Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 303 hír

Infektológus: ronthatja a vakcinába vetett bizalmat, ha politikusok beszélnek a minőségéről

Sokan a vakcinában látják a megoldást a koronavírus elleni küzdelemben, azonban bőven akadnak olyanok is, akik egyenesen ellenzik az oltást - egy infektológus szerint rontja a bizalmat, hogy politikusok beszélnek a vakcinák minőségéről.

Szakmai elismerés: minőségdíj

Szon
-
 Ma 19:10Kultúra

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2020-ban is kihirdette a Minősített Közművelődési Intézmény cím és a Közművelődési Minőség díj pályázatokat, amelyre a Váci Mihály Kulturális Központ is jelentkezett.

Infektológus: rontja a bizalmat, hogy politikusok beszélnek a vakcinák minőségéről

Nem a magyar vizsgálatok, hanem az orosz tesztek alapján kapta meg az engedélyt a Szputnyik vakcina - erről ír a Népszava. A magyar kormány 2 millió adagot rendelt az oltóanyagból. A Gyógyszerészeti Intézet főigazgatója közben arról beszélt, hogy minden korábban hiányzó adatot pótoltak az oroszok, ezért engedélyezhetik itthon ezt a vakcinát.

Bill Miller értékalapú befektető is számtalan értéket lát a bitcoinban

Bill Miller értékalapú befektető – akinek vagyona közel egymilliárd dollárt tesz ki – számtalan értéket lát a bitcoinban. Nemrég egy 2,3 milliárd dollárnyi bitcoint birtokló vállalattal is komoly üzleti kapcsolatba

Középiskolai felvételi: mikor és hova fordulhattok, ha nem értetek egyet az értékeléssel?

Eduline
-
 Ma 16:48Karrier

Az írásbeli feladatlapok megoldásainak a felülvizsgálatát először a vizsgát szervező iskolánál, majd az Oktatási Hivatalnál kérhetitek. Mutatjuk, hogyan.

Száz pár minőségi sportcipőt kaptak a Szivárvány Ház lakói

Szombat délben száz pár sportcipőt adott át a magyarfülpösi Szivárvány Ház gyereklakóinak az Egy vérből vagyunk Alapítvány elnöke Gui Angéla, és Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért felelős államtitkára, a Fuss pont most elnevezésű esemény főtámogatója.

1457 vállalkozás kapott támogatást 6,8 milliárd forint értékben – ezekkel a feltételekkel

Az Agrárminisztérium által életre hívott Nemzeti élelmiszer-gazdasági válságkezelő programban 1457 vállalkozás kapott támogatást 6,8 milliárd forint értékben – mondta Nagy István agrárminiszter pénteken a Győr-Moson-Sopron megyei Lipóton.

Több használtlakást értékesítettek az USA-ban

Decemberben nőtt a használtlakás-eladások száma.

Szombaton értékelik a pálinkákat,

A kocsonyafesztiválra még várják a mintákat

Elhunyt Somhegyi György színművész

Somhegyi György halálhírét a Magyar Színházi Társaság közölte saját oldalán.

Több ezer euró értékben rendelt drogot a neten bitcoinnal, elkapták a rendőrök

Darknetes piactérről, azaz az internet láthatatlannak gondolt felületéről árut rendelő drogkereskedőt lepleztek le Győrben a rendőrök. A fiatal férfi Németországból szerezte így be a kábítószert, amelynek ellenértékét a bitcoin nevű kriptovalutával – digitális fizetőeszközzel – egyenlítette ki. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) g

Darkneten rendelt több millió értékben drogot egy győri fiatal, lecsaptak rá a zsaruk

Darknetes piactérről, azaz az internet láthatatlannak gondolt felületéről árut rendelő drogkereskedőt lepleztek le Győrben a rendőrök. A fiatal férfi Németországból szerezte így be a kábítószert, amelynek ellenértékét a bitcoin nevű kriptovalutával - digitális fizetőeszközzel - egyenlítette ki.

82 évesen elhunyt Somhegyi György színművész

Somhegyi György halálhírét a Magyar Színházi Társaság közölte oldalán. Budapesten született 1939-ben. Színész diplomát Pártos Géza osztályában szerzett 1964-ben a Színház-és Filmművészeti Főiskolán. Pályáját a veszprémi Petőfi Színházban kezdte. 1898-től szabadfoglalkozású volt. (Via MSZT)

A Bodrogba eregetik az értékes termálvizet

Boon
-
 Ma 07:30Belföld

„Nagy kár érte” – írta 1971. január 17-én az Észak-Magyarország. A lap azt tette szóvá, hogy a vég­ardói termálfürdőben nincs fedett medence.