Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Két kerékpárost ütött el egy nő a Beregszászi járásban

Május 12-én a késő esti órákban a rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy a Beregszászi járásban, Királyháza közelében egy közúti baleset történt. A rendőrség munkatársai vizsgálják a Királyháza (Королево, Beregszászi járás) nagyközség közelében történt közlekedési baleset körülményeit, melynek következtében…

Tékvandó: „Ibrahimovic közvetlen, szerethető ember, két lábbal jár a földön”

NSO
-
 Ma 14:27Sport

A szófiai tékvandó európai kvalifikációs viadalon tokiói olimpiai kvótát szerző Salim Omar a Borsnak többek között arról is nyilatkozott, hogy 2018 és 2019 között többször edzett együtt a Milan labdarúgójával, Zlatan Ibrahimoviccsal, amikor a klasszis a Los Angeles Galaxy játékosa volt.

Olaszország vs. Európa – Az Inter kétarcúságának okai (II. rész)

A kétrészes írásomban részletesen vizsgálom az Inter idei teljesítményét, a hazai és az európai versenyképességét illetően. Az első részben a bajnoki címet elősegítő legfontosabb szempontokat vettem sorba, a mostani részben pedig az európai versenyképesség vonatkozásában vizsgálom az Inter kettősségét.

Újra helyére került az obeliszk Galambokon, miután több orosz család is kereste

Visszaállítottak egy, még a rendszerváltás idején lebontott emlékművet Galambokon. A szürke márványkő oszlop a második világháborúban hősi halált halt szovjet katonák emléke előtt tiszteleg.

Mindenki meghalt a faluban az oltás miatt – híresztelte egy ostoba férfi

Rémhírterjesztéssel gyanúsította meg a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda azt a nagykanizsai férfit, aki egy interneten közzétett bejegyzésében valótlanul azt állította, hogy egy Nyíregyháza melletti kis faluban mindenki meghalt, aki beadatta az oltást - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti közpo

Lopás miatt körözött 21 évest vettek őrizetbe az esztergomi rendőrök

Igazoltatás során bukott le a fiatal férfi, aki ellen a Tatabányai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot.

Négy személy sérült meg az előzési manővere miatt

Az Esztergomi Járásbíróság 1 év – végrehajtásában 2 évre felfüggesztett – fogházbüntetésre, 3 év járművezetéstől eltiltásra, és 200.000 Ft pénzbüntetésre ítélte azt a férfit, aki egy járműsort úgy előzött meg, hogy annak feltételei nem álltak fenn és az emiatt bekövetkezett balesetben a vétlen személygépkocsi mind a négy utasa megsérült. A vádirat

Férfi kézi: Källman két dolgot szeretne tisztázni, reagált a Szeged is

NSO
-
 Ma 14:08Kézilabda

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának játékosa, Jonas Källman az Instagram-oldalán nyilatkozott ismét a klubból való leendő távozásának részleteiről, a Tisza-parti együttes pedig erre reagálva közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz, ebben azt is kifejti, lezártnak tekinti a történteket. A balszélső leszögezte, nincs harag a csapat és köz

Feljelentették Szél Bernadettet a Free Navalny-felirat miatt

Szél Bernadett, Fekete-Győr András és Hadházy Ákos még áprilisban festette a feliratot a Külügyminisztérium előtti járdára, ezzel jelezve, hogy szerintük a magyar kormánynak ki kellene állnia a bebörtönzött orosz ellenzéki politikus mellett.

Holtak hajnala - terjed az őrültség, hogy az oltás miatt kihalt a szabolcsi falu - megszólalt a polgármester

Nagyon buta, de annál veszélyesebb álhírt terjesztett egy férfi a Facebookon arról, hogy egy magyarországi faluban mindenki meghalt a koronavírus elleni vakcina beadása után. Az ügyről a rendőrség is tájékoztatott, az operatív törzs tájékoztatóján is beszámoltak róla.

Egyszerre két kerékpárost ütöttek el a Beregszászi járásban

A közlekedési baleset történt május 12-én, szerdán Királyháza közelében a

Letartóztattak egy román származású férfit embercsempészés miatt

HírTV
-
 Ma 14:02Vélemény

Egy román állampolgárságú férfi letartóztatásának elrendelését indítványozta az embercsempészés bűntette miatt indult ügyben.

Moszkvában kezelik a kazanyi iskolai lövöldözés több sebesültjét

Moszkvai kórházakba szállították át a két nappal ezelőtti kazanyi iskolai lövöldözés több sebesültjét, miközben az orosz hatóságok továbbra is dolgoznak az intézményben kilenc embert meggyilkoló tettes indítékának felderítésén.

Két vasúti átjárót is lezárnak Vas megyében

Nagygépes vágányszabályozási munkálatok miatt a GYSEV Zrt. időszakosan, teljes szélességében lezárja az alábbi vasúti útátjárókat:

Oroszországban pénzbírságra ítélték a Telegram üzenetküldő szolgáltatást

Neokohn
-
 Ma 14:00Külföld

Mert nem törölt olyan üzeneteket, amelyekben fiatalkorúakat szólítottak fel hatóságilag nem engedélyezett moszkvai tüntetéseken történő részvételre.