Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 51 hír

A vásárcsarnokból lopott el egy táskát a pécsi nő

A pécsi rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a 63 éves helyi nőnek az ügyében, aki ellopta egy férfi táskáját.

Táskát lopott a pécsi vásárcsarnokban egy 63 éves nő

A pécsi rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a 63 éves helyi nőnek az ügyében, aki ellopta egy férfi táskáját. Lopás miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 63 éves helyi nő ellen - olvasható a police.hu oldalon. A gyanú szerint a nő október 27-én Pécsett, a vásárcsarnokban egy húspultról ellopott egy ottfelejtett kézitáskát a benne lévő k

Lezárt akta: táskát lopott Pécsett

Lezárt akta: táskát lopott Pécsett Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 29., v - 08:31 A pécsi rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a 63 éves helyi nőnek az ügyében, aki ellopta egy férfi táskáját.

Egy drogériából lopott – a nyomozók keresik

Egy drogériából lopott – a nyomozók keresikGyőr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 29., v - 07:30 A mosonmagyaróvári rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

Gázpalackot, rézcsöveket, de még gímszarvas trófeát is lopott a pécsi betörő

Két társával – egy 38 éves nővel, valamint annak 15 éves fiával – februárban egy cég raktárhelyiségébe ment be, a többi lopást azonban egyedül követte el. A férfi két alkalommal nem járt sikerrel, de a többi helyről szinte mindent vitt, ami mozdítható volt, többek között kerti szerszámokat, gázpalackot, rézcsöveket, valamint gímszarvas trófeát…

Albérletéből lopott bútorokat, műszaki cikkeket

VALLOMÁS – Zagyvaszántói albérletéből tulajdonította el a tárgyakat a petőfibányai nő.

Saját albérletéből lopott egy petőfibányai nő

A rendőrök az eljárás során gyanúsítottként hallgatták ki a nőt, aki beismerő vallomást tett.

Kerékpárokat lopott el ez a férfi Győrben – felismeri?

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

Plébániáról lopott a baki férfi

A zalaegerszegi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Teherautóból lopott több százezer forintot egy mátraverebélyi férfi

A rendőrség tájékoztatása szerint, egy 31 éves mátraverebélyi férfi egy övtáskát tulajdonított el egy nyitva hagyott teherautóból Bátonyterenyén. Az eset még márciusban történt.

Szerszámkészletet lopott a gyanúsított, hamar túladott rajta

A hajdúnánási rendőrök hat nap alatt azonosították és elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint nagy értékű szerszámkészleteket lopott.

Többszázezer forint készpénzt lopott, befejezték az eljárást a rendőrök

Többszázezer forint készpénzt lopott, befejezték az eljárást a rendőrök Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 28., szo - 08:49 Tehergépkocsiból tulajdonított el övtáskát Bátonyterenyén egy 31 éves férfi.

Több százezer forint készpénzt lopott, befejezték az eljárást a rendőrök

Több százezer forint készpénzt lopott, befejezték az eljárást a rendőrök Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 28., szo - 08:49 Tehergépkocsiból tulajdonított el övtáskát Bátonyterenyén egy 31 éves férfi.

Plébániáról lopott

Police
-
 Tegnap 08:40Baleset-bűnügy

Plébániáról lopottZala Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 28., szo - 08:40 A zalaegerszegi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.