Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 77 hír

A koronavírus-járvány végéig meghosszabbították a kilakoltatási moratóriumot

Ingatlanokat kiüríteni, valamint azzal összefüggésben intézkedni, eljárási cselekményt foganatosítani csak a veszélyhelyzet megszűnését követően lehet.

Meghosszabbították a kilakoltatási moratóriumot

Az ingatlanok árverezésére és kiürítésére a veszélyhelyzet ideje alatt alkalmazandó eltérő intézkedésekről a szerda esti Magyar Közlönyben jelent meg kormányrendelet.

Meghosszabbították a kilakoltatási moratóriumot

A veszélyhelyzet megszűnését követő 15. napig.

Új szolgáltatásokkal nyitott újra a Mórahalmi fürdő – minden információ 1 cikkben

Spabook
-
 Tegnap 20:38Utazás

Az elsők között, már április 30-án megnyitott és teljes kapacitással, sőt új részleggel kibővülve üzemel a Mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő. Extra jó hír: Mórahalom fürdőjében idén nem terveznek áremelést, részletek…

Közösen követeli az ellenzék és a civilek a kilakoltatási moratórium meghosszabbítását

A Város Mindenkié a parlamenti képviselőket, az Utcáról Lakásba! Egyesület az önkormányzatokat szólította meg, hogy közösen kezdeményezzék a kedden lejárt kilakoltatási moratórium meghosszabbítását.

Változatos programokkal várják a vendégeket Mórahalmon

Változatos programokkal várják a vendégeket a tavasz végén és nyáron Mórahalmon, a homokhátsági kisvárosban a járvány okozta kényszerű bezártságot arra használták fel, hogy a legtöbb szolgáltatást is.

Morand: környezetbarát szupersportkocsi Svájcból?

Totalcar
-
 Tegnap 15:28Autó-motor

Nem csak elektromos vagy hibrid hajtás szerepel az ígéretek között, de egy új, lenrost-alapú kompozit alapanyag is.

Változatos programokkal várják a vendégeket Mórahalmon

Változatos programokkal várják a vendégeket a tavasz végén és nyáron Mórahalmon, a homokhátsági kisvárosban a járvány okozta kényszerű bezártságot arra használták fel, hogy a legtöbb szolgáltatást megújítsák – közölte a település polgármestere szerdán sajtótájékoztatón. Nógrádi Zoltán (Fidesz-KDNP) elmondta, igyekeztek olyan…

Változatos programokkal várják a vendégeket Mórahalmon

Változatos programokkal várják a vendégeket a tavasz végén és nyáron Mórahalmon, a homokhátsági kisvárosban a járvány okozta kényszerű bezártságot arra használták fel, hogy a legtöbb szolgáltatást megújítsák - közölte a település polgármestere szerdán sajtótájékoztatón.

A Fidesz európai parlamenti képviselői levéllel fordultak az Európai Bizottsághoz

Az Európai Bizottság a jogállamisági jelentés kapcsolattartója Magyar György baloldali ügyvéd-politikus fia, Magyar Gábor lett.

A moratóriumot választók harmadának további segítségre lehet szükség

A Magyar Nemzeti Bank statisztikái szerint a moratóriumban lévő lakossági ügyfelek tíz százaléka számít kiemelten sérülékenynek, nagyjából harmaduknak lehet érdemi segítség a fizetési haladék meghosszabbítása.

Véget ért a kilakoltatási moratórium

Tömegek kerülhetnek az utcára. Az öt parlamenti ellenzéki párt tegnap nyújtotta be A Város Mindenkié és az Utcajogász Egyesület törvénymódosító javaslatát, amely a veszélyhelyzet megszűnését követő 15. napig meghosszabbítaná a moratóriumot. Május 4-én véget ér a kilakoltatási moratórium, ennek következtében nagyon sok család…

Lejárt a kilakoltatási moratórium, kisgyermekes családok is utcára kerülhetnek

Kedden éjfélkor véget ért a kilakoltatási moratórium. A lakhatással foglalkozó érdekvédelmi szervezetek arra figyelmeztetnek, hogy ha nem lesz hosszabbítás, a járvány és a gazdasági válság idején sok nehéz sorsú és kisgyermekes család kerülhet az utcára. 

Több ezren éltek a hitelfizetési moratóriummal Heves megyében

Heol
-
 Tegnap 11:39Belföld

Egy éve elérhető a hitelfizetési moratórium lehetősége, amivel jó néhányan éltek. A bankok szerint azonban akinek nem muszáj, annak nem kellene igénybe vennie.