Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 352 hír

„Magyarok a Kárpát-medencében” – rajzpályázat középiskolásoknak

Körkép
-
  Ma 16:32 Határtalan

A Határtalanul középiskolai vetélkedősorozat szervezőbizottsága kreatív rajzpályázatot hirdet a középiskolásoknak (mindenkinek, de főleg azoknak, akik részt vettek a Határtalanul Program középiskolai vetélkedőin vagy kitöltötték a nyári pályázatuk tesztkérdéseit).   Pályázni lehet saját készítésű rajzzal, festménnyel, fotóval, fotómontázzsal…

Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete: Autonómiát az Szfe-nek! Autonómiát minden egyetemnek!

Mandiner
-
  Ma 16:31 Belföld

Tiltakozunk minden megfélemlítés, kényszerrel vagy erőszakkal való fenyegetés ellen!

Továbbra is így kapják majd a dolgozók a cafetériát: utazni viszont nem ajánlott

Ismételten meghosszabbodhat, 2021. június 30-ig a Széchenyi Pihenő Kártyára (SZÉP-kártya) utalt összeg szociálishozzájárulásiadó-mentessége. Az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága csütörtökön egy erről szóló változtatást

Covid-helyzet az iskolákban – Legalább 41 tanuló és 18 dolgozó fertőzött

Legalább 41 gyermek és 18 dolgozó igazoltan koronavírusos a nyíregyházi iskolákban, valamint 10 óvodai dolgozónak lett pozitív a tesztje az elmúlt napokban, hetekben. Országos szinten csütörtökön 2032 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel már több mint 52 ezer főre nőtt a hazánkban beazonosított…

Nem diszkrimináció, ha a magyaroknak nehezebb az érettségi

A vizsgaidőpontok tíz hónapra előre való meghirdetése pedig elegendő időt biztosított a diákoknak arra, hogy lélekben és tudásban is felkészülhessenek a vizsgákra. Az, hogy az írásbeli vizsgák között a kérelmezőknek nem volt pihenőnapja, az EJEB szerint nem jelentett az Egyezménysértés megállapításához szükséges súlyú sérelmet.

A brit bértámogatási rendszer téríti a dolgozók bérének kétharmadát

A korábban bezárásra kötelezett cégeknek a brit kormány az előzetes tervek alapján novembertől kifizeti az alkalmazotti bérek 67 százalékát.

Tökös dekorációt készítettek a magyarbánhegyesi hivatal dolgozói

Beol
-
  Ma 15:02 Belföld

Tök jó! – állapítottuk meg a dekorációt látva. Magyarbánhegyes központi parkjában csütörtöktől látható ez az őszi hangulatú, vidám kis család.

Málta negatív PCR-tesztet kér a beutazó magyaroktól

A máltai egészségügyi hatóságok bejelentése alapján október 23. éjféltől ismét változik az "Amber-List", azaz a máltai Borostyán-listán szereplő országok és területek köre. Magyarország is felkerült a listára.

Nem a Fidesz nyakába varrják a járvány miatti válságot a magyarok

HVG
-
  Ma 14:40 Belföld

A koronavírus-válság miatt felértékelődött az anyagi és egészségügyi biztonság szerepe a magyar társadalomban, a nehézségeket viszont aligha párosítják a Fidesszel, ugyanis a kormánypárt legitimációja töretlen maradt – derül ki a Policy Solutions legfrissebb kutatásából.

Ismét elkezdtek vécépapírt és fertőtlenítőt felhalmozni a németek

Hasonlóan a járvány első hullámához, megint elkezdtek tömegével vécépapírt, fertőtlenítőt és tartós élelmiszert vásárolni a németek. Bár az ország eddig jól teljesített a járvány elleni védekezésben, ott is rohamosan emelkedik a fertőzésszám.

Borzalmas nagy gólt lőtt, Szoboszlai tiniként lett csúcs a magyarok között

Nézd meg videón, hogyan kezdett a középpályás a Bajnokok Ligájában.

Magyarok segíthetnek a stroke utáni felépülésben

24.hu
-
  Ma 14:00 Tudomány

Új dimenzió a stroke utáni izomgörcsök oldásában: videón is látványos a magyar gyógyszerjelölt hatása.

Dolgozók fertőződtek meg egy debreceni óvodában

Rendkívüli szünetet rendeltek el Áchim András utcai intézményben.