Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gyász: eltemették Diego Maradonát Buenos Airesben – fotók, videó

Csütörtökön Buenos Airesben végső búcsút vettek a szerdán elhunyt Diego Armando Maradonától. A meghitt rendezvényen a legendás argentin labdarúgó családja és szűk baráti köre vett részt – számolt be róla az Olé.

Trump már nem ragaszkodik a Fehér Házhoz

Donald Trump ugyan még mindig nem ismerte el választási vereségét, de újabb lépést tett a békés hatalomátadás felé. Egy sajtótájékoztatón kijelentette, hogy ha az elektori kollégium megerősíti Joe Biden győzelmét, akkor elhagyja a Fehér Házat.

Donald Trump már tömeges csalásról beszél, nincs vége

Az Amerikai Egyesült Államok hamarosan leköszönő elnöke szerint tömeges csalások történtek a választásokon, és még mindig nincs vége az ügynek.

Maradona még egyszer, utoljára lángba borította Nápolyt

Lang Ádám csapata, az Omonia Nicosia újabb vereséget szenvedett, s már nem juthat tovább az Európa-ligában.

Orbán Viktor bejelentése: akár már a jövő héttől fel lehet iratkozni a koronavírus elleni oltásra

Várhatóan már a jövő héten elindul egy internetes és levélben történő regisztrációs lehetőség, hogy aki kér majd koronavírus elleni oltást, az már most feliratkozhasson, előjegyzésbe vetethesse magát, és így az elsők közé kerülhessen, akik hozzájutnak az oltóanyaghoz - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió reggeli…

Diego Maradona magyar lányoknak mesélt italozási szokásairól

Ripost
-
 Ma 09:50Sport

A két tinédzser harminc éve lógott be az argentin sztárhoz.

Szűk családi körben temették el Maradonát

Buenos Airesben, az elnöki palotában felállított ravatalánál rajongók tízezrei tették tiszteletüket, ám végső útjára csak családja kísérte el a legendát.

Gyalázat: a koporsóban fekvő Maradonával szelfiztek a temetkezési alkalmazottak

A szerdán 60 éves korában elhunyt argentin futballikont, Diego Maradonát az egész vil

Már a szezonnyitón lemondott a bajnoki címről Verstappen

M4 Sport
-
 Ma 09:42Forma1

Már az év első versenyén tisztában volt azzal Max Verstappen, hogy 2020-ban sem válik Forma–1-es világbajnokká. A bajnoki második hely hidegen hagyja.

Szűk családi körben temették el Diego Maradonát

Szűk családi körben eltemették Diego Armando Maradonát, akitől azt megelőzően szurkolók, rajongók tízezrei búcsúztak el Buenos Airesben, az elnöki palotában felállított ravatalánál.

A legendás befektető tőzsdelufit kiáltott, most az ügyfelek máshová viszik a milliárdokat

Jeremy Grantham, a GMO amerikai alapkezelő alapítója és befektetési vezetője még júniusban nyilatkozott rendkívül borúlátóan a tőzsdékkel kapcsolatban, úgy gondolta, hogy egy hatalmas lufiban vagyunk, amelyik az egyik legnagyobb, amit karrierje során látott. A tőzsdék egyelőre nem igazolták a meglátást, sőt, azóta is folyamatosan emelkedtek,…

Már tesztelik a biokoktélt, ami képes lebontani az egyszer használatos műanyagot

VJM
-
 Ma 09:34Utazás

Két magyar lány állította elő azt a baktériumkoktélt, amely hét hét alatt bármilyen egyszer használatos műanyagot képes lebontani. Most kezdenek ipari tesztelésbe.

Marco Rossi: Amennyire nehéz, annyira boldog év volt

Az Eb-kerettel kapcsolatban a kapitány elárulta, hogy az ajtó mindenki előtt nyitva áll, de csak a legjobb teljesítményt nyújtó játékosok léphetnek be.