Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 41 hír

Kulturális programkínálat Miskolcon

Boon
-
  Tegnap 15:30 Zene

Aktuális programajánlónkban könyvbemutatókat, koncerteket találhat. Ne maradjon le semmiről!

Az alapjövedelem bevezetéséért gyűjtöttek aláírást Miskolcon

A válság kezelése, a nehéz anyagi helyzetben lévők segítése érdekében azonnal bevezeténi az országban az alapjövedelmet a Párbeszéd. Az ellenzéki párt ezért gyűjtött aláírást múlt héten Miskolcon – írta a Minap. A belvárosi standoláson Szabó Tímea társelnök is részt vett. Az ellenzéki politikus álláspontja szerint a koronavírus-járvány megmutatta,

Miskolcon született ez az aranyos kismajom

Borsod24
-
  Tegnap 14:55 Vélemény

ALig egy éve érkezett Miskolc állatkertjébe egy csapatnyi örvös mangábé, máris gyarapszik a számuk. latt is A közelmúltban a legidősebb kölyök, Maja egészen Angliáig utazott, hogy ott saját családot alapíthasson, szeptember végén pedig világra jött az első miskolci mangábé kölyök is. Ráadásul ez a kölyök az első örvös mangábé, amely…

Koronavírusban halt meg a Miskolcon kezelt színész

Az egri Gárdonyi Géza Színház társulata tudatta közösségi oldalán, hogy 65 éves korában elhunyt Kelemen Csaba színművész, aki 31 éve volt a társulat tagja. Kelemen Csaba 1980-ban szerzett diplomát a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, 1982-ig a debreceni Csokonai Színháznál, 1982–89 között a budapesti Radnóti Miklós Színháznál…

Megfosztanák a kutatóintézeti dolgozókat a közalkalmazotti státusztól

Index
-
  Tegnap 11:39 Belföld

Az Akadémiai Dolgozók Fóruma felháborítónak tartja, hogy a kormány a törvénymódosítás benyújtására a járványhelyzetet használja fel.

Borotvapengével támadt a férfi Miskolcon

GloboTV
-
  Tegnap 11:03 Baleset-bűnügy

Továbbra is indokolt annak a férfinak a letartóztatása, aki 2019. május 18-án Miskolc belvárosában zsilettpengével támadt egy férfira. Egy szórakozóhely előtt vitába keveredtek, majd a vádlott egy otthon barkácsolt zsilett élű késsel megvágta a sértett arcát. A sérülés olyan mély volt, hogy a férfi maradandó károsodást szenvedett. Az elkövetővel sz

Miskolcon született az ország első örvös magábéja

Borsodihír
-
  Tegnap 10:12 Kultúra

Ey éve érkezett a csapat a borsodi megyeszékhelyre.

Veszélyben látják a kutatói életpályát az akadémiai dolgozók

Telex
-
  Tegnap 09:24 TudományJárvány

Megfosztják a közalkalmazotti státuszoktól a kutatóintézetek dolgozóit. A minisztérium szerint erre a rugalmasabb bérezés miatt van szükség.

Miskolcon találkoztak a serdülő kosarasok

Szon
-
  Tegnap 09:17 Sport

Az észak-keleti régió négy legjobb csapata találkozott a hétvégén Miskolcon a fiú serdülő kosárlabda bajnokság soros fordulóján.

Egy csapatba rendezi a kormány a V4-ek jogtudósait

Napi
-
  Tegnap 09:04 Belföld

Professzori hálózatot és junior programot hozott létre a kormány a visegrádi - és egyes szomszédos - országok jogtudományi és államelméleti területen kutató-oktató egyetemi tanárok, kutatócsoportok, továbbá fiatal PhD-hallgatók számára. Minderre közel 6 milliárdot hagyott jóvá a kormány, a következő öt évre.

Kovács Zoltán: A V4-ek sikeresen kezelték a járvány első hullámát

Az államtitkár hasonlóan sikeresnek tartja a magyar gazdasági mentőcsomagot is, amely pozitív példa lehet.

A V4-ek nagyon sikeresen kezelték a járvány első hullámát

Magyar Hírlap
-
  20.10.27 18:31 Külföld

Kovács Zoltán: Az alapelvünk az volt, hogy a lehető legtöbb munkahelyre van szükség, ez kell a növekedéshez és a befektetésekhez.

A Fidesz Miskolcon taxisoknak, vendéglátóknak kedvezne

Borsodihír
-
  20.10.27 14:56 Megyei

Az ellenzéki párt frakcióvezetője csütörtökön terjeszti elő javaslatát.