Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 120 hír

Súlyosítaná az ügyészség a holland drogdílerek ítéletét

A kényszerintézkedés és a kiszabott büntetés súlyosítását kezdeményezték a tavalyi Sziget Fesztiválon lebukott két holland drogkereskedő ügyében – tájékoztatott a Fővárosi Fellebviteli Főügyészség.

Súlyosbítást kér az ügyészség a Szigeten lebukott holland drogárus fiatalok ügyében

A kényszerintézkedés és a kiszabott büntetés súlyosbítását kezdeményezték a tavalyi Sziget Fesztiválon lebukott két holland drogkereskedő ügyében.Áprilisban emeltek vádat a holland állampolgárok ellen, akik tavaly augusztusban jelentős mennyiségű kábítószert hoztak Magyarországra, hogy a fesztiválon értékesítsék, de tetten érték őket. A…

Súlyosabb büntetést kér az ügyészség a Szigeten lebukott holland drogkereskedők ügyében

Korábban 5-5 évet kaptak, amiért 100 milliót érő kábítószerrel érkeztek a tavalyi fesztiválra. Azt hitték, a rendezvényen ebből nem lesz baj.

Súlyosítást kér az ügyészség a Szigeten drogot árusító holland fiatalok ügyében

A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség újból rács mögött akarja látni a fiatalokat, és indítványozta a fegyházbüntetés súlyosítását is.  A kényszerintézkedés és a kiszabott büntetés súlyosítását kezdeményezték a tavalyi Sziget Fesztiválon lebukott két holland drogkereskedő ügyében – tájékoztatta Fővárosi Fellebviteli Főügyészség hétfőn az…

Súlyosítanák a Szigeten lebukott holland drogdílerek büntetését

A Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletével 5 év szabadságvesztést, valamint 4-4 év Magyarországról történő kiutasítást és közügyektől eltiltást szabott ki.

Súlyosítást kér az ügyészség a Szigeten lebukott holland drogkereskedők ügyében

A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség kezdeményezte a két vádlott ismételt letartóztatását és indítványozta a fegyházbüntetés súlyosítását.

Súlyosabb büntetést kér az ügyészség a Szigeten lebukott holland drogdílerekre

A Fővárosi Törvényszék június végén kihirdetett elsőfokú ítéletében 5 év fegyházra, valamint 4 év Magyarországról történő kiutasításra ítélte őket.

Súlyosítanák a Szigeten elfogott holland dílerek büntetését: ez várhat rájuk

A kényszerintézkedés és a kiszabott büntetés súlyosítását kezdeményezte az ügyészség a tavalyi Sziget Fesztiválon lebukott holland drogkereskedők ügyében.

Hollandiában és Belgiumban is gyorsul a járvány terjedése

A Benelux-államok közül Belgiumban és Hollandiában tovább emelkedett a koronavírus-fertőzések napi száma. Belgiumban átlag napi 465 fertőzésről számoltak be, ami 78 százalékos növekedést jelent az előző heti adatokhoz képest, míg Hollandiában az előző héthez képest megkétszereződött a napi új esetszám. Luxemburg csökkenő számú,…

Lopott bicikli miatt bukott le a katalizátorokat lenyúló budapesti banda

Blikk
-
  Ma 07:53 Belföld

Egy budapesti férfi feljelentést tett a rendőrségen, hogy július 3-án ellopták a kerékpárját.

Merkel átadta a rosszfiú szerepét Hollandiának

Kiszelly Zoltán szerint a brüsszeli csúcs arról szólt, hogy a németek és franciák adósságunióvá átalakítsák az Európai Uniót.

Továbbra is emelkedik a napi fertőzésszám Belgiumban és Hollandiában

A koronavírus-fertőzések napi száma tovább emelkedett a Benelux-államok közül Belgiumban és Hollandiában.

Továbbra is emelkedik a napi fertőzésszám Belgiumban és Hollandiában

A koronavírus-fertőzések napi száma tovább emelkedett a Benelux-államok közül Belgiumban és Hollandiában. Belgiumban átlag napi 465 fertőzésről számoltak be, ami 78 százalékos növekedést jelent az előző heti adatokhoz képest. Hollandiában az előző héthez képest megkétszereződött az új napi esetszám. Luxemburg csökkenő számú, 62…

Emelkedik a napi fertőzésszám Belgiumban és Hollandiában

A koronavírus-fertőzések napi száma tovább emelkedett a Benelux-államok közül Belgiumban és Hollandiában. Belgiumban átlag napi 465 fertőzésről számoltak be, ami 78 százalékos növekedést jelent az előző heti adatokhoz képest. Hollandiában az előző héthez képest megkétszereződött az új napi esetszám. Luxemburg csökkenő számú, 62…