Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 115 hír

Jelek, amikből tudnom kellett volna, hogy a kapcsolatomnak hónapjai vannak csak hátra

Bien
-
  Ma 19:31 Életmód

Amikor egy barátnőnk panaszkodik arról, hogy milyen gondokkal küzd a kapcsolatában, tisztán látjuk, hogy mi lenne a megoldás. Ahogy azt is, ha...

Scorsese-nek eredetileg ki kellett volna vágnia a Nagymenőkből a saját anyukáját!

Port
-
  Ma 16:40 Film

Emlékeztek a kedves nénire, akihez Joe Pesci és Robert De Niro beugrottak kajálni? Na, ő a rendező mamája volt, és a Warner ki akarta dobni a filmből!

Kifulladt volna a Mercedes motorrészlege?

M4 Sport
-
  Ma 12:45 Forma1

Lewis Hamilton szerint nem ment nekik idén a motorfejlesztés.

300 ezerért szerette volna megöletni a Bajon élő nő a férjét, happy end lett a vége

Egy nőt és szeretőjét egyaránt egy év és hat hónap időtartamú, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt jogerősen szerdán a Tatabányai Törvényszék, mivel a férfi az asszony felbujtására jelentkezőt keresett a nő férjének megölésére. A gyilkossággal megbízott férfi az előkészületeket jelentette a rendőrségen.

Tragédia is lehetett volna a vége: egy sződligeti férfi életét mentették meg a hős körzeti megbízottak

Blikk
-
  Ma 11:04 Belföld

Egy férfi legnagyobb szerencséjére Sződligeten láttak el szolgálatot a váci körzeti megbízottak. Ennek köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj.

Ahhoz, hogy Gulyás vágyainak megfelelően a Fidesz örökre megkapja a VIII. kerület polgármesteri címét, nem ártott voln…

Sára Botondot nemcsak polgármesterként szavazták le, de képviselőként sem kapott bizalmat. Szarvas Koppány Bendegúz verte meg egyéniben.

Két Borsod megyei kislány cukorkának nézte a gyógyszereket, akár kómába is eshettek volna

Kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emelt vádat a Szikszói Járási Ügyészség egy anya ellen, akinek két gyereke véletlenül altatókat vett be – írja az ügyészség. A nő február közepén a 3 és 5 éves lányaival a Borsod megyei Aszaló településen a lakóhelyéről átment a közeli rokonai házába, ahol a gyerekek az udvaron játszottak, amíg ő a…

Több mint ezren szavazhattak volna Újbudán, de senki nem ment el

A XI. kerületben meghökkentő eredmény született. A múlt vasárnap megtartott önkormányzati választás az eredmények alakulása, és Karácsony Gergely győzelme mellett tartogatott még érdekes eseményeket. Többek között a XI. kerület 115. választókörzetében, ahol a szavazásra jogosult 1376-ból egy ember sem ment el…

Elszabadult kerék okozott súlyos balesetet - Megelőzhető lett volna?

Nyugat
-
  Ma 07:26 Baleset-bűnügy

Külföldi fórumon futottunk bele egy anyázásba torkolló vitába arról, vajon megelőzhető lett volna a videóban látott baleset?

Önkormányzati választás: több mint ezren szavazhattak volna Újbudán, de senki nem ment el

A múlt vasárnap megtartott önkormányzati választás az eredmények alakulása és Karácsony Gergely sima győzelme mellett tartogatott még érdekes eseményeket. Többek között a XI. kerület 115. szavazókörében, ahol a szavazásra jogosult 1376 emberből egy sem ment el voksolni.

1376-an szavazhattak volna, senki nem ment el

Akadt egy budapesti szavazókör, ahol a részvétel: nulla, a szavazatok száma: nulla. Az újbudai 115-ös szavazókör rejtélye.

Tagadja a horvát modell, hogy Borkaival lett volna

24
-
  Tegnap 21:06 Külföld

Ellentmondásos információk érkeznek a győri polgármester ügyeiről.