Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 329 hír

Rendkívüli rendőrfőkapitányi értekezletet tartottak Bácsalmáson

A felerősödött migrációs nyomásra tekintettel rendkívüli rendőrfőkapitányi értekezletet tartott kedden dr. Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes.

Elkapták Erikát, az ál-masszőrt, aki 350 ezer forint értékű ékszert lopott el idős emberektől Csepelen

Egy nő 2019. október 29-én Csepelen, a Görgey Artúr térnél lévő piacon megszólított egy idős asszonyt azzal, hogy ápolónőként és gyógymasszőrként dolgozik, majd felajánlotta neki, hogy megmasszírozza. A nő a masszázs közben észrevétlenül kikapcsolta és ellopta az idős áldozat arany nyakláncát.

A soproni rendőrök nem értékelték, hogy előttük driftelt a Bmw-s

Player
-
  Ma 19:17 Autó-motor

Nagyon belejött a rendőrség a videózásba, amit a civil autóból készülő felvételek közül a legújabb is bizonyít. A soproni rendőröknek nem tetszett, hogy a Bmw-s előttük driftelt a körforgalomban.

Az első száz napot értékelte a szombathelyi városvezetés

Vaol
-
  Ma 18:50 Megyei

Száz nappal a választások után értékeltek és a terveikről beszéltek a városvezetők.

79 ezer euró értékű támogatást kap a KDE a Handshake.org-tól

HUP
-
  Ma 18:47 Infotech

79 ezer euró értékű támogatást kap a KDE a Handshake.org-tól KDE trey 2020. 01. 21., k - 19:47 The Handshake Foundation donates 79,000 € to KDE. This is the not the first time Handshake has made a substantial donation to the KDE Community. Back in 2018 Handshake donated…

Rendkívüli főkapitányi értekezletet tartott a belügyminiszter

Rendkívüli rendőrfőkapitányi értekezletet tartott Pintér Sándor belügyminiszter hétfőn Bácsalmáson, a Magyarország schengeni határszakaszán felerősödött migrációs nyomás miatt.

Több száz millió forint értékű gyógyszert foglaltak le egy nemzetközi akcióban

Budapest, 2020. január 21., kedd (Mti) – Hat szervezett bűnözői csoportot számoltak fel, 112 házkutatást végeztek, 48 embert vettek őrizetbe és 2,6 millió euró (több mint 870 millió forint) értékben foglaltak le gyógyszereket a Mismed nevű nemzetközi akció keretében – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

20 éve elloptak egy értékes festményt – most beismerték

Két férfi bevallotta, hogy ellopta egy olasz galériából, majd később visszavitte oda Gustav Klimt Bildnis einer Frau (Egy hölgy arcképe) című festményét. Az olasz műkincsrablások egyik legrejtélyesebb esetére derült fény: művészettörténészek a múlt héten megerősítették, hogy Klimt Bildnis einer Frau című 1916-17-ből származó…

Megismerték megyénk értékeit

Beol
-
  Ma 17:45 Belföld

A békéscsabai Lencsési Közösségi Ház rendhagyó programsorozatot szervez a napokban a Természetjáró körének 15. születésnapja alkalmából. Eseményeiken többek közt az elmúlt másfél évtized történéseiről emlékeznek meg.

Be akarták zúzni az üdvözlőlapokat, de Gécs Béla meglátta az értéket bennük

Behír
-
  Ma 17:32 Belföld

A japán császári családtól az európai, ázsiai, amerikai, afrikai politikusi elitig számos egykori méltóság újévi üdvözlőkártyái találhatók Gécs Bélának abban a gyűjteményében, amelyből a Békés Megyei Könyvtárban nyílt kiállítás kedden délután.

Mínuszban indult a kereskedés az amerikai értékpapírpiacokon

A nemzetközi tőzsdei árfolyamokat követve indexcsökkenéssel indult a kereskedés kedden a főbb amerikai értékpapírpiacokon a hétfői ünnepi szünnapot követően. Pénteken nyereséggel, rekordon zártak az amerikai indexek.

Rendkívüli migrációs főkapitányi értekezletet tartott a belügyminiszter

Rendkívüli rendőrfőkapitányi értekezletet tartott Pintér Sándor belügyminiszter hétfőn Bácsalmáson, a Magyarország schengeni határszakaszán felerősödött migrációs nyomás miatt – közölte a tárca kedden az MTI-vel.

Több százezer forint értékben masszírozott le nyakláncokat Erika gyanútlan idősek nyakáról

Index
-
  Ma 16:58 Baleset-bűnügy

Az álmasszőrt elfogták, a rendőrség további áldozatok jelentkezését várja.

A hatóság figyelmeztet: már veszélyes az egri levegő minősége

Tovább romlott a levegőminőség a magas szállópor-tartalom miatt.