Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Milyen a kisgyermekes anyukák helyzete a munkaerőpiacon?

A kisgyermekes édesanyák 77 százaléka érzi úgy, hogy szülés után a munkahelye visszavárja, ugyanakkor a GYES-en, GYED-en lévőknek csupán negyede érzi a saját munkahelyét valóban családbarátnak.

A legendás befektető tőzsdelufit kiáltott, most az ügyfelek máshová viszik a milliárdokat

Jeremy Grantham, a GMO amerikai alapkezelő alapítója és befektetési vezetője még júniusban nyilatkozott rendkívül borúlátóan a tőzsdékkel kapcsolatban, úgy gondolta, hogy egy hatalmas lufiban vagyunk, amelyik az egyik legnagyobb, amit karrierje során látott. A tőzsdék egyelőre nem igazolták a meglátást, sőt, azóta is folyamatosan emelkedtek,…

Most érkezett: ismeretlen holttestet találtak az M1-esen

Holttestet találtak az M1-es autópályán, Tata térségében; egyelőre nem tudni, ki az elhunyt.

Neked is meghosszabbították a hitelmoratóriumot fél évvel? Mutatjuk, milyen dokumentumokra lesz szükséged!

A gyermeket nevelő családok, a nyugdíjasok, a közfoglalkoztatottak és a munkanélküliek számára 2021. június 30-ig automatikusan meghosszabbodik a hitelmoratórium. Bár a hosszabbítás automatikus, a bank felé igazolni kell majd a jogosultságot, ezért összegyűjtöttük az ehhez szükséges dokumentumokat.  A Kormány által bevezetett…

Hörcsög, csincsilla, mókus: milyen ketrec való nekik?

Milyen ketrec kell a degunak, csincsillának, hörcsögnek és csíkosmókusnak? A háziállat.hu összegyűjtötte a legfontosabb szempontokat a ketrecválasztáshoz.

Kormányinfó: Egyelőre maradnak a mostani védelmi intézkedések

A jövő hétig nem változnak a jelenlegi védelmi korlátozások. A magyar egészségügy továbbra is képes ellátni a megnövekedett feladatát. Bőven vannak még szabad ágykapacitások, így minden rászoruló színvonalas ellátást kaphat – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki online Kormányinfón a koronavírus-járvány…

Madison Culver három éve tűnt el, most nyolcéves lenne

Madison Culver évekkel ezelőtt nyomtalanul eltűnt, de a szülei nem akarják feladni a keresését. Felfogadnak egy elveszett gyerekek felkutatására specializálódott magánnyomozót, Naomit, aki mindent megtesz, hogy megtalálja a gyereket. Olvass bele Rene Denfeld megrázó regényébe!

Újabb támadás érte a bécsi zsidóságot: most egy rabbit fenyegettek késsel

Egy nő letépte egy rabbi kipáját, és kiabálva késsel megfenyegette őt Bécsben csütörtökön.

Mikorra dől el, milyen kezes lesz a gyerek?

A fejlődés során a gyerekek többségénél az egyik kéz használata előtérbe kerül a másikhoz képest, ez lesz a domináns kezük. Egyesek azonban akár mindkét kezüket használhatják bizonyos feladatoknál.

Bruce Lee ma lenne 80 éves: halálának körülményei még most is felborzolják a kedélyeket

Femina
-
 Ma 08:39Bulvár

Bruce Lee halálával kapcsolatban többféle összeesküvés-elméletet gyártottak.

Brad Pitt elmesélte, milyen az esti filmezés a Harcosok klubja rendezőjével, David Fincherrel

Brad Pitt színész és David Fincher rendező eddig három filmen dolgoztak együtt – ezek a Harcosok klubja, Hetedik és Benjamin Button különös élete -, és a közös munka gyakran filmezésbe torkollt.

Brad Pitt elmesélte, milyen az esti filmezés a Harcosok klubja rendezőjével, David Fincherrel

Brad Pitt színész és David Fincher rendező eddig három filmen dolgoztak együtt – ezek a Harcosok klubja, Hetedik és Benjamin Button különös élete -, és a közös munka gyakran filmezésbe torkollt.