Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ezek lehetnek a kormány nagy gazdaságélénkítő csomagjában - itt egy 9 pontos javaslat a helyzet kezelésére

A budapesti vállalkozásokkal folytatott konzultációt követően a koronavírus okozta járványból eredő gazdasági helyzet kezelésére gyorsan bevezethető, de korlátozott ideig alkalmazható intézkedéseket, javaslatokat dolgozott ki a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK). A kormány illetékes szerveinek ezen javaslatok is megküldésre…

Koronavírus – Babiš: talán már húsvétkor enyhíteni lehet a korlátozásokon

Egyúttal engedélyezné újabb boltok kinyitását, illetve néhány sporttevékenységet

Megszöktette feleségét, legyőzte az indiánokat és a briteket, ám elnök csak 32 napig lehetett

Múlt-kor
-
  Ma 13:07 Kultúra

179 éve, 1841. április 4-én halt meg William Henry Harrison, az Egyesült Államok kilencedik elnöke. Minden amerikai elnök közül Harrison töltötte a legrövidebb időt hivatalában, egész pontosan 32 napot, 12 órát és 30 percet.

10 000 milliárdos lehet az Orbán-kormány gigamentőcsomagja

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter lapunk kérdésére elárult néhány információt a jövő hét elején bejelentésre kerülő, történelmi léptékű gazdasági mentőcsomagról.

Miért lehet korszakos a Buccaneers támadósora Tom Bradyvel?

NSO
-
  Ma 12:27 Sport

Az amerikai futball rajongói számára furcsa idény következik (már ha nem szól közbe a koronavírus...), hiszen a liga történetének legsikeresebb játékosa, Tom Brady 2000 után először nem a New England Patriots mezében futhat ki egy NFL-mérkőzésre. Ezúttal a Pro Football Focus elemzése segítségével azt próbáljuk felvázolni, hogyan sikerülhet a…

Ez lehetett az első fake news a világon

24
-
  Ma 12:10 Tudomány

Hamis hírek kitalálása és terjesztése nem a modern kor vívmánya, de tényleg már a bibliai idők előtt is jelen volt?

Hogyan lehet interneten, on-line időpontot foglalni a Magyar Államkincstárhoz nyugdíj ügyben?

ProfitLine
-
  Ma 12:00 Gazdaság

Online időpont foglalás menete a Magyar Államkincstár ügyfélszolgálatához (korábban az Országos Nyugdíjfolyósítási Igazgatóság Onyf feladait a Magyar Államkincstár látja el). Hogyan lehet időpontot kérni a nyugdíjfolyósítóhoz? Mutatjuk lépésről lépésre.

Mesterien lehet tanítani, sportolni és zsonglőrködni a Half-Lify: Alxyban

Esport 1
-
  Ma 12:00 Gaming

Ilyen nincs, és mégis van, elképesztő mi mindent meg lehet csinálni az új Valve VR játékban. 

Lezártak egy teljes várost Izraelben, ahol a lakosság 40 százaléka vírusos lehet

Bnei Brak ultraortodox zsidó közössége nem tartotta be a távolságtartásra és karanténra vonatkozó intézkedéseket, ezért a csoportos imákon fertőzték egymást. A rendőrség lezárta a városba vezető utakat, a legidősebbeket megüresedett szállodákba evakuálják.

400 ezer olyan gyógyszer érkezett Kínából, amely ígéretes lehet a koronavírusos betegek kezelése során

Mintegy 4 millió maszk, több mint 400 ezer védőruházat, 100 ezer védőszemüveg, 30 ezer pár kesztyű és több mint 6 ezer arcvédő plexi - ez a szombati szállítmányok mérlege. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter posztolt videót Facebook-oldalán. A bejegyzésében megjegyzi, hogy a repülőgépek emellett 400 ezer darabot hoztak abból a…

Az átláthatóság minden helyzetben fontos, egy világjárvány alatt viszont életmentő lehet

Qubit
-
  Ma 11:44 Életmód

Az átláthatóság alapvetően fontos szerepet játszik abban, hogy az állampolgárok megértsék, pontosan milyen döntéseket is hoznak egy járvány idején az életükért felelő politikusok. Az elhibázott döntésekről, a válságkezelési bakikról, a problémás kiadásokról ugyanúgy joguk van tudni, mint az Operatív Törzs sikereiről.

Hasmenés - Okok és kezelési lehetőségek

WebBeteg
-
  Ma 11:36 Egészség

A hasmenést többféle betegség idézheti elő, ennek megfelelően eltérő a szükséges kezelés és a megfelelő diéta. Az esetek többsége fertőzéses eredetű, a kórokozót a fertőzött ember tisztátalan keze terjeszti tovább a gyermekekre.

Szomjasan, korgó gyomorral nem lehet zenét hallgatni

Duol
-
  Ma 11:30 Kultúra

Gárdai György, a paksi Gastroblues Fesztivál atyja, tulajdonosa annyira paksi, mint dunaújvárosi. Sohasem tagadta, ahogy ő szokott fogalmazni, „sztálinvárosi” mivoltját. Miért is került ez most szóba? Március 15-én Áder János köztársasági elnöktől nem mindennapos kitüntetést kapott.

Demeter Szilárd: Az otthonülős válságban olvasásnépszerűsítési lehetőséget látok

Origo
-
  Ma 11:20 Kultúra

Demeter Szilárd, a könyvszakma és irodalmi közgyűjtemények integrált fejlesztéséért felelős biztos adott interjút.