Az aktív fertőzöttek száma napok alatt 80 ezerről 100 ezer fölé emelkedett, az üzletek két hétre, az óvodák és iskolák húsvétig zárnak be. 400 ezer embert oltanak be a hétvégén. Vakcinaösszefoglaló.

Érdemes heti legalább négyszer teát fogyasztani

Nosalty
-
 Tegnap 14:38Életmód

A tea a kávé mellett az egyik legnépszerűbb ital a világon, nem is véletlenül: számos pozitív hatása van annak, ha valaki minden nap fogyasztja. Az alábbiak miatt például biztos, hogy jó ötlet minél gyakrabban inni.

Március 8-tól három hétig nem jár a fogaskerekű pályakarbantartás miatt

A fogaskerekű Budapest egyetlen fogaskerekű vasútja, mely a XII. kerületben, a Városmajor és Széchenyi-hegy, Gyermekvasút állomások között közlekedik. 

Hétfőtől három hétig nem jár a fogaskerekű

Turizmus.com
-
 Tegnap 13:25UtazásBKK

Hétfőtől várhatóan március 28-ig nem jár a fogaskerekű pályakarbantartás miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Könyvtárosként ténykedtem két hétig!

Haon
-
 Tegnap 12:18Könyv

Ugyan a könyvtárak november 25-e óta szigorú körülmények között újra kölcsönöznek, de két hétig teljesen zár alatt voltak. Akkor sem csüggedtem el, házi könyvtáramban saját magam kölcsönöztem tenmagamnak.

Akciófigyelő: Az Epic jövő heti ingyenes játékában a Marsot kell meghódítanunk

Az Epic Games az elkövetkezendő 6 napban a Wargame: Red Dragon játékot adja ingyen az Epic Store felhasználóinak. A Wargame: Red Dragon egy valós-idejű stratégiai játék, melyet a Focus Home Interactive adott ki, még 2014 áprilisában. A játék Kelet-Ázsiába varázsol minket egy alternatív hidegháború kellős közepébe. Nem érdemes…

Debütált a Rapid Fire Moshpit – Megérkezett az e heti Call of Duty: Warzone és Cold War playlist frissítés

Csütörtök este a megszokott időpontokban ismét frissültek a Call of Duty: Cold War és Warzone playlistek. Az Activision Season 2 elején publikált blogbejegyzéséből már pár érkező játékmódról tudtunk, ám a teljes lista csak tegnap este került napvilágra. Cold War Rapid Fire Moshpit

Heti szexhoroszkóp 2021.március 5-től 11-ig

Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.

A Wargame: Red Dragon az Epic e heti ajándéka

Akit tüzel a harci vágy, az a kommunistákkal veheti fel a harcot a Wargame: Red Dragonben, az Epic Games Store eheti ajándékában. A jövőheti játékkal pedig elhagyjuk a Földet és a Marson próbálunk szerencsét.

Szombattól egy hétig online logopédiai tanácsadást nyújt a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat

Szombattól egy hétig online logopédiai tanácsadást nyújt a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat a logopédia európai napja alkalmából. A szakszolgálat közleménye szerint a logopédusok bármilyen beszédproblémával kapcsolatban segítenek gyerekeknek, de időseknek is. A logopédia európai napjának idei témája a koronavírus-járvány miatt a…