Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 458 hír

Kaszás Attila-díj 2020 - Vlahovics Edit a jelöltek között

Idén is odaítélik a Kaszás Attila-díjat. Segíteni szeretnénk abban, hogy az idei jelölteket színházaik segítségével jobban megismerhesse a közönség. Vlahovics Edit, Csankó Zoltán és Földes Tamás közül a nézők voksai alapján kerül ki a győztes.

Kaszás Attila-díj 2020 - Csankó Zoltán a jelöltek között

Idén is odaítélik a Kaszás Attila-díjat. Segíteni szeretnénk abban, hogy az idei jelölteket színházaik segítségével jobban megismerhesse a közönség. Vlahovics Edit, Csankó Zoltán és Földes Tamás közül a nézők voksai alapján kerül ki a győztes.

230 millió dolláros tőkeinjekciót kapott a HMD Global a stratégiai partnereitől

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona bejelentette, hogy sikeresen zárta a legutóbbi finanszírozási periódusát, a vállalat 230 millió dolláros tőkeinjekciót kapott a globális stratégiai partnereitől.

Új fordítást kapott Paul Auster egyik legnagyobb közönségsikere

EctoPolis
-
  Ma 06:03 Kultúra

Paul Auster az egyik legjobb kortárs amerikai író, műveinek száma magyar fordításban is szépen gyarapszik.

„Kapolcstól a Völgyig” – egy fesztivál régmúltja

Különleges visszatekintő kiállítások és őskapolcsi installációk  A Márta István zeneszerző által létrehozott Kapolcsi Kulturális és Természetvédelmi Egylet 1989. augusztusában rendezte meg az első Kapolcsi Művészeti Napokat, amely 1995-től Művészetek Völgye néven vált Magyarország legnagyobb összművészeti fesztiváljává. A…

Új előzetest kapott Horváth Lili új filmje, a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre

Mafab
-
  Ma 04:00 FilmMozi

Stork Natasa és Bodó Viktor főszereplésével, a Mozinet forgalmazásában szeptember 24-én kerül a hazai mozikba Horváth Lili második nagyjátékfilmje, a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétr

Irtó vagány átfestést kapott két londoni gyalogátkelő

Player
-
  Ma 03:30 Autó-motor

Két gyalogátkelő, valamint egy épülethomlokzat is új dizájnt kapott a londoni White City negyedben.

Valter Attila: "Edzésen alig ment, ma viszont valósággal szárnyaltam"

Eurosport
-
  Tegnap 22:07 Sport

Interjú Valter Attilával, aki szerdán 10. lett a Gran Piemontén.

Buják Attila: Gyerekek, elfogyott a lé!

Jelzésértékű volt, hogy 2017-ben egy Momentum nevű ismeretlen pártkezdemény meghekkelte az újabb magyar olimpiai pályázatot.

Villanyfényes meccsen kapott ki a Gyarmat

Beol
-
  Tegnap 20:55 Sport

Kikapott a Füzesgyarmati SK a Tiszakécske csapata ellen.

A 92. percben kapott góllal kapott Dabason a Dpase

Duol
-
  Tegnap 20:54 Sport

Szerda este, a labdarúgó NB III Közép csoportjának harmadik fordulójában a Dabas-Gyón vendégeként lépett pályára a Dunaújvárosi PASE. A találkozó előtt mindként neve mellett két vereség szerepelt a tabellán, így meccs legnagyobb kérdése az volt, melyik csapatnak sikerül végre elkezdeni a pontgyűjtést.

Mocsai Lajos új tisztséget kapott

Programjának ismertetésekor egy Klebelsberg Kuno idézettel kezdett: "a testnevelés újjászervezése nemzeti ügy, össztársadalmi érdek és érték", és mint hangsúlyozta: "ez azóta sem változott".

A Kanizsa néggyel válaszolt a kapott gólra

Zaol
-
  Tegnap 20:50 Sport

Hétközi fordulóval folytatódott a labdarúgó NB III sorozata. A Nyugati csoport 3. fordulójában mindkét zalai együttes idegenben szerepelt, ám felemás eredménnyel. A ZTE FC II. csapat ugyanis kikapott Érden, ugyanakkor az FC Nagykanizsa együttese hátrányból fordítva ért el szép sikert a Puskás FC II. otthonában.

Komoly vetélytársat kapott Niczuly Roland

Székelyhon
-
  Tegnap 20:27 Sport

Ezúttal kapusposzton erősített a Sepsi OSK, a háromszéki labdarúgóklub megszerezte a spanyol Jesús Fernandéz aláírását. A Kolozsvár CFR-től érkező 32 éves hálóőr korábban megfordult a Real Madridnál.