Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 41 hír

Serie A: sima volt a rangadó, a második helyre ugrott az Inter

NSO
-
 Ma 16:55Foci

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 9. fordulójában az Inter idegenben 3–0-ra legyőzte a Sassuolót, így megelőzte riválisát a 2. helyért.

Helyreállhat a szövetség – Trump végjátéka

Az Egyesült Államok mint megbízható szövetséges jó hírnevének a helyreállítását várják az elemzők a washingtoni diplomácia leendő új vezetőjétől. Joe Biden, a megválasztott demokrata párti elnök állítólag az édesanyja révén félig magyar Anthony Blinkent, Donald Blinken volt budapesti nagykövet fiát választotta maga mellé külügyminiszternek.

Sós Csaba: ezt kell fejben helyre raknia Milák Kristófnak

Infostart
-
 Tegnap 20:30Sport

Nem várható kiemelkedő teljesítmény a világbajnok Milák Kristóftól két hét múlva a kaposvári országos úszóbajnokságon, hiszen csaknem három hónapig nem edzhetett igazán keményen az augusztusi pihenője és az ősz eleji koronavírus-fertőzése miatt - jelezte az InfoRádió Vegyesúszás című műsorában Sós Csaba szövetségi kapitány.…

Újabb helyreigazításra kötelezték az Origót

Pesti Hírlap
-
 Tegnap 19:52Belföld

A jogállamiságot és emberi méltóságot védelmező Magyar Helsinki Bizottság Facebook-posztban közölte, hogy az Origo sajtópert veszített ellenük. „Az Origót jogerősen helyreigazításra kötelezte a bíróság, mert hazudott rólunk. Pikáns a dologban, hogy az Origo Farkas Örsnek, a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) szóvivőjének a…

Megható, hogyan jut el a mozgássérült kutya kedvenc helyére: nem várt helyről érkezett segítség

Femina
-
 Tegnap 19:06Színes

A kutyust sajnos gazdája egyedül már nem tudta elvinni kedvenc helyére, ezért kért segítséget az emberektől.

COVID-19: hónapokig tarthat, míg a tüdő egészsége helyreáll

Mérsékelt tünetek elmúlta után is, még a felépülés során is óvatosnak kell lenni, fokozatosan kell visszatérni a korábbi mindennapi aktivitáshoz.

Így parkoltok Ti, Fejér megye!

Feol
-
 Tegnap 13:00Megyei

Biztosan találkoztak már olyan sofőrrel, aki parkolásával felbosszantotta Önöket vagy környezetüket. Sorozatunkban szabálytalanul parkoló autókat mutatunk be.

COVID: hónapokig tarthat, míg a tüdő egészsége helyreáll

A koronavírus-fertőzésen átesett betegek közül többen elhúzódó panaszokról számolnak be. A szaglás elvesztése, a fejfájás és fáradtságérzet mellett sokaknál tartósan fennáll a nehézlégzés, légszomj és köhögés is.

Deutsch a Gestapóhoz hasonlította az EU-t, egy néppárti EP-képviselő tette helyre

Esther de Lange holland néppárti EP-képviselő is beszállt Deutsch Tamás és a Fidesz csatájába az Európai Néppárttal – írja a HVG. Deutsch korábban a Gestapót emlegette Manfred Weber azon állítására, amely szerint Orbán Viktornak nem kell félnie a jogállamisági követelményektől, ha tényleg szabad a média és független az…

Új helyre költözött Debrecen szíve

Haon
-
 Tegnap 11:36Belföld

Idén nem az adventi sokadalom részeként, a városháza udvarán kapott helyett, hanem a Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban.

A fogyasztó és vállalkozás közötti egyensúly helyreállítása

Jogászvilág
-
 Tegnap 10:00Gazdaság

Az EUB kiemelte, hogy a nemzeti bíróság kötelessége, hogy belső jogának egészére figyelemmel tegyen meg minden ahhoz szükséges intézkedést, hogy a fogyasztó védelmet élvezzen azon különösen hátrányos következményekkel szemben, amelyeket a kölcsönszerződés megszüntetése válthat ki.

Rájátszást érő helyre ugrott a Washington

A fővárosi csapat nyerte a csoportrangadót.