Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Romániában országos vizsgálat indul a fertőzésen átesettek reális arányának felmérésére

Romániában országos szerológiai vizsgálatot indítanak, hogy felmérjék a koronavírus-fertőzésen átesett lakosság reális arányát: az erről szóló rendeletet kedden adta ki Nelu Tataru egészségügyi miniszter. A tárcavezető szerint több mint 29 ezer, statisztikai mintavételezéssel kiválasztott ember vérmintáját vizsgálják meg, hogy kiderítsék: hányuk sz

Koronavírus: országos vizsgálat indul Romániában, a fertőzésen átesettek reális arányának felmérésére

Romániában országos szerológiai vizsgálatot indítanak, hogy felmérjék a koronavírus-fertőzésen átesett lakosság reális arányát: az erről szóló rendeletet kedden adta ki Nelu Tataru egészségügyi miniszter.

Mentőmellény a vállalkozásoknak: egyelőre nem fenyegeti felszámolás a cégeket

Behír
-
  Ma 19:32 Gazdaság

A cégek plusz haladékot kapnak tartozásaik rendezésére anélkül, hogy a felszámolás veszélye fenyegetné őket. A cégbíróság nem határozhat törvényességi felügyeleti eljárásban a vállalkozás megszüntetéséről. Felfüggesztik a kényszertörlési eljárásokat október 31-ig, sőt, a cégek ki is kerülhetnek az eljárás alól.

ENSZ: a koronavírus felszínre hozta a faji megkülönböztetést az Egyesült Államokban

Az afroamerikaik közötti halálozás aránya kétszerese a többi közösségének. A koronavírus-világjárvány és a George Floyd fekete férfi halála miatti amerikai tüntetések, akinek egy fehér rendőr a torkára térdelt az őrizetbe vétele közben, rámutatnak az Egyesült Államokban meglévő “járványos faji megkülönböztetésekre” – nyilatkozott az ENSZ emberi…

Országos vizsgálat indul a fertőzésen átesettek reális arányának felmérésére

Országos szerológiai vizsgálatot indítanak, hogy felmérjék a koronavírus-fertőzésen átesett lakosság reális arányát.

Zelenszkij: Az emberi erőforrás hiányát Ukrajnában a felsőfokú oktatásnak kell megoldania

Ezt az államfő az ukrán felsőoktatási intézmények vezetőivel folytatott találkozón jelentette be – közölte az Elnöki hivatal sajtószolgálata.

Egy ló leterítésével hencegett – felháborodott az internet népe

Székelyhon
-
  Ma 19:21 Határtalan

Elszabadultak az indulatok a Facebookon, miután egy bikafalvi férfi egy ló leterítésével dicsekedett bejegyzésében. A székelyudvarhelyi helyi rendőrségnél – az állami rendőröket is bevonva – állatkínzás gyanújával indítottak vizsgálatot az ügyben. Kiderült, hogy más körülmények között pusztult el a ló.

Minden egyes nap együtt zuhanyozik a felnőtt lányával az 55 éves nő

Senior
-
  Ma 19:15 Életmód

Mary és Brittani számunkra furcsának tűnő szokásukat ország-világ előtt vállalták.

Felváltva edzenek a szinkronúszók

Feol
-
  Ma 19:14 Sport

Közel három hónap távolmaradás után kedden ismét elkezdődtek az Orka Se edzései. A helyszín a fehérvári strand szabadtéri úszómedencéje volt – tudtuk meg Molnár Andreától, aki immáron 18 éve oktatja a szinkronúszást a királyok városában.

Koronavírus-járvány: videóval hívják fel a figyelmet az édesanyák helytállására

HelloVidék
-
  Ma 19:07 Életmód

Elkészült az a közös videofelvétel, amellyel az Egyszülős Központ, a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak), a Ringató és a Magyar Női Unió (MNU) arra hívja fel a figyelmet, hogy a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet kihirdetése óta milyen sok területen kellett helytállniuk az édesanyáknak.

Te sem tudod, mit kezdj a felhalmozott élelmiszerekkel? Így hasznosulhat a karanténkészlet

Adománygyűjtési akciót indít a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és a Magyar Élelmiszerbank Egyesület annak érdekében, hogy a koronavírus járvány miatt a lakosságnál felhalmozott, de fel nem használt élelmiszertartalékok

Nem készültünk fel a vírus nőket érintő hatásaira

marie claire
-
  Ma 19:00 Színes

A koronavírus az egész világot megrengette, a nőket mégis súlyosabban érinti – ezt a korábbi világjárványok kapcsán már pontosan levezette Caroline Criado Perez, a Láthatatlan nők című kötet szerzője. A nemek közötti adatszakadékot bemutató könyv írójával uniszex termékekről, női vezetőkről, big datáról és a koronavírusról is…

A bezártság után fellélegeztek

Boon
-
  Ma 19:00 Belföld

A gyereknapi programok sok családot vonzottak, és mozdítottak ki otthonról a hétvégén.