Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 207 hír

Öt BL-mérkőzéséből négyet veszített el eddig a Szeged

A magyar csapat dobta a meccs utolsó három gólját, de így is kikapott.

Elkészült a Tejútrendszer eddigi legrészletesebb térképe, galaxisunk 1,8 milliárd csillagával

Qubit
-
 Ma 18:49Tudomány

Az ESA magyar kutatók közreműködésével több mint 300 ezer vörös törpét észlelt a Nap körül, így egy adatfrissítéssel megtízszereződött az ismert csillagszomszédaink száma.

Gerendai: Nem biztos, hogy lesz jövőre Sziget, közel 500 milliómba került eddig a válság

Forbes
-
 Ma 18:32Gazdaság

Európa egyik legnagyobb fesztiváljának alapítója a harmadik Forbes Élő vendége volt.

Eddigi legnagyobb adománygyűjtésébe kezdett az ENSZ Gyermekalapja

Az ENSZ-alap 6,4 milliárd dollárt vészhelyzeti finanszírozást igényelt 2021 végéig, hogy 300 millió embert támogathasson létfontosságú segélyekkel és szolgáltatásokkal. Az összeg 35 százalékkal több, mint amit az UNICEF eredetileg az idei évre kért. Az ENSZ Gyermekalapja hangsúlyozta, hogy a megnövekedett igény a világszerte növekvő…

Férfi kézi-vb: az Ihf elnöke esküszik, minden eddiginél körültekintőbb a szervezés

Minden eddiginél aprólékosabb, körültekintőbb a januári egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokság szervezése – jelentette ki Hasszan Musztafa, a nemzetközi szövetség (IHF) elnöke csütörtökön, online nemzetközi sajtótájékoztatón, amelyről a Magyar Távirati Iroda számolt be.

Az IHF-elnöke szerint minden eddiginél körültekintőbb a férfi kézilabda vb szervezés

Minden eddiginél aprólékosabb, körültekintőbb a januári, egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokság szervezése - jelentette ki Hasszan Musztafa, a nemzetközi szövetség (Ihf) elnöke csütörtökön, online nemzetközi sajtótájékoztatón.

Férfi kézilabda-vb – IHF-elnök: minden eddiginél körültekintőbb a szervezés

Minden eddiginél aprólékosabb, körültekintőbb a januári, egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokság szervezése – jelentette ki Hasszan Musztafa, a nemzetközi szövetség (IHF) elnöke csütörtökön, online nemzetközi sajtótájékoztatón.     A koronavírus-járvány miatt kényszerülnek a rendezők arra, hogy gyakorlatilag minden részletre…

Minden eddiginél szigorúbb szabályok mellett rendezik meg januárban a kézi-vb-t

Origo
-
 Ma 15:21Sport

A magyar válogatott Gízában játssza majd a csoportmérkőzéseit a tornán.

Eddig adhatók fel a karácsonyi csomagok

Amennyiben valaki karácsonyra csomagot szeretne feladni, azt legkésőbb december 18-ig tegye meg, hogy a küldemény december 24-ig biztosan megérkezzen a címzetthez – mondta a Magyar Posta szóvivője csütörtökön az M1 Ma reggel című műsorában.

A Sereď elleni bajnokin szabálytalankodtak eddig a legtöbbet a DAC ellen az idei szezonban

Szerdáig a DAC meccsein a nagyszombatiak ellen fújták a legtöbb szabálytalanságot, a 4. fordulóban a MOL Arénában (25-öt). A sárga-kékek a Slovan elleni rangadón faultoltak a legtöbbet (22). A szerediek összes szabálytalansága a szerdai bajnokin: A DAC elleni szabálytalanságok a Fortuna Liga 2020/21-es idényében: 1.…

Megúszta eddig a járványt Baranya, itt van a legkevesebb fertőzött

Müller Cecília elmondta: Magyarországon március 4-től (az első esetek regisztrálásától) november 22-ig 3891-en hunytak el a koronavírussal összefüggésben. A járvány első hullámában 605 igazolt fertőzött hunyt el, az összes elhunyt 15,5 százaléka. 84,5 százalékuk a második hullámban hunyt el. Jelenleg a fertőzöttek átlagéletkora 40 év,…

Figyelmeztet a posta: eddig érdemes feladni a karácsonyi csomagokat

Amennyiben valaki karácsonyra csomagot szeretne feladni, azt legkésőbb december 18-ig tegye meg, hogy a küldemény december 24-ig biztosan megérkezzen a címzetthez - mondta a Magyar Posta szóvivője.

Erre figyelj! Eddig adhatod fel a csomagodat

Ha azt szeretnéd, hogy a csomagod december 24-ig biztos megérkezzen a címzetthez, akkor legkésőbb december 18-ig add fel.

Eddig szinte minden rendben a csoki-Mikulásokkal

Index
-
 Ma 11:07Belföld

Az ITM idén is alaposan megvizsgálja, mit kapnak a boltban a vásárlók. Csak egy Mikulást kifogásoltak.