Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Most már semmi sem állíthatja meg Netanjahut?

Magyar Hang
-
  Ma 05:22 Vélemény

Úgy tűnik, semmi, illetve senki sem tarthatja vissza az izraeli miniszterelnököt, hogy Ciszjordánia bizonyos területeit az országhoz csatolja.

Táblázatban hova lehet repülni most Budapestről

Lassan visszatér az élet a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérre, egyre több járat indul júniusban. Folyatódnak a fejlesztések is, a válsághelyzet sem ingatta meg a létesítmény működését, gazdálkodását - közöltea növekedés.hu-vall a Budapest Airport.

Ember Márk: “Most nehéz színésznek lenni, megtalálni a tehetségedet, működsz-e színpad nélkül"

Joy
-
  Ma 03:12 Bulvár

A Joy HomeTalks videóinterjú-sorozat következő részében a színész-énekes Ember Márkkal beszélgettünk!

Most már korlátozásmentesen lehet utazni az alábbi szomszédos országokba

Korlátozásmentesen lehet utazni péntektől Ausztriába, Csehországba és Szlovákiába - jelentette be Facebook-oldalán a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön.

Az NKM-elosztók ügyfelei mostantól online is diktálhatják éves mérőállásukat

Már online is rögzíthetik éves mérőállásukat az NKM áram- és két földgázhálózati társaságának felhasználói. Az NKM csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az éves elszámoláshoz szükséges mérőállás leolvasása a területileg illetékes elosztóhálózat feladata. Annak érdekében, hogy az elszámolószámlák ne kizárólag becslésen…

Cseh Péter (OĽaNO) a Körképnek: Matovič most tényleg dühös. Nem ezt vártuk az MKP ügyvivő testületétől. A magya…

Körkép
-
  Tegnap 22:52 Határtalan

Trianon előtt két nappal szervezett Budapest és a felvidéki magyarság többsége által is komoly gesztusnak értékelt találkozót Igor Matovič. A szlovák kormányfő ezen korrekt beszédet tartott, mely jó alapja lehet a két nemzet közti közeledésnek nemcsak gazdasági, hanem történelmi összefüggésekben is.   Igor Matovič trianoni beszéde –…

Ha felpofoz valaki, most halhatatlan lehetnék

Index
-
  Tegnap 21:59 Sport

Rita König olimpiai döntőt vívott Sydney-ben, de nem fogta fel igazán, mekkora esély van előtte. Szatmáron nőtt fel, német színekben lett világbajnok, de magyarul beszélgettünk. Büszke arra, hogy keverék kutya, amely életrevalóbb, szívósabb, harcosabb, engedelmesebb.

A most kilőtt Starlink műholdcsomag egyik darabjával teszteli a SpaceX a napellenzőjét

Androgeek
-
  Tegnap 20:47 Tudomány

Szépen lassan igyekszik megoldani a SpaceX a Starlink műholdakkal kapcsolatos problémát, ami miatt oly sokan felemelték a hangjukat, miszerint az éjszaka eljövetelével alaposan elrontja az égbolt látványát az internetet biztosító megakonstelláció. A tegnapi nap folyamán elrajtolt a következő hatvanas csomag, azaz újabb 60 d...

Három nap alatt 40 ezer embert küldtek haza – dolgozni. Magyar cégvezér arról, mi vár ránk mostantól

Forbes
-
  Tegnap 20:21 Gazdaság

Az EPAM-vezér szerint a határtalan munka hoz igazi változásokat, az olajipart temeti, irodaházba sem fektetne. Digitalizációban 10 évet léptünk előre. A globális cég menedzsmentjét is sokkolta párszor az elmúlt félév. 

Több tízmilliós beruházás készül - prémium minőségű mozi a dunaújvárosiaknak

infoVáros
-
  Tegnap 19:57 Megyei

A KULTIK mozihálózat nyerte el a dunaújvárosi mozi üzemeltetését. Az erről szóló pályázatra összesen három céget hívott meg az önkormányzat – köztük a korábbi üzemeltetőt–pályázatot azonban végül csak a KULTIK adott be.

A világ egyik legbefolyásosabb nője, India leggazdagabb üzletasszonya – és mostantól az év üzletembere is

Forbes
-
  Tegnap 19:33 Gazdaság

Átadták az EY World Entrepreneur of the Year díját: a húszéves díj történetében másodszor nyert nő.

Bár elkaszálták, de a Dyson most mégis megmutatta, milyen lett volna az elektromos járgányuk

Androgeek
-
  Tegnap 19:15 Autó-motor

Alaposan felkavarhatta volna az állóvizet a Dyson elektromos autója, ellenben elkaszálták a projektet annak ellenére, hogy rengeteg pénzt öltek a munkálatokba, most viszont mégis mege...

Romokban hagytál itt, most az újjászületés ideje következik

Carrie
-
  Tegnap 19:11 Életmód

Beszélgetni kezdtünk, egyre többet és többet, minden

Sávokban támadt a jégeső szerdán Dunapatajon, károk járásszerte – Sorban álltak a gazdák a vegyszerboltok előtt

Kalohírek
-
  Tegnap 19:09 Megyei

A kár csak pár nap, egy hét múlva lesz igazán látható, felmérhető. Annyi bizonyos, a sérült növényeket kondicionálni kell, hogy az elszenvedett sérüléseket kiheverjék.

Jövő héten nyithat a dunaszerdahelyi fürdő

ma7.sk
-
  Tegnap 18:58 Határtalan

Csaknem három hónapos kényszerszünet után az újranyitásra készülnek a dunaszerdahelyi Thermalparkban. Az elmúlt évi eredményeiről és az idei tervekről tájékoztatta a sajtót csütörtökön Hájos Zoltán, a város polgármestere és Somogyi Gábor, a fürdő igazgatója.