Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 72 hír

Verseny közben ütötték el a magyar vasembert

Az ötszörös Ironmanen induló Szőnyi Ferenc fájdalmai ellenére folytatja a mexikói versenyt.

Hiába ütötték el a versenyen, folytatja az Ironmant Szőnyi Ferenc, a legendás ultratriatlonista

León (Mexikó) – Nincs lehetetlen a legendás ultratriatlonista, Szőnyi Ferenc számára. Akaratereje, kitartása még akkor sem fogyott el, amikor tegnap, helyi idő szerint délután 5 órakor cserbenhagyásos baleset érte egy lezárt pályán, ahol épp egy embert próbáló távon tekert. Szőnyi úgy döntött: a baleset ellenére sem adja fel, nagy fájdalmak közepet

Anyám, ez ütött!

ma7.sk
-
 Tegnap 19:45Kultúra

Mamma mia! akár ezt is mondhatnánk a Tsízió diákszínpad legújabb előadásának premierje után. A galántai gimnazisták alkotta csoport legújabb választása a Mamma Mia! musical feldolgozása volt, amivel kétségtelenül mély nyomot hagytak a közönségben, ismételten.

Verseny közben ütötték el az ultratriatlonista Szőnyi Ferencet

Az sportolót Mexikóban érte cserbenhagyásos baleset.

Vasrúddal ütötte az anyósát egy barcsi férfi

Vasrúddal támadt anyósára, és annak élettársára egy fiatal, barcsi férfi, miután részegen összeveszett a feleségével. Miután a rokonok a dohányboltba menekültek előle, a férfi követte őket, és betörte az üzlet ablakát.

15 éves fiút ütött el a Teleki utcai zebrán – Elkészült a vádirat

Egy 1961-ben született nagykanizsai férfi június 18-án délelőtt Nagykanizsán a 2-2 forgalmi sávval rendelkező Teleki utcában közlekedett egy személygépkocsival, a Kórház utca irányából a Hevesi Sándor utca felé. Amikor a vádlott a járművel a Teleki utca 76. számú ingatlan előtti útszakaszon kijelölt gyalogosátkelőhelyet megközelítette, lenézett a s

Ököllel ütötte a biztonsági őrt egy férfi Dunaújvárosban

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki 2019. július 9-én, Dunaújvárosban megütött egy biztonsági őrt.

Halálos baleset történt Pécsett, a zebrán ütöttek el egy nőt

Személyautóval elütöttek egy nőt hétfőn hajnalban Pécsett, az áldozat a helyszínen meghalt.

Halálos baleset történt Pécsett, a zebrán ütöttek el egy nőt

Személyautóval elütöttek egy nőt hétfőn hajnalban Pécsett, az áldozat a helyszínen meghalt.

Lyukat ütött új otthona falába a férfi: Sokkolta, amit ott talált

A 32 éves Jonathan Lewis egy rongybabát talált új háza falában, aminek a kezei közé egy cetlit tettek.

Tűz ütött ki egy görög menekülttáborban, 550 embert kellett menekíteni

Liner
-
 Tegnap 09:53Külföld

Komoly tűzesethez riasztották a görögországi Szamosz-szigetén dolgozó tűzoltókat, ugyanis tűz ütött ki a helyi menekülttáborban vasárnap este.

Vasrúddal ütötte az anyósát

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt nyújtott be vádiratot az ügyészség azzal a 27 éves férfival szemben, aki a feleségével veszekedett, majd anyósára és annak élettársára támadt egy vasrúddal Barcson.

Vasrúddal ütötte anyósát

Elfajult egy ittas veszekedés Barcson.

Két beoltottnak is 201 ezer euró ütötte a markát a vasárnap esti vakcinalottóban!

Parameter
-
 Tegnap 07:59Határtalan

Este 20.30-tól ismét élőben sorsolták ki azokat, akik a legnagyobb nyereményre jogosultak. Egyenként 100 ezer euróval gazdagodhat az, aki ebben az idősávban nézi a szlovák köztévé adását, és amennyiben kisorsolják a kódját, időben felveszi a telefont és bediktálja a helyes jelszót.  Elsőre Viliamot sorsolták ki Vysoká nad Kysucou (Čadcai…