Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 162 hír

Vajon van kapcsolat a digitálistechnológia-használata és a mentális egészségi problémák között? Kiderült végre!

Nincs bizonyíték arra, hogy erősödött a kapcsolat a fiatalok digitálistechnológia-használata és a mentális egészségi problémák között az elmúlt évtizedekben – derült ki egy több mint 430 ezer, 10 és 15 éves kor közötti tinédzser bevonásával készített tanulmányból.

Végre bebizonyosodott, hogy fontos a digitális kompetenciafejlesztés

Európai diákok körében végzett felmérést az OECD a Vodafone Németország Alapítvány társfinanszírozásában. A 15 éves korosztályt vizsgáló jelentés eredményei többek között képet adnak arról, milyen kiugró különbségeket jelenthet a digitális kompetenciafejlesztés a gyerekek olvasási készségeinek kialakításában. A járvány idején a 15 éves…

A virtuális művészet hálózata: a digitális műkereskedelem Barabási Albert László szemével.

A digitális világban az újdonságok értéke gyorsan növekszik. A digitális műkincsek aukciói arra világítanak rá, hogy egy ilyen új piacon a szűkös kínálat és kereslet miatt alig néhány szereplő tudja a növekedés elején a teljes piac fejlődését és árazását befolyásolni.

Nincs kivétel, mindenkitől kérik a védettségi igazolványt a szállodákban

HVG
-
 Tegnap 20:57GazdaságSzállás

Az érdekvédelmi szövetség elnöke erős nyári szezonban bízik.

Digitális tanrend, digitális eszközök

Boon
-
 Tegnap 18:30Belföld

Laptopokat kaptak a hatékonyabb tanulás érdekében az első évfolyamos anyagmérnök alapszakos hallgatók a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának vezetésétől pénteken.

Sokan hiába várják a védettségi igazolványt

RTL Klub
-
 Tegnap 18:27Bulvár

Sokan hetekkel az oltás vagy a karantén lejárta után sem kapták még meg a védettségi igazolványukat. Hiába mentek személyesen a kormányhivatalhoz vagy írtak hivatalos panaszleveleket. Több nézőnk is azzal keresete meg a szerkesztőségünket, hogy ennek hiányában nem tudnak elutazni a befizetett belföldi nyaralásukra. A szállodáknak…

Több mint 12 000 katona vonult fel Moszkvában

Seregszemlét tartott Vladimir Putyin a győzelem napján tartott megemlékezésen. Az orosz hadsereg felvonultatta a T-34-estől a legmodernebb tankjáig és drónjáig mindenét. Több mint 12 000 katona, 190 jármű és fegyver vonult fel. Galéria. 

Fiatalok digitálistechnológia-használatát és annak a mentális egészségre gyakorolt hatását vizsgálták

Nincs bizonyíték arra, hogy erősödött a kapcsolat a fiatalok digitálistechnológia-használata és a mentális egészségi problémák között az elmúlt évtizedekben – derült ki egy több mint 430 ezer, 10 és 15 éves kor közötti tinédzser bevonásával készített tanulmányból. Az Oxfordi Egyetemhez tartozó Oxfordi Internet Intézet (OII) szakemberei a…

Megtartották a győzelem napi katonai díszszemlét Moszkvában

Vlagyimir Putyin orosz elnök a hagyományos moszkvai katonai díszszemle kezdete előtt gratulált az orosz népnek a fasizmus felett aratott győzelem napja alkalmából.

Mit tesz gyermekünk szemével a digitális oktatás? Utánajártunk!

Feol
-
 Tegnap 11:30Megyei

A koronavírus-járvány elleni védekezés olyan szükséges lépéseket vont maga után, ami miatt a diákok nem járhattak be fizikailag az iskolákba, digitális oktatásra kényszerültek.

Ember 2.0 - a digitális másolataink túlélhetnek minket és átvehetik a helyünket

Rakéta
-
 Tegnap 10:00Infotech

Az avatárok eredetileg isteni személyek voltak, akik leereszkedtek a Földre, anélkül, hogy valódi emberré váltak volna. Ma avatárok formájában lépjük át a digitális dimenziókat és már nem kell valódinak lenni ahhoz, hogy emberi külsővel éljen egy ágens virtuálisan.

Jön a digitális átállás támogatása: 250 millió kérhető

Júliustól 2000 sikeres pályamunkát várnak a kiírók.

Perbe fognák a digitális játékok miatt a Sonyt

Origo
-
 Tegnap 08:07Infotech

Nincs árverseny, a független kereskedések csak dobozos kópiákat árulhatnak.

Belépődíjat vezetnek be a velencei Szent Márk-székesegyházban

Startlap Utazás
-
 21.05.08 21:33Utazás

Háromeurós belépődíjat vezetnek be a velencei Szent Márk-székesegyházban a turisták számára, hogy ily módon a látogatók is hozzájáruljanak a bazilika megmentéséhez az árvizektől.

Feketén szerzik sokan a védettségi igazolványt

NLC
-
 21.05.08 14:27Belföld

Felpezsdült a feketepiac az elmúlt hetekben.