Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egymás sarkát tapossák a húsvéti bevásárlást végző emberek

Olvasónk lőtte a fenti fényképet csütörtökön, míg egy másik olvasó arról számolt be, hogy hosszú kocsisorok hömpölyögnek a hipermarketeknél – az emberek elindultak a húsvéti nagybevásárlásra, és a tömeg a békeidőket idézi. A főváros környéki Tescók egy részénél látott araszoló kocsikat olvasónk. Az Operatív Törzsnél is érdeklődünk, a…

Egyre több magyar fizet így a járvány miatt: nem véletlen

Pénzcentrum
-
  Ma 13:15 Gazdaság

Az elmúlt időszak gyökeresen változtatta meg fogyasztói szokásainkat. Kevesebbet utazunk tömegközlekedéssel és egyre többen fedezzük fel az online ügyintézés adta lehetőségeket. Ezt támasztja alá az is, hogy folyamatosan emelkedik...

Óránként egymillió eurós veszteséget szenved el a Lufthansa Group

Liner
-
  Ma 13:13 Külföld

Európa egyik legnagyobb légitársaságának számító Lufthansa kijelentette, óránként körülbelül egymillió eurót veszít a likviditásából a koronavírus miatt visszaesett forgalom következtében. The post Óránként egymillió eurós veszteséget szenved el a Lufthansa Group appeared first on Liner.hu.

Varga Mihály: egyszeri adóval járul hozzá a bankszektor a védekezéshez

Egyszeri adót vetnek ki a pénzintézeti szektorra, az adó kulcsa az adóalap 50 milliárd forint feletti részének 0,19 százaléka, a költségvetésbe befolyó összeg 55 milliárd forint lesz, amelyet három egyenlő részben kell befizetni – jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Koronavírus: lezárások jönnek hétvégén a Balatonnál és a Dunakanyarban

További korlátozásokat vezetnek be a koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében az önkormányzatok országszerte, így a Balaton-parti városokban is. A Velencei-tó és a Dunakanyar települései is azt kérik, hogy a húsvéti hosszú hétvégén mindenki maradjon otthon. Balatonfüreden csütörtök délben, Visegrádon péntek reggel lépnek életbe új…

Egy hónapnyi karantén után kilőttek az űrbe egy amerikait és két oroszt

A sajtót is távol tartották az űrhajósoktól, akik csütörtökön a Szojuz MSZ-16 fedélzetén indultak a Nemzetközi Űrállomásra.

Soha nem zuhant még egy hónap alatt akkorát a fogyasztói bizalom, mint most

MFor
-
  Ma 13:04 GazdaságGKI

Márciusról áprilisra akkora volt a fordulat, amekkorát még nem mutatott a GKI indexe. Az abszolút mélypontot viszont még nem értük el, az továbbra is a 2009. áprilisi, a gazdasági válság legmélyebb pontján mért pesszimizmus.

Koronavírus: halasztás helyett egy indián rezervátumban tartják meg a küzdősportok gáláját

Blikk
-
  Ma 13:03 Sport

A világ legnagyobb MMA, vagyis küzdősport szervezete, az UFC nem sokat törődik a vírusveszély által kikényszerített előírásokkal, bizonyos korlátozásokkal mindenképpen megtartja éves gáláját.

Gyerekek kérik egy videóban a nyuszistopot húsvétra

Húsvétkor sokan meghozzák azt a hirtelen döntést, hogy egy nyuszival lepik meg a gyereküket. Arra azonban nem gondolnak, hogy minden csoda 3 napig tart, előbb-utóbb nyűg lesz nekik az állat gondozása, így drasztikus módszerekkel próbálnak megszabadulni tőle. Ez ellen szólalt fel az Orpheus Állatvédő Egyesület: tudatos vásárlásra és felelős…

Bosszúból felgyújtotta ismerőse házát egy bujáki férfi

Origo
-
  Ma 13:02 Belföld

A házban öten voltak bent, egy nő vette észre, hogy baj van.

McLaren: Félelemből érvel az egyenlőtlenség mellett a Ferrari

M4 Sport
-
  Ma 13:01 Forma1

Miközben a Ferrari szerint indokolt, hogy ne legyen teljes egyenlőség a költségvetési plafon tekintetében a csapatok között, a McLaren főnöke felelőtlennek tartja az ellenálló élcsapatokat.

Már el is vitték az egyedi RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 videókártyát

Leet
-
  Ma 13:00 Gaming

Tegnap írtunk róla, mára pedig már el is kelt az Nvidia egyedi gyártású RTX 2080 Ti-a, amelyet Cyberpunk 2077 mintázattal díszítettek. Az egyedi kártyákból mindössze 200 darab készült és csupán 77 szerencsés gamer tudhatott egyet-egyet a magáénak, ezek közül árvereztek el egyet a tegnapi nap. Végül 1,7 millió forintnál záródott a licitháború,…

Még soha nem zuhant akkorát egy hónap alatt a GKI fogyasztói bizalmi indexe, mint áprilisban

HVG
-
  Ma 12:58 Gazdaság

A pesszimizmus legnagyobb mértékben a várható munkanélküliség miatt erősödött.

Egyszeri adóval járul hozzá a bankszektor a védekezéshez

Egyszeri adót vetnek ki a pénzintézeti szektorra, az adó kulcsa az adóalap 50 milliárd forint feletti részének 0,19 százaléka, a költségvetésbe befolyó összeg 55 milliárd forint lesz, amelyet három egyenlő részben kell befizetni – jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Felgyógyult a koronavírus- fertőzésből egy önkormányzati képviselő megyénkben

Hiros
-
  Ma 12:55 Megyei

A Géderlak Község Önkormányzat Képviselő-testületének tagja, korábban a Kanári szigeteken járt, itt fertőződhetett meg. A férfi a napokban hagyta el a kórházat gyógyultan.