Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Június helyett augusztus végéig maradhat a törlesztési moratórium

Aki külön jelzi, annak a jövő tavaszi választásokig fenntarthatják a hitelmóratóriumot - értesült a Portfolio. 

Magukra maradt vállalkozók, szétszakadt társadalom – kikről feledkezett meg a kormány a járvány alatt?

MFor
-
 Ma 12:30Gazdaság

Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének korábbi főtitkára, a Demokratikus Koalíció gazdasági szakértője volt a csütörtöki Klasszis Klub rendezvényünk vendége. A szakember úgy látja, az önfoglalóztatói vállalkozói kör magára maradt a járvány alatt. Komoly problémát jelent, hogy nincs pontos munkaügyi…

Augusztus végéig maradhat a törlesztési moratórium a maihoz hasonló formában

Megszületett a megállapodás, legalábbis már megvannak annak fő vonalai: a törlesztési moratórium a maihoz hasonló formában június helyett augusztus végéig maradhat velünk – értesült a Portfolio. A másik fontos döntés: aki nyár végéig külön jelzi igényét (opt-in), az a jövő évi választások utánig, 2022 közepéig veheti igénybe a törlesztés…

A választásokig velünk maradhat a hitelmoratórium

A kormány ugyan azt állítja, még tárgyalnak a hamarosan lejáró hiteltörlesztési moratóriumról, de a kiszivárgott hírek szerint már megszületett a döntés.

10 módszer, hogy nyugodt maradj akkor is, ha az élet kihívásokkal bombáz

Mindenki élete tele van stresszel. Sokan élünk elfoglalt életet, és gyakran nehéz elkerülni a negativitást. Szerencsére vannak módszerek arra, hogy hogyan maradjunk higgadtak és nyugodtak miközben az élet éppen a rosszabbik arcát mutatja nekünk. Lélegezz mélyeket Nem csoda, hogy a jóga és a meditáció annyira népszerűvé vált az utóbbi időben,…

Késő középkori fegyverek, pénzek és emberi maradványok kerültek elő Berzence váránál

Nagyon értékes leletanyagot találtak a kaposvári Rippl-Rónai Múzeum munkatársai a Somogy megyei Berzence váránál egy hónapja tartó ásatáson – mondta a munkálatokat vezető régész az MTI-nek csütörtökön.

Vádat emeltek a nő ellen, aki ittasan okozott maradandó fogyatékosságot utasának

A közelmúltban ismét több közlekedési bűncselekmény miatt történt vádemelés.

Továbbra is megvan bennük a tűz

Szon
-
 Ma 11:30Színpad

A 4 for Dance tagjai alig várják, hogy újra színpadra állhassanak.

Marad a hideg, esős idő, hétvégére sem lélegezhetünk fel

Liner
-
 Ma 11:10Életmód

Miután hét elején néhány nap erejéig visszatért az igazi tavasz, szerdától ismét cudar, kellemetlen időjárásban lehet részünk, ez pedig hétvégén sem fog változni.

Drámai lenne, ha tudnánk, hány onkológiai műtét maradt el

Magyarországon indokolatlanul sokat járunk orvoshoz, most ez kényszerből kicsit változott, mondta Mihályi Péter egészségügyi szakember. De mi a drámai változás? 

Időjárás hétvégén: marad az esernyő és a fejfájás

Hétvégén nemcsak eső lesz, hanem fülledt idő is, ami miatt légszomj és rosszullét is jelentkezhet.

Magyar biztosítási piac: az Allianz, a Generali és az Aegon maradt a három dobogós

Az elmúlt évben a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) tagjainak a díjbevétele 4,8 százalékkal haladta meg a 2019-est a véglegesnek tekinthető negyedik negyedéves adatok alapján. Kissé más biztosítói körben az MNB statisztikái ehhez egészen közeli, 4,7 százalékos növekedésről számoltak be március elején.

Makulátlan maradhat a Pvse az idei derbiken

Bama
-
 Ma 10:39Sport

Az utolsó idénybeli pécsi Nb I. B-s kézilabdaderbit rendezik ma 19.00-tól a Lauber Dezső Sportcsarnokban zárt kapuk mögött.