Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

A kriptovaluták csökkentik az adóbevételt az EU államaiban

Az Európai Unióban az adók beszedése az egyes tagállamok hatáskörébe tartozik. Ugyanakkor az unió feladata, hogy segítse őket az adókikerülés és adókijátszás elleni küzdelemben. Az Európai Számvevőszék az adóügyi információk cseréjének ellenőrzése kapcsán tapasztalt hiányosságokat.

Optimista lett az IMF, de látja a kockázatokat is

Az év második felében lendületbe jöhet a világgazdasági növekedés, köszönhetően a gazdaságösztönző költségvetési és jegybanki monetáris intézkedéseknek, illetve a tömeges oltások megkezdésének a Nemzetközi Valutaalap (IMF) kedden kiadott, World Economic Outlook (WEO) felülvizsgált prognózisa szerint.

Titokzatos bolygócsoportot fedezett fel a Cheops űrteleszkóp

200 fényévnyi távolságra hat bolygó kering harmonikus ritmusban a TOI-178 jelű csillag körül.

Jelentősen csökkentik idén a cafetériára szánt keretet a cégek

HR Portál
-
 Tegnap 07:26Karrier

Az átlagos éves juttatási keret 6,6 százalékkal alacsonyabb lesz idén, mint amit 2020-ban kínáltak a munkáltatók - derül ki a Cafetéria Trend nem reprezentatív kutatásából.

Titokzatos bolygócsoportot fedezett fel a Cheops űrteleszkóp

Parameter
-
 21.01.25 18:51Határtalan

A TESS-nek, az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) exobolygóvadász űrszondájának kamerái először három bolygóra bukkantak. A bolygórendszerrel egy nemzetközi kutatócsoport kezdett alaposabban foglalkozni, és mások mellett a Chilében lévő Európai Déli Csillagvizsgáló Espresso spektrográfjának segítségével felfedezték a rendszer…

Anthony Scaramucci szerint a bitcoin olyan biztonságos, mint a kötvények és az arany

Kriptoworld
-
 21.01.25 14:59Gazdaság

Scaramucci cége, a SkyBridge Capital januárban bemutatott egy új bitcoinalapot. Azt mondta, hogy a jobb infrastruktúra és szabályozások miatt „a bitcoinbefektetés épp olyan biztonságos, mint a kötvények és árucikkek, mint

Itt van hat gyógynövény, amelyek a lappangó gyulladást is csökkentik – Emésztési panaszok és bőrbajok esetén is segí…

Blikk
-
 21.01.24 19:03Bulvár

Tudta, hogy a legtöbb gyógynövény tartalmaz gyulladáscsökkentő hatóanyagot?