Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 335 hír

„Tiltott kastélyok” címmel nyílik kiállítás az Emlékpontban

November 18-án, hétfőn 17 órakor nyílik meg „Tiltott kastélyok. Erdélyi történelmi családok a jóvátétel útvesztőjében” című nemzetközi multimédiás kiállítás. A rendezés alatt álló tárlatot Margittai Gábor és Major Anita, a kiállítás kurátorai mutatták be.

Nincs elég hazai tejtermék az igények kielégítéséhez

A tejágazat helyzete stabil, a nemzetközi tejpiacon nincs felesleg, a tej hathavi átlagára is igen magas – hangsúlyozta Bognár Lajos, az Agrárminisztérium (AM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkára, országos főállatorvos csütörtökön, Gárdonyban.

Nincs megállapodás a BKV-nál: ekkora béremelést követelnek a dolgozók

Nem tett béremelési ajánlatot a BKV vezetése a bértárgyalás-sorozat tegnapi nyitófordulóján. A cégnél működő szakszervezetek viszont mostanra felsorakoztak az Egységes Közlekedési Szakszervezet (EKSZ) mögé, amely már október elején...

Ennél a tulajdonságnál nincs idegesítőbb

NLC
-
  Ma 11:49 Életmód

12 főbűn című sorozatunk következő részében halogatunk, mindent, amit bírunk. Molyokat hagyunk a lisztben, elodázunk döntéseket, és idegeskedve zizgünk. Egy halogató mindennapjai.

Nincs több találgatás: kiderült, tényleg kötelező lesz-e a nyelvvizsga

A kormány a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) és más szervezetek javaslatára visszavonta a felsőfokú tanulmányok megkezdését középfokú nyelvvizsga meglétéhez kötő 2014-es döntését, az erről szóló rendelet...

Ilyen sok helyen nincs háziorvos

HáziPatika
-
  Ma 11:02 Egészség

A magyarok hat százaléka nem fér hozzá a megfelelő egészségügyi ellátáshoz az OECD legújabb jelentése szerint, több mint 350 településen pedig még háziorvos sincs. A régiós tagországok közül itthon töltenek a legtöbb időt kórházban a betegek.

Nincs mit szépíteni, eltrógeredtek az amerikai cégek

FinTechRadar
-
  Ma 10:33 Gazdaság

Nem nehéz belátni, hogy aki nem vigyáz az ügyfeleinek adataira, attól el fogják azt lopni. Mégis csökken a PCI DSS megfelelés szintje a világban.

Krémes, sütés nélküli sajttorta - Észre sem veszed, hogy nincs benne liszt

Só&Bors
-
  Ma 10:16 Recept

Ezt a glutén-, tej- és tojásmentes tortát a datolya édesíti meg, ráadásul sütés nélkül, körülbelül fél óra alatt készül el.

Nő a szakmai ártalom miatti betegek száma Ukrajnában

Az Ukrán Szociális Biztosítási Alap tájékoztatója szerint aggasztó mértékben nő

Megjelent a 2020-as felvételi módosítása: nincs nyelvvizsga, marad az emelt szintű érettségi

Eduline
-
  Ma 10:00 Karrier

Nem kell nyelvvizsga, de legalább egy emelt szintű érettségi teljesítése továbbra kötelező marad - megjelent a 2020-as felvételi rendelet módosítása.

“Az utak állapotára nincs is szó” – ez ma már nem hír, húsz éve volt az

Borsod24
-
  Ma 10:00 Megyei

A téli felkészülés mellett az útjavításra is figyelnie kell a közút­kezelőnek – írja Borsod Online egy trükkös cikkében. A folytatás szerint: egyelőre nem tudni, mennyire lesz kemény a tél, de a tavalyi példátlan időjárási viszonyokból okulva központi intézkedési tervvel készül a megyei közútkezelő – minderről még az Észak-Magyarország 1999.…

Potápi a Körképnek: Minél szélesebb körű etnikai magyar összefogásra van szükség. A Momentum precedenst teremtet…

Második napja ülésezik a világ magyarsága Budapesten. Csütörtökön 33 ország mintegy száz küldötte találkozott a Magyar Diaszpóra Tanács IX. plenáris ülésén, pénteken a Magyar Állandó Értekezlet zajlik.   A Körkép.sk a helyszínről számol be olvasóinak a legfontosabb fejleményekről. Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkárt a…

Nincs veszélyben a Néprajzi Múzeum építése

kultura.hu
-
  Ma 09:00 Kultúra

A tervek szerint 2021 decemberében veszik birtokba az épületet, a Szabolcs utcai raktárba jövő tavasszal költöztetik be a műtárgyakat.

Volt – nincs: évtizedes probléma oldódott meg

Kanizsa Újság
-
  Ma 09:00 Megyei

Kerítéssel zárta le a Vízmű az új víztorony körüli üzemi területet.

Még nincs influenza járvány Ukrajnában

Az Ukrán Egészségügyi Minisztérium közzétette az influenza járványról szóló legfrissebb