Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hihetetlen, hogy ma már mire képesek az orvosok!

Az édesanyja méhében lévő magzat agyába egy ártalmatlan vírust fecskendezve az idegsejtjeiben kijavítható lehet egy súlyos betegséget okozó génhiba.

VAKT: egy jól működő példa a blockchain alkalmazására az energetikában

Az Egyesült Királyságban tavaly decemberben a Deloitte közreműködésével létrejött a VAKT, egy blockchain-alapú kereskedési platform, amely hatékonyabbá teszi az energiatermékek kereskedelmét, és amely már tizenkét globális vállalatból áll. A szervezet fő missziója az energiaszektor ügyleteinek blokkláncra migrálása, az…

Ilyen húsos ajkak mellé szinte elengedhetetlenek az ekkora mellek

Playboy
-
  Ma 09:00 Életmód

Ukrajna oly' közel és mégis oly' távol, nemdebár?

Hogyan hangzik Jerikó lerombolása a zene nyelvén? Händel a Zeneakadémián

Fidelio
-
  Ma 09:00 Zene

Händel a barokk kor monumentális komponistája, zenéjének fensége máig megőrizte fényét. A Joshua viszont még hozzá képest is grandiózus.

Őrület a köbön, már ilyen kitüntetést is oszt a kormány

A migrációs válsághelyzet kezeléséért is oszt díjat az Orbán-kormány.

Miért örülök, hogy a szüleim sosem nyaggattak, hogy legyen egy „rendes” munkám?

Sassy
-
  Ma 08:51 Divat

"Csak bíztak bennem, és segítettek, hogy megtaláljam az utamat." Egy huszonéves lány véleménye az erőltetett karrierről.

Brexit: tárgyalnak a héten, hogy elkerüljék a katasztrófát

A héten folytatódnak az egyeztetések annak érdekében, hogy elkerülhető legyen az Egyesült Királyság rendezetlen európai uniós kiválása – közölte kedden Stephen Barclay brit brexit-ügyi miniszter, aki az előző nap Michel Barnierrel, az EU főtárgyalójával egyeztetett Brüsszelben. A tárcavezető arról számolt

Most aztán nagyon berágtak az Orbán-kormányra

Napi
-
  Ma 08:36 Belföld

Még egy név nélkül nyilatkozó fideszes képviselői is elismerte, hogy az új Soros-Juncker plakátokkal valószínűleg kiverte a biztosítékot az Európai Néppártban az Orbán-kormány.

"Mi fizetünk azért, hogy a pénzünkön a szemünkbe hazudjanak"

Hírklikk
-
  Ma 08:32 Belföld

Néhány nappal ezelőtt azt mondta Gulyás Gerely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy jobboldali újságírónak lenni önmagában is erkölcsi fölényt jelent. Nos, az a helyzet, hogy Önmagában Erkölcsi Fölényék most megint, és már nagyon sokadszor, helyreigazításra kényszerültek.

Fittipaldi azt hitte, ugratják, hogy vezethet

Formula
-
  Ma 08:29 Forma1

Pietro Fittipaldi egyáltalán nem számított arra, hogy már kedden autóba kell ülnie a Haasnál. Végül a véletlennek köszönhette a lehetőséget, amit először nem is akart elhinni, azt hitte, vicc.

Veszélyben az otthonod? 9 árulkodó jel, hogy figyelik a lakásod

Femcafe
-
  Ma 08:26 Életmód

Apró dolgok, mégis nagyon számítanak.