Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 159 hír

Két sofőrt is kórházba kellett vinni a debreceni utakról

Nádudvaron egy kigyulladt lepedő okozott problémát. Ügyeleti hírek szerdáról.

Nádai Anikó elárulta, miért kellett sürgősen műteni

A szépséges műsorvezető nemrég tudatta a rajongóival, hogy meg kell műteni, ám az okát csak most osztotta meg, méghozzá Instagram oldalán.

Nádai Anikó elárulta, miért kellett sürgősen műteni

A szépséges műsorvezető nemrég tudatta a rajongóival, hogy meg kell műteni, ám az okát csak most osztotta meg, méghozzá Instagram oldalán.

Koronavírus miatt Kis Grófót azonnal kórházba kellett vinni

A vírus szövődményeként fellépő kétoldali tüdőgyulladással fekszik kórházban az ország legnépszerűbb muzsikusa. Orvosai szerint Grófo épp időben került az intézménybe, így vissza tudják szorítani a gyulladást.

Szijjártó Péter: 15 perc után le kellett zárni a beruházásokat támogató program újabb kiírását

Tizenöt perc alatt 350 magyarországi vállalat nyújtotta be pályázatát a beruházásokat támogató újabb kiírásra, a programot le is kellett zárni - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán este a Facebook-oldalán.

II. világháborús bombát találtak Móron, embereket kellett kitelepíteni

fmc
-
 Tegnap 18:17Megyei

A vízművek dolgozói földmunka végzés közben az Erzsébet téren II. világháborús robbanószerkezetet találtak. A rendőrség és tűzoltóság az Erzsébet teret lezárta.

Egykori csapatfőnöke szerint Schumachernek nem Hamilton miatt kellett visszavonulni

Michael Schumacher 2012 végével szállt ki másodszor a Forma-1-ből, három, az elvárttól elmaradó szezont követően a Mercedesnél, akikkel csak egyszer állt dobogóra és egyszer szerzett pole pozíciót, utóbbit azonban egy öthelyes rajtbüntetés miatt nem tarthatta meg.A hétszeres világbajnok helyét Lewis Hamilton vette át, aki előbb 2014-ben,…

Betartjuk a szabályokat, de sok esetben kellett intézkedni Nyíregyházán

A Polgármesteri Hivatal Közterület-felügyelete és a Rendőrség november 11-étől folyamatosan végzi a hatályos maszkviselési szabályok, kijárási korlátozások, üzletek nyitvatartására és a szabálytalan parkolásra vonatkozó szabályok betartásának ellenőrzését a városban.

Elkezdődött a tanárok tesztelése, egy iskolát már be kellett zárni

Második napja tart a pedagógusok országos koronavírus-szűrése, egyre több intézményben áttértek a digitális oktatásra, de a fertőzött esetek eloszlása nem egyenletes. Ráadásul az intézményvezetők nem mindig tudják eldönteni, hogy azokon kívül, akiknek pozitív lett a tesztje kiket küldjenek azonnal haza. A Népszava úgy tudja, hogy úgy…

Két nap alatt 48 óvodában és 34 iskolában kellett rendkívüli szünetet bevezetni

Már zajlik az oktatási intézményekben dolgozók szűrése, annak eredményeit hivatalosan még nem közölte az operatív törzs.

Nyilvánosak a legtitkosabb adatok – Szél Bernadett jogerősen is nyert, Orbánéknak ki kellett adniuk a titkot

Újabb pert nyertem az EMMI-vel szemben a kórházi ágykiürítések ügyében! A bíróság is úgy gondolta, hogy jogunk van tudni, miért kellett tavasszal minden kórháznak 8 nap alatt kiüríteni az ágyak 60 százalékát. Azt már kipereltem a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőtől, hogy hány ágyat ürítettek ki, de azt eddig nem tudtuk, hogy miért volt erre s

Egy iskolát már be kellett zárni a tanártesztelést követően

Az országos pedagógus-szűrés első két napja vegyes képet mutat, egyre több intézményben rendeltek el rendkívüli szünetet vagy vezetnek be digitális oktatást.