Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 97 hír

Bevándorlók nélkül tartja fenn a tömeges bevándorlás miatti válsághelyzetet a kormány

Az ENSZ jelentéstevője szerint összesen 280 menekülő van a tranzitzónákban, ő maga egyetlen migránst sem látott érkezni a határon. Akik itt vannak, azokat gyakorlatilag börtönben tartják, némelyiküket már több mint egy éve.

Kínát és Oroszországot tartja stratégiai ellenfélnek az új amerikai hadügyminiszter

FüHü
-
  Ma 06:28 Vélemény

Mark Esper a washingtoni szenátus előtt fejtette ki nézeteit, melyek szerint a jövőben az Egyesült Államoknak nem kellene beszállnia helyi háborúkba. “Míg mi Afganisztánban és Irakban háborúztunk, addig a kínaiak és az oroszok gyors ütemben fejlesztették a hadseregüket!” – hangsúlyozta Trump új hadügyminisztere. Esper megjegyzése a helyi…

Budapest valós idejű közösségi kerékpáros információi mostantól a Google Térképen

Mostantól Budapesten és a világ 24 másik városában a Google Térkép nemcsak azt mutatja meg, hogy hol találhatók közösségi kerékpárgyűjtő állomások, de azt is, hogy hány szabad kétkerekű érhető el valós időben az adott ponton.

Mostantól az államalapító királyunkat hívjuk Orbán Viktornak

A fővárosi közgyűlés úgy döntött, hogy a szentendrei HÉV budapesti szakaszát eztán hívjuk ötös metrónak, mert "a budapesti gyorsvasúti hálózat részeként, távlati metróként" kell rá tekinteni. 

Megvan, hol tartják az Mszész őszi közgyűlését

Turizmus
-
  Tegnap 19:21 Utazás

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének tagjai négy hónap múlva Siófokon gyűlnek össze. Addig is nézze meg a tavalyi közgyűlés képeit és előadásainak anyagát!

Valós idejű kerékpáros infók mostantól a Google Térképen

Bama
-
  Tegnap 16:05 InfotechGoogleTérkép

Megmutatja, hogy hol találhatók közösségi kerékpárgyűjtő állomások, s hány szabad kétkerekű érhető el éppen az adott ponton.

Valós idejű kerékpáros infók mostantól a Google Térképen

Baon
-
  Tegnap 16:05 Infotech

Megmutatja, hogy hol találhatók közösségi kerékpárgyűjtő állomások, s hány szabad kétkerekű érhető el éppen az adott ponton.

Gyerekdallal tartják távol a hajléktalanokat

24
-
  Tegnap 15:45 Bulvár

Folyamatosan ugyanaz a dal szól a hangszórókból.

Kibővül a gyod: mostantól többeknek jár a támogatás

Új ponttal egészült ki a gyermekek otthongondozási díjával (gyod) kapcsolatos állapotvizsgálat szempontrendszere az autisták esetében, miután az elmúlt fél évben többször egyeztetett erről az Autisták Országos Szövetsége (AOSZ)...

Vérszomjas medve tartja rettegésben Trentó városát

Mandiner
-
  Tegnap 14:49 Külföld

A helyi vadőrök hajtóvadászatot indítottak az állat ellen, a közösségi médiában viszont nagy szurkolótáborra talált M49.

Ha ez nem hozza meg a kedved az új Suprához, akkor semmi

Player
-
  Tegnap 14:06 Autó-motor

Lehet, hogy jobban örültél volna egy teljesen Toyota-féle Suprának, de hidd el, hogy nem fogsz panaszkodni, ha kiszállsz egyből, miután meghajtottad. Legalábbis ezek a reklámok máris ezt hitetik el velünk.

Bővítik az öntözőrendszert a Barátság Parkban

Kisalföld
-
  Tegnap 13:03 Megyei

Ezzel gazdaságosabbá és nem utolsó sorban hatékonyabbá válik a park fenntartása, hiszen a nyári kánikulában az kézi öntözés nem is elegendő.