Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 330 hír

Busszal ütközött egy autó Győrben

A tűzoltókat és mentőket a Zrínyi utcába riasztották.

Busszal ütközött egy autó Győrben

Busz és személyautó karambolozott Győrben, a Zrínyi utcában, a Bem tér közelében. A műszaki mentést a város hivatásos tűzoltói végzik. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Méltán büszkék új egészségházukra a lepsényiek

Feol
-
 Ma 14:15Megyei

Új egészségházukra és igényesen kialakított környezetére méltán lehetnek büszkék a nagyközségben. A pályázati támogatást az önkormányzat csaknem 150 millió forinttal önrésszel gyarapította.

19 ítélet zárja le Gréczy Zsolt kanosszajárását: egy évig bűnhődött, és harcolt az igazáért ártatlanul

Gréczy Zsolt nem akármilyen megpróbáltatásokon ment keresztül. A fideszes lejárató-hadjárat a legaljasabb módszereket vetette be ellene, de mind a Demokratikus Koalíció, mind a választópolgárok hittek

Takács Zsolt: Kontraproduktív lenne a progresszív jövedelemadó – szakértők a fiatalok adómentességéről a Makronóm…

Orbán Viktor a Kossuth Rádióban jelentette be, hogy 2022 január elsejétől a 25. életévüket be nem töltött fiatalok teljes jövedelemadó-mentességet kapnak. A miniszterelnök azzal indokolta a döntést, hogy a nyugdíjasok 13. havi nyugdíjának visszaépítése után a fiataloknak adott kedvezménnyel lesz teljes a válságkezelés.

Dinoszauruszcsontok lehetnek a Holdon?

Könnyen elképzelhető, hogy dinoszauruszcsontok lehetnek a Holdon – írja az IFL Science tudományos portál egy most megjelent könyvre hivatkozva.

Buszsávban büntettek Budapesten

Buszsávban büntettek Budapesten Budapesti Rendőr-főkapitányság2021. 01. 20., sze - 14:03 Folytatódik a BRFK és a BKK közös ellenőrzés-sorozata.

Lajcsi: édesapám nem lenne büszke rám – a trombitás elárulta, mit mondott, amikor lehallgatták

Az áramlopásért perbe fogott lakodalmas zenész a Klubrádió Világtalálkozó című műsorában, Kadarkai Endre mikrofonja előtt árulta el, mi volt az a mondat, ami a vád alapja. Lehallgatták a telefonbeszélgetéseit, ezek tartalma pedig a vád alapját képezi Galambos Jajos közműlopási perében. Hogy mit mondott Lajcsi, ami bizonyíthatja a…

Gréczy Zsolt: 19 (!) ítélet mondta ki, nem zaklattam senkit!

Emlékeznek még azokra, akik 2019 telén minden kétséget  kizáróan állították, hogy Gréczy Zsolt zaklatta őket, ami azonnal végigfutott az összes ilyesmire szakosodott "megfelelő médiában".

Már a vasútállomáson is vásárolhatunk helyi buszjegyeket és bérleteket

Hiros
-
 Ma 13:55Megyei

Már a kecskeméti vasútállomáson is megvásárolhatjuk a helyi buszjegyeket és bérleteket. A januártól működő jegypénztár minden hétköznap nyitva tart. Így a számos menetjegy-árusító hely mellett már három helyszín van Kecskeméten, ahol bérleteket is lehet váltani. A menetjegy- és bérletárusító pontokról, valamint a mobiljegy…

Busszal ütközött egy autó Győrben

Busz és személyautó karambolozott Győrben, a Zrínyi utcában, a Bem tér közelében. A műszaki mentést a város hivatásos tűzoltói végzik. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. – közölte a Katasztrófavédelem.

Rasszistának titulált pohárrajz miatt fizet busás kártérítést a Starbucks

Jelentős összegébe került az ismert italláncnak, hogy egy dolgozójuk ferde szemű mosolygó fejjel látta el a vendég kávéspoharát.

Figyelmeztet a Spar: üvegdarabok lehetnek az egyik termékben

A Spar figyelmezteti a vásárlókat, hogy üvegdarabok lehetnek a Bonduelle egyik népszerű termékében.

Angyal volt az ördögök között – Molnár Csilla ma lenne 52 éves

Femcafe
-
 Ma 12:33Bulvár

Az öngyilkos szépségkirálynő tragédiája 35 éve az egész országot megrázta.

Busz utasa sérült meg egy autós miatt Kanizsán

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt január 19-én (kedden) délelőtt 10 óra 42 perckor Nagykanizsán. Egy helyi lakos személyautóval közlekedett a Király utcában, amikor a Sabján Gyula utca kereszteződéséhez érve egy ívben történő megfordulása során nem biztosított elsőbbséget a mögötte haladó menetrend szerint…