Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 240 hír

Szakértők szerint a szabadban sportolóknak is kellene maszkot viselniük

Liner
-
 Ma 18:02Életmód

Szakértők szerint még a szabadban sportolóknak is maszkot kellene viselniük a nyilvános és forgalmas helyeken, ugyanis figyelmeztettek, a gyakori kilégzés okán a gyalogosok melletti elhaladás során fennáll az esélye a vírus átadásának.

Nem drága ajándékok kellenek, csak az időd...

She
-
 Ma 18:00Életmód

Ha kifognám az aranyhalat, azt kívánnám, hogy újraszülessek. Olyan nő akarok lenni, akinek a fény a szemében nem a szeretetedtől csillan meg, nem a törődéstől és szenvedélytől, hanem a kis csecsebecséktől. Pompázó ékszerektől, csacska és méregdrága ajándékoktól.

Életfogytiglant kapott Budapesten a csantavéri sorozatgyilkos

Életfogytig tartó fegyházra ítélte a Fővárosi Törvényszék az előre kitervelt, több emberen elkövetett emberöléssel vádolt D.

Speciális betegemelő eszközt helyeztek üzembe Budapesten

Mennyezeti betegemelő rendszert helyeztek üzembe a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikáján.

Ezt ne tedd egy depressziós emberrel – ahogyan támogatni kellene

Bien
-
 Ma 16:31Életmód

A depresszió egyre több fiatalt érint. Sok esetben nem jár látványos levertséggel, ezért fontos megismernünk szerettünk lelkivilágát.

Pályázati forrás kellene, hogy a régi nyomda ne legyen az enyészeté

Leverték a meglazult homlokzati elemek egy részét a régi nyomda épületéről a vagyongazdálkodás szakemberei. A munkálatokat csütörtökön is folytatják. Zakó László, a Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta: elodázhatatlan, hogy az eddigieknél nagyobb figyelem összpontosuljon az épület…

Weber: Ezt a döntést Budapesten hozták meg

A frakcióvezető jelezte: tiszteletben tartják a döntést, és úgy érzik, hiába szeretnének hidat építeni.

Exkluzív: Palágyi Eszter a nevét viselő étteremben, de nem Budapesten folytatja – Interjú a séffel

Évek óta keveset hallani Palágyi Eszterről, pedig nem volt tétlen az elmúlt időszakban sem. Miután 2019-ben szögre akasztotta a Costes séfkabátját, a Bocuse d’Or Hungary séfversenyre készült a Matild Palace executive chef pozíciójából. A Covid pedig jött, sok álmot, munkát és tervet elsodort, de talán még több lehetőséget adott az éveken át…

Manfred Weber: Budapesten hozták meg a döntést a Fidesz kilépéséről

Miután az Európai Néppárt módosította a frakciójának működési szabályzatát, a Fidesz kilépett a képviselőcsoportból. Egy fideszes szerint a Néppárt megfutamodott, egy cseh politikus azt mondta, hogy a döntés Orbáné volt, nem a képviselőké, Weber frakcióvezető pedig tudomásul vette a fejleményeket.

Ilyen lesz Milla Jovovich Budapesten forgatott kínai akciófilmje

A magyar főváros ezúttal saját magát alakítja.

Kertes házban élsz Budapesten? Így lehet megszbadulni a zöldhulladéktól 2021-ben

Ismét megkezdték Budapest tizenkilenc zöldövezetes kerületében a zöldhulladék járatszerű begyűjtését, az "FKF logós" zsákokat hetente egyszer, meghatározott napon szállítják el. Az FKF Nonprofit Zrt. szerdai közleménye szerint

Négyes karambol Budapesten, a repülőtérre vezető úton

Három személyautó és kisteherautó ütközött össze Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a Semmelweiss utca magasságában. A balesethez a fővárosi és a reptéri hivatásos tűzoltók vonultak ki. A rajok a járműveket áramtalanították. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki, három sávot lezártak.

Négyes karambol Budapesten, a repülőtérre vezető úton

Három személyautó és kisteherautó ütközött össze Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a Semmelweiss utca magasságában. A balesethez a fővárosi és a reptéri hivatásos tűzoltók vonultak ki. A rajok a járműveket áramtalanították. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki, három sávot lezártak.

Dolgoznának, de nem kellenek?

A nagybecskereki vízgyár vezetése a minap bejelentette, hogy készek arra, hogy – a tavaly december közepén történt robbanás után – újra átvegyék a város vízellátását. Erről tájékoztatták a Városi Vízműveket, de a felkínálásukra még nem kaptak választ. Így a városi vízvezetékben továbbra is barnás színű, a megengedettnél több arzént és más…