Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gyorsabb lett a Mini JCW

A továbbfejlesztett elektronikus lengéscsillapítók jobbak kezelik az ütéseket.

A gyerekek felé nyit a Netflix

SG
-
 Tegnap 23:45Infotech

A streamszolgáltató intuitívvá tenné a kicsiknek szóló ajánlatát.

Nincs megállás – Malonyai Péter jegyzete

NSO
-
 Tegnap 23:21Vélemény

  Későn jött a portói álomgól, a Chelsea jutott be az elődöntőbe  Emlékezetes lesz a Bajnokok Ligája mostani idénye is, akárcsak a taval

Félelmetes rejtély: holtan találták meg a napközben eltűnt budapesti férfit

Rejtélyes haláleset rázta meg a budapestieket. Eltűnt és néhány órával később holtan találtak rá egy férfira a budapesti erdő szélén.

Felemás intézménynyitás: pont azoknak kell menni hétfőtől, akiknél a legnehezebb a távolságtartás

Részsikernek tekinti a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) alelnöke azt, hogy a kormány korábbi terveivel ellentétben mégsem nyitják meg a felsőtagozaton az iskolákat hétfőtől, de közben aggasztónak tartja azt, hogy pont annak a két korosztálynak (óvodások, alsósok) kell továbbra is menniük közösségbe, akiknél a legnehezebb a távolságtartás.

Ezeréves csoda részese – a Magyar Állami Népi Együttes IV.

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 21:30Kultúra

Sorozatunkban felelevenítjük a Magyar Állami Népi Együttes történetének a legemlékezetesebb momentumait, és bemutatjuk meghatározó egyéniségeit.

Vigasztalást adó csodakút

Magyar Szó
-
 Tegnap 21:30Vélemény

„Mit akarok a régi székely dalokkal?... El akarnám vinni mindenhova, ahol »négy-öt magyar összehajol«, hogy ne azt kérdezzék, »miért is?«, hanem azt mondják, ezért is, meg azért is, meg mindenért: élni érdemes és kell.” Kallós Zoltán dalai hanglemezen

Felemás zokniban

Magyar Szó
-
 Tegnap 21:22Vélemény

Az emberek többségének a Down-szindróma (DS) hallatán jellemzően egy jellegzetes kinézetű, fogyatékossággal élő egyén jut eszébe. Ez részben egy valós kép, viszont ha megkérdezik, hogy mi is az a DS, kevesen tudnak többet mondani annál, mint hogy fogyatékosság. Itt téved elsőként mindenki. Gyakran az elévült orvosi nézetek is hibásan…

A letteknek is, a cseheknek is jól jönne a dánoknál betiltott vakcinakészlet

Lettország kész átvenni a brit-svéd gyártású AstraZeneca gyógyszergyár koronavírus elleni oltóanyagkészletét,amiről Dánia korábban lemondott - közölte Daniels Pavluts lett egészségügyi miniszter. Az MTI híradása szerint aa lettek mellett Csehország is jelezte: a Dániában leállított oltóanyagot, akár mind a 2,4 millió adagot megvennék.

Micsoda mázli! Véletlenül lett milliomos ez az idős házaspár

Blikk
-
 Tegnap 21:10Külföld

Véletlenül behúzott számokkal lett milliomos az az idős brit férfi, aki az otthon felejtett szemüvege miatt 116 ezer fontot (47,9 millió forintot) kaszált az EuroMillions nevű, kilenc európai országban játszott nemzetközi lottójátékon.

Kéziben is elég lett volna ennyi gól, mint ahány a Kanizsa VSE meccsén esett

Zaol
-
 Tegnap 21:05Sport

Harminckilenc gólt hozó meccset nyert meg a Kanizsa a férfi vízilabda OB I. B legutóbbi fordulójában. A csapat továbbra is magabiztosan vezeti a tabellát.

Hatezren buliztak a koncerten − ingyen játszott, de elfogad támogatást Gerendás Péter

Indirekt
-
 Tegnap 21:00Belföld

Élőben muzsikált közönségének Gerendás Péter, aki kitart a hivatása mellett, és megpróbál zenélésből bevételre szert tenni. Ingyenkoncertet adott, de megköszöni, ha hallgatói, nézői megdobják egy-két forinttal. A nagycsaládos Gerendás Péter eltökélt, nem vált pályát, megpróbál abból bevételhez jutni, amihez a legjobban ért, a zenélésből. Énekel,…

Lesz-e csoda? Továbbjut-e a Liverpool és a Dortmund a BL-ben?

A Real Madrid és a Manchester City kezdi jobb helyzetben az elődöntőért folyó csaták visszavágóit.

Óvatosak és visszafogottak lettek az emberek a járvány miatt

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 20:29Gazdaság

Történelmi csúcsra ugrott a háztartások pénzügyi megtakarításainak az állománya, ami a korlátok lazításával enyhén mérséklődhet, de továbbra is magas marad.