Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

MSZP: a kormány a multikat támogatja a munkahelyek védelme helyett

A Magyar Szocialista Párt szerint a kormány a koronavírus-járvány által fenyegetett munkahelyek védelme helyett a multinacionális cégeknek szórt ingyenpénzt. Erről az elnökhelyettes beszélt vasárnap a Facebookon. A tőkeerős multinacionális vállalatok örömtáncot lejthetnek, mivel a kabinet tavaly 1700 milliárd forinttal támogatta őket. Ezt…

Az MSZP-s bekérdezett: Miért a multikat tömi pénzzel Orbán az emberek helyett? (+videó)

Az MSZP szerint a kormány a multinacionális cégeknek “szórt ingyenpénzt” a koronavírus-járvány miatt fenyegetett munkahelyek védelme helyett – mondta a szocialisták elnökhelyettese vasárnap, a Facebookon online közvetített sajtótájékoztatón. Komjáthi Imre úgy fogalmazott: a tőkeerős multinacionális vállalatok örömtáncot lejthetnek, mivel…

Csökken a megyei fertőzöttek száma, de a vírus továbbra is terjed

Ha az adatokra pillantunk, láthatjuk, hogy a naponta regisztrált fertőzöttek száma az utóbbi időszakban egyre csökken. Ez jó hír, ám a vírus köztünk van még Békés megyében is, ezért megvizsgáltuk az elmúlt hét nap adatait.

Lackfi János ezúttal a Fugatóval érkezik a Kodály Központba

Bama
-
 Ma 13:59Kultúra

A költő ismét rockzenészekkel ad közös műsort.

MSZP: a kormány a multinacionális cégeket támogatja a munkahelyek védelme helyett

Az MSZP szerint a kormány a multinacionális cégeknek „szórt ingyenpénzt" a koronavírus-járvány miatt fenyegetett munkahelyek védelme helyett – mondta a szocialisták elnökhelyettese vasárnap, a Facebookon online közvetített sajtótájékoztatón.

MSZP: a kormány a multinacionális cégeket támogatja a munkahelyek védelme helyett

Az MSZP szerint a kormány a multinacionális cégeknek "szórt ingyenpénzt" a koronavírus-járvány miatt fenyegetett munkahelyek védelme helyett - mondta a szocialisták elnökhelyettese vasárnap, a Facebookon online közvetített sajtótájékoztatón.

Továbbra is túlélők után kutatnak

HírTV
-
 Ma 12:35Külföld

Indonéziát hetek óta természeti katasztrófák sújtják. Földcsuszamlások és árvizek is pusztítanak az ázsiai országban.

Idén érkezik a Squadron 51

Gamepod
-
 Ma 12:30Infotech

A brazil Assemble Entertainment berkeiben készülő játék egy fekete-fehér shoot ’em up-nak készül.

A kormány a multinacionális cégeket támogatja a munkahelyek védelme helyett az MSZP szerint

Az MSZP szerint a kormány a multinacionális cégeknek "szórt ingyenpénzt" a koronavírus-járvány miatt fenyegetett munkahelyek védelme helyett - mondta a szocialisták elnökhelyettese vasárnap, a Facebookon online közvetített sajtótájékoztatón. Komjáthi Imre úgy fogalmazott: a tőkeerős multinacionális vállalatok örömtáncot lejthetnek, mivel…

Nem változik az oltási terv akkor sem, ha kevesebb vakcina érkezik – Müller Cecília elmondta, mit tapasztal, mióta beolt…

Semmiképpen nem szeretnének változtatni a hazai koronavírus-oltási terven - emelte ki az országos tisztifőorvos a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorának adott interjúban.

Brüsszeli forrásból kevesebb mint félmillió embernek elegendő vakcina érkezik Magyarországra március végéig

Az M1 szombati adásában elhangzott, hogy a kabinet "egyértelműen elhibázottnak és lehetetlenül lassúnak tartja Brüsszel vakcinabeszerzését". A kormány számításai szerint ha csak Brüsszelre hagyatkozik Magyarország, akkor szeptember végénél előbb nem lehet feloldani a korlátozásokat.

Kevesebb vakcina érkezik Magyarországra - megszólalt Müller Cecília is

Semmiképpen nem szeretnének változtatni a hazai koronavírus-oltási terven - emelte ki az országos tisztifőorvos a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorának adott interjúban.

Müller Cecília: kevesebb Pfizer-vakcina érkezik Magyarországra

Cívishír
-
 Ma 09:44Megyei

A cég elismerte, hogy február elejéig még ideiglenes fennakadások lehetnek a belgiumi üzemük bővítése miatt.

Kevesebb Pfizer-vakcina érkezik hazánkba, de nem változik az oltási terv

A cég elismerte, hogy február elejéig még ideiglenes fennakadások lehetnek a belgiumi üzemük bővítése miatt.