Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 137 hír

Két autó ütközött Debrecenben

Két személyautó karambolozott Debrecenben, a Szoboszlói úton, a Zelemér utcai kereszteződés közelében. A műszaki mentést a város hivatásos tűzoltói végzik. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt a mentés idejére lezárták.

Három autó ütközött össze Tatabányán

Origo
-
 Ma 13:26Belföld

Egy embert feszítővágóval kellett kiszabadítani az autóból.

Ütközött és árokba csapódott két autó Kapospula-Alsóhetényben

infoVáros
-
 Ma 10:44Megyei

Egy 19 éves döbröközi férfi közlekedett autójával Kapospula-Alsóhetény belterületén 2020. november 26-án 16 óra 15 perckor, amikor nekiütközött a vele azonos irányba közlekedő és forgalmi okból lassító autó hátuljának.

Lovaskocsival ütközött egy autó Hetényegyházánál

Hátulról ütközött bele egy lovaskocsiba egy személyautó a Bács-Kiskun megyei Hetényegyháza határában.

Lovaskocsival ütközött egy autó Hetényegyházánál

Hátulról ütközött bele egy lovaskocsiba egy személyautó a Bács-Kiskun megyei Hetényegyháza határában, az 5218-as út 10-11-es kilométere között, a Kerekegyháza felé vezető szakaszon. A kerekegyházi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták.

Árokba borult egy autó Békéscsabán

Békéscsaba külterületén 2020. november 26-án 16 óra után néhány perccel egy személygépkocsi letért az útról és árokba borult. A mentők a jármű vezetőjét és utasát is könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Gyártásba kerül az angol süti, a Morris JE elektromos furgon

A brit ikon, a J-Type is főnixmadárnak áll és JE néven kerül vissza Anglia útjaira, tisztán elektromos furgonként!

Kemény ellenállásba ütközött egy fejlesztés - nagy pénzektől eshet el a festői falu

Napi.hu
-
 Tegnap 20:04Belföld

Bekötőutat építene a NIF a pilisborosjenői gyógyszergyártónak, közvetlenül a Natura 2000-es terület mellett, de ezt a keserű pirulát a helybeli lakosok nem nagyon akarják lenyelni.

Kerítésnek ütközött egy autó Szentdomonkoson

Családi ház kerítésének ütközött egy kisbusz Szentdomonkoson, a Szabadság úton. Az esethez a pétervásárai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a gépkocsit. A mentők is a helyszínre érkeztek.

Oszlopnak ütközött egy autó Nagyhalászon

Az Arany János utcában történt a baleset.

Oszlopnak ütközött egy autó Nagyhalászon

Kitört egy villanyoszlopot egy személyautó Nagyhalászon, az Arany János utcában. Az esethez riasztott ibrányi önkormányzati és nagyhalászi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. A mentők is a helyszínen vannak.

Furgonnal ütközött egy autó az M3-ason

Az érintett szakaszon a leállósávon halad a forgalom.

Furgonnal ütközött egy autó az M3-ason

Furgon és személyautó ütközött az M3-as autópálya 46-47-es kilométere közelében, a Kerekharaszti pihenő után, a Budapest felé vezető oldalon. A hatvani hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. Az érintett szakaszon a leállósávon halad a forgalom.