Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 11 hír

Stagnáló vendégszám, de növekvő bevétel a Gyulai Várfürdőben

Termal Online
-
  Tegnap 19:41 Utazás

A vendégforgalomnak nem tett jót a téli és a tavaszi időjárás és kevesebben vették igénybe a gyógyászati kezeléseket. Viszont a Várfürdőt működtető társaság árbevétele emelkedett 2019 eddigi részében.

Nem örülnek a növekvő áraknak az amerikaiak

TőzsdeFórum
-
  Tegnap 18:45 Életmód

Az elemzők által vártnál nagyobb lett a novemberi infláció

Csökkenő termelés, növekvő árak – itt az idei év mérlege

A termelési volumen 0,7 százalékos csökkenése, valamint a termelői árak 3,8 százalékos emelkedése következtében a mezőgazdaság teljes kibocsátási értéke 3,1 százalékkal nőtt idén a tavalyihoz képest - közölte első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán.

Növekvő gabonaárak

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) árupiaci szekciójában a termények jegyzése továbbra is szünetel. A piaci szereplők a nemzetközi árutőzsdéken tájékozódhatnak a gabonafélék és az olajmagok különböző lejáratra szóló jegyzéseiről.

Brutális fegyvereladások a világban – növekvő amerikai dominancia

Privátbankár
-
  19.12.10 08:50 Külföld

Tizenhat év után először fordult elő tavaly, hogy a világ öt legnagyobb fegyvergyártója amerikai volt – az amerikai cégek összességében 59 százalékát kontrollálták a globális fegyverpiacnak. A kínai cégeket megbízhatatlan adataik miatt a jelentés nem vette be az értékelésbe, holott az ország olyan nagy fegyvergyártói, mint az AVIC, a Norinco és a C

Növekvő migrációs nyomásról tájékozódhattak este az M1 nézői

Egyre gyakrabban használnak embercsempész bűnszervezetek által okostelefonra készített – térképeket és videókat is tartalmazó – elektronikus segédletet az Európába tartó illegális bevándorolók – hangzott el hétfőn az M1 csatornán. Fotó: police.hu A műsorban részleteket is bemutattak Kétegyházán elfogott iráni migránsok telefonján…

A növekvő hőség árát mindenki megfizeti

Élő bolygónk
-
  19.12.09 13:42 Életmód

A súlyosbodó hőhullámok egyre nagyobb terhet rónak a gazdag és a szegény országokra egyaránt – derült ki a Germanwatch nevű német környezetvédelmi tanácsadó szervezet idei klímavédelmi indexéből, amelyet szerdán tettek közzé.

Kőrösi Csaba: A klímaváltozás komoly és növekvő probléma

HírTV
-
  19.12.08 11:56 Vélemény

Kőrösi hozzátette: A klímavészhelyzet kihirdetése csak egy döntés, azt komoly lépéseknek és intézkedéseknek kellene követnie.

Varga: Európa leggyorsabban növekvő gazdasága a magyar jelenleg

A megfelelő gazdaságpolitikának és a magyar vállalkozások elmúlt években nyújtott munkájának köszönhető, hogy egyre több cég képes növelni a termelékenységét, javítani termékeinek a minőségét, és ezzel helytállni az exportpiacokon is – hangsúlyozta Varga Mihály a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara…

Növekvő traktorpiac és extrém munkagépek

Agroinform
-
  19.12.07 08:00 Autó-motor

Gépészet rovatunk heti cikkeiben további videó-összeállításokat láthattatok a hannoveri szakvásárról. Újgenerációs vetőgépet mutattunk be és növekvő hazai géppiacról számoltunk be többek között.

A Prodrive eleget tesz a növekvő piaci igényeknek

Alapjárat
-
  19.12.05 14:20 Sport

Egyre nagyobb igény mutatkozik az ikonikus verseny- és raliautók helyreállítására és karbantartására, a Prodrive ennek tesz eleget.