Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 288 hír

Novemberben nőtt a részmunkaidős foglalkoztatás Németországban

Németországban ismét növekedésnek indult a részmunkaidős foglalkoztatás a müncheni egyetem ifo gazdaságkutató intézetének hétfői jelentése alapján. Ez rámutat arra, hogy a válság hatása nem feltétlenül az, hogy az emberek elveszítik az állásukat, gyakran az történik, hogy tömegesen kényszerülnek részmunkaidőbe.

Szavazás: melyik volt november legszebb gólja és védése az NB I-ben?

M4 Sport
-
 Ma 17:17Sport

Az M4 Sport és az MLSZ közös díjáról a szurkolók döntenek.

Romlott a svájci konjunktúramutató novemberben

Novemberben már a második egymást követő hónapban romlott a svájci konjunktúramutató értéke, bár a csökkenés mértéke kisebb volt az elemzők által vártnál.

Novemberi hoaxkvíz: teszteld magad, bedőlsz-e az álhíreknek!

A kvízben valós hírek és fotók keverednek álhírekkel. Tippelhetsz is, de érdekesebb a teszt akkor, ha válaszadás előtt utánanézel az állításoknak.

A svábhegyi autóversenyek emlékére: idén száz éve, hogy először indult futam

"A Királyi Magyar Automobil Klub vasárnap délelőtt tartandó svábhegyi automobilversenyének nevezései ötvennyolc résztvevővel zárultak, tehát oly számmal, amely még a nagy múlttal rendelkező külföldi automobilversenyeknél is párját ritkítja. A versenyzők eleje a kékgolyó-utcai starttól pontosan féltizenegy órakor indul el, a közönség érdeke tehát, h

Sűrű hóeséssel búcsúzik a november Csíkszéken

Bár nem adott ki havazásra figyelmeztető előrejelzést térségünkre az Országos Meteorológiai Igazgatóság, hétfő délutánra sűrű hóesés kezdődött Csíkszeredában és környékén.

Tragédiák árnyékolták be a novembert, de számtalan jótékonysági akció is indult! – Ezek voltak a legolvasottabb zalai h…

Zaol
-
 Ma 15:59Megyei

A koronavírus és számos szomorú esemény mellett több jótékonysági akcióról is hírt adtunk az elmúlt hónapban. Tekintsd meg te is, melyek voltak a legolvasottabb cikkeink!

A november csak ízelítő volt abból, mi vár ránk jövőre

Napi.hu
-
 Ma 15:13Pénzügy

A november nagyon jól sikerült a feltörekvő piaci eszközöknek, a BUX index is 20 százalék körüli emelkedést hozott össze. A Bloomberg szerint ez csak ízelítő abból, ami jövőre várhat erre az eszközosztályra

Forgalomkorlátozások lesznek három vasúti átjáróban november 30-án és december 1-jén

fmc
-
 Ma 15:12Megyei

Vágányszabályozási munkálatok miatt félpályás, valamint teljes útzár lesz három - Batthyány utca, Hargitai (Rádió) utca , Sóstó út vasúti átjáróban -Székesfehérváron. A forgalomkorlátozások a késő esti, illetve a hajnali órákban lépnek életbe november 30-án és december 1-jén.

November 30-ától már hat emeletes vonat szállítja az utasokat az elővárosi forgalomban

November 30-án újabb KISS motorvonatok kezdik meg az utasforgalmi próbaüzemet a Budapest-Vác-Szob és a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalakon, így már négy emeletes vonat szállítja majd az utasokat a váci és kettő a ceglédi vonalon. Összesen hat emeletes szerelvénnyel találkozhatnak az utasok a két legforgalmasabb elővárosi vonalon.

Nagyot gurít a Netflix és a HBO GO: 10-ből 4-en ezeket nézik majd karácsonykor

Az idei év ajándékozás szempontjából is más lesz, mint az eddigiek, feltehetően sokkal többen gondolkodnak online és digitális megoldásokban. Érdemes továbbá idén olyan praktikus ajándékkal lepni meg szeretteinket, amely megkönnyíti

Nagyot gurít a Netflix és a HBO GO: 10-ből 4-en ezeket nézik majd karácsonykor

Az idei év ajándékozás szempontjából is más lesz, mint az eddigiek, feltehetően sokkal többen gondolkodnak online és digitális megoldásokban. Érdemes továbbá idén olyan praktikus ajándékkal lepni meg szeretteinket, amely megkönnyíti

Koronavírus itthon: ennyit durvult a helyzet novemberben

Továbbra is tombol Magyarországon a koronavírus-járvány második hulláma. Novemberben csaknem 142 ezer új fertőzöttet és több mint 3 ezer áldozatot jelentettek.

Durván megugrott a fertőzöttek száma novemberben Bács-Kiskunban

Baon
-
 Ma 13:02Belföld

Több mint négyszeresére nőtt egy hónap alatt a koronavírus-fertőzéssel azonosítottak száma Bács-Kiskun megyében.

Megszakad a szív, a Fekete párduc új felvezetőt kapott, Chadwick Boseman emlékére

A közelmúltban elhunyt Chadwick Boseman emléke előtt tisztelegve új bevezető képsorokat kapott a Fekete párduc című képregényfilm, melynek címszerepében a színész nagy sikert aratott.