Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 196 hír

A közösségi média bántó hangjai ellen lépett fel a Samsung

A vállalat az internetes zaklatás elleni  világnapon  (#StopCyberbullyingDay) tavaly a tudatos okostelefonhasználatra buzdította a felhasználókat, idén pedig arra kérte őket, hogy közösen „némítsák el” a gyűlölet hangjait, és összefogva jobb irányba vigyük el az interneten zajló kommunikációt. A cyberbullying elleni harcban a felhasználók is részt

Bennett és Netanjahu megállapodtak a miniszterelnöki rezidenciával kapcsolatban

Neokohn
-
 Ma 12:04Külföld

Naftali Bennett miniszterelnök és Benjámin Netanjahu ellenzéki vezető szombaton megállapodtak abban, hogy Netanjahu július 10-én elhagyja a miniszterelnök rezidenciáját.

Már régóta csak kirakat volt? Azt beszélik, válik Melania és Donald Trump!

Egy ideje szárnyra kaptak a pletykák, miszerint a volt elnöki ár házasságának mindörökre vége. Most újabb jel mutat ebbe az irányba.

Harmadfokú veszélyjelzés lépett érvénybe, a java még hátravan: Brutális forróság gyűri le az országot

Harmadfokú veszélyjelzés lépett érvénybe keddre és szerdára a fokozódó forróság miatt. A forróság java ugyanis még hátravan, a legmelegebb kedden és szerdán lehet. A maximum-hőmérsékletek országszerte meghaladják a 30 fokot, a csúcsértékek 32-38 fok körül alakulnak. Piros jelzés Az Időkép azt írja, hogy vasárnap és hétfőn…

Biden elkezdte visszaépíteni Európában, amit Trump lerombolt

A legtöbb Nato-tagállam számára még mindig nem létkérdés Kína, sőt a kereskedelmi kapcsolatok fontosabbak az ázsiai nagyhatalommal, mint legerősebb szövetségesük aggodalmai. Ez azonban kihathat a sokkal közelebb fekvő orosz fenyegetésre adott amerikai válaszokra is. Így zajlott az idei Nato-csúcs. “It’s different” – vagyis: “Ez most…

Válságban van Donald Trump házassága?

Egy Instagramon megosztott videó miatt gondolják úgy sokan, hogy nemcsak hogy bajban van Donald Trump házassága, de talán már szakítottak is a feleségével.

Szombaton életbe lépett a hőségriasztás

Életbe lépett az országos tisztifőorvos által elrendelt hőségriasztás. Müller Cecília szombaton 0 órától kedd éjfélig rendelte el a másodfokú intézkedést.

Életbe lépett a nyári menetrend - több vonat és busz jár a Balatonhoz

A Volánbusz nyári menetrendje már szerdától, a vasúti pedig szombattól hatályos. A nyári menetrendet a MÁV-Start és a Volánbusz úgy állította össze, hogy minél több nyaraló és Balaton-környéki lakos számára kínáljon kedvező ajánlatot.

Megszólalt Merkel az oroszokkal kapcsolatban

Angela Merkel szerint jó, hogy Biden visszahozta az együttműködés szellemiségét a nemzetközi kapcsolatokba. Követve a példáját párbeszédet kell fenntartani Oroszországgal -mondta. Emmanuel Macron óvatosságra int a határnyitásokkal kapcsolatban.

Ennyi volt, vége Melania és Donald Trump házasságának?

Hétfőn ünnepelte a 75. születésnapját Amerika előző elnöke, Donald Trump. Viszont az ünnepségen nem jelent meg felesége, Melania. A rossz szájak pedig máris válást kiáltottak.

Ronaldo gólrekorderré lépett elő a labdarúgó Európa-bajnokságokon

Alon
-
 Tegnap 19:27Mobiltech

Ronaldónak már 300 millió Instagram-követője van.

Tűzgyújtási tilalom lépett életbe 3 megyében

Időkép
-
 Tegnap 17:33Időjárás

A száraz idő és a kánikula miatt tűzgyújtási tilalom lépett életbe a mai naptól 3 alföldi megyénkben.

A világbajnok francia focista megszólalt a jövőjével kapcsolatban

Origo
-
 Tegnap 15:53Foci

Griezmann elárulta, hova szeretne igazolni, miután lejár a szerződése a Barcelonánál.

George Floyd halálakor is csak a szavazatvesztés járt Donald Trump fejében: „most mind utálni fognak”

Donald Trump megbánta, hogy nem állt ki keményebben a rendőrök mellett és a tüntetők ellen a George Floyd halálát követő Black Lives Matter tüntetések és zavargások idején.