Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Palkovics László: Fontos feladatai vannak Magyarországnak a drónközlekedésben

Origo
-
  Ma 23:14 Gazdaság

Már dolgoznak a drónok használatának szabályozásán - mondta a miniszter.

Oscar-díj - Négyen már biztosan a díjátadók között lesznek

Alon
-
  Ma 23:06 Megyei

Az Oscar-díjátadó 2020. február 9-én lesz.

Két vasat tart a tűzbe a Ninja Theory: íme a Project: Mara!

Nem csak a Senua’s Saga: Hellblade II készül a már az Xbox Game Studios-hoz tartozó csapatnál. A Ninja Theory bejelentett egy olyan kísérleti játékot, ami megpróbál a történetmesélésben úttörő és innovatív lenni. A játék a rövid jellemzés szerint a mentális, lelki terror valós, földhözragadt ábrázolásáról fog szólni. Több személyt is…

Fontos feladatai vannak Magyarországnak a drónközlekedésben

Az elmúlt időszakban jelentős változásokon ment át a repülőgépipar, ezért is dolgozta ki a kormány az ágazatra vonatkozó stratégiáját

Palkovics: fontos feladatai vannak Magyarországnak a drónközlekedésben

Turizmus Online
-
  Ma 22:42 Utazás

Magyarországnak olyan környezetet is létre kell hoznia, amely a különböző megoldások hitelesítését támogatja. 

Jelentős feladatai vannak Magyarországnak a drónközlekedésben

A HungaroControl éves gáláján a miniszter elmondta, az elmúlt időszakban jelentős változásokon ment át a repülőgépipar, ezért is dolgozta ki a kormány az ágazatra vonatkozó stratégiáját.

Már egy éjszakányi kihagyott alvás is komoly bajt okozhat

Bien
-
  Ma 22:31 Életmód

Talán nincs olyan ember ezen a bolygón, aki ne hagyott volna ki egy éjszakányi alvást valaha – talán egy túl jól sikerült buli, egy brutális...

Palkovics: Fontos feladatai vannak Magyarországnak a drónközlekedésben

Az elmúlt időszakban jelentős változásokon ment át a repülőgépipar.

Mu: igaza van? Scholes keményen nekiment Pogbának

Nem óvatoskodott a szavakkal a Burnley elleni vereség (0–2) után Paul Scholes, a Manchester United korábbi játékosa. A klubikon leginkább a sérült Paul Pogbának ment neki, aki pályára sem lépett a találkozón – ám a 45 éves angol úgy gondolja, az ő visszatérte sem segít majd a szenvedő MU-n.

Kimondták: már csak másodpercekre vagyunk a végítélettől

Száz másodperccel áll éjfél előtt a végítélet képzeletbeli órája, tudósok egy nemzetközi csoportja 20 másodperccel közelebb vitte éjfélhez a mutatót a klímaváltozás és egy atomháború veszélye miatt. "Most már másodpercekkel és nem órákkal, percekkel fejezzük ki azt, milyen közel áll a világ a katasztrófához" - fogalmaztak.

Női vízi Eb: Kemény másfél óránk van siratni magunkat – Vályi

NSO
-
  Ma 21:55 Vízilabda

Bár négygólos hátránynál őrült hajrába kezdett a magyar női vízilabda-válogatott, 11–10-re alulmaradt a spanyolokkal szemben a budapesti Európa-bajnokság elődöntőjében. Leimeter Dóra és Vályi Vanda is könnyes szemmel nyilatkozott az NSO Tv-nek, és Bíró Attila is beszélt a vereség okairól. 

Egy pillanat alatt vett sokkoló fordulatot az élete: Orsi edzésről tartott hazafelé, amikor elgázolták a zebrán – Két év gy…

Blikk
-
  Ma 21:44 Belföld

Temesvári Orsolya élete 2018 tavaszán változott meg végérvényesen, amikor egy este futóedzéséről tartott hazafelé, ám egy autó elgázolta a zebrán.