Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A kormány meggondolta magát, mégsem kell kerekíteni a gépjárműadót

Benyújtották az adócsomagot, az újkeletű alapítványok az adózásban is rendkívüli kivételeket fognak élvezni. Indulhat a vagyonkimentés?

Döbbenetes, mire ébredt műtétje után a fiatal nő

Ripost
-
 Ma 20:15Külföld

Már csak ír akcentussal tud beszélni. Minden jel arra utal, hogy a különös tüneteket az úgynevezett idegen akcentus szindróma okozza, de a szakértők egyelőre vizsgálják, mi idézhette elő ezt a különös állapotot.

A magyar kormány ma fogja benyújtani a helyreállítási alap tervét az Európai Bizottságnak

A miniszterelnök és delegációja április 23-án járt Brüsszelben, ahol egy munkavacsora keretein belül egyeztettek az uniós vezetőkkel a helyreállítási alap igénybevételére kidolgozott hazai tervezetről.

Orbán Viktor és Áder János is üzent Vlagyimir Putyinnak

Brutális vérengzés történt egy orosz iskolában. A támadás több halálos áldozatot is követelt. A Volga menti nagyváros 175-ös számú iskolájában kedden két ember tüzet nyitott lőfegyverekből. Fotó:Máthé Zoltán/Mti/Mtva A szörnyű kazanyi iskolai lövöldözés kapcsán Orbán Viktor miniszterelnök kondoleáló levelet küldött Vlagyimir Putyinnak,…

Újraéled a kultúra Kecskeméten is – szabadtéri programokkal is készül város

Hiros
-
 Ma 20:02Kultúra

Kecskeméten is újraéled a kulturális élet, sorra nyitnak a kulturális intézmények a városban. Szemereyné Pataki Klaudia elmondta, a kulturális dolgozók már nagyon várták a nyitást és mindent megtesznek a látogatók biztonságáért. A polgármester hozzátette, nagyon fontos, hogy aki teheti, oltassa be magát, hiszen egyedül ez adhat olyan…

Gasztrokuriózum: csigatojásból készül különleges kaviár a bátonyi üzemben

Nool
-
 Ma 19:45Gazdaság

Bátonyterenye egyik parányi utcájának üzemében olyan gasztrokuriózum szakszerű feldolgozásával foglalkoznak a szorgos kezek, amely Európa-szerte is egyedülálló.

Így készül a szaftos hamburger húspogácsa

A legfontosabb szempont a tökéletes hamburger-húspogácsánál maga a hús kiválasztása. Jó minőségű, legalább 20%-os zsírtartalmú marhahúst válasszunk. Ha színtiszta hússal dolgozunk, akkor nagy valószínűséggel szétesik majd a húspogácsánk és még valószínűbb, hogy szárazra sül.  Klasszikusan a húspogácsát egyáltalán nem kell…

Francia kormányfő: szigorúbban kellene büntetni a rendőrök elleni erőszakot

Jean Castex azt szorgalmazta, hogy az eddiginél szigorúbban kellene büntetni a rendőrök ellen elkövetett erőszakot.

Budapestnek pénz nem jutott, készülhet az új költségvetés

Az egyik leggazdagabb település, Debrecen részesült a legnagyobb kompenzációban, mintegy 3 milliárd forint erejéig.

Holyrood kemény válasszal készül a Brexitre

444.hu
-
 Ma 19:31Külföld

A skót parlamenti választáson többségbe kerültek a függetlenségpárti képviselők, és ha következetesen végigcsinálják, amit most ígérnek, akkor jövőre népszavazást tartanak az elszakadásról. Utána visszamennének az EU-ba.

Már Android készülékeken is elérhető a Clubhouse

PCWorld
-
 Ma 19:31Mobiltech

Az egyedi közösségi oldal applikációt eddig csak iOS-felhasználók használhatták.

Az Electronic Arts idén is saját eseménnyel készül a bejelentésekre

GameStar
-
 Ma 19:30Gaming

2021-ben is lesz EA Play Live, de egészen új időpontban.

Kényszermunkával készülhetnek az Apple termékei Kínában

Rakéta
-
 Ma 19:26Tudomány

Egy riport szerint Kína Hszincsiang tartományában a helyi muszlim kisebbséghez tartozó ujgurok dolgoznak az Apple mellett a Google, a Microsoft, a Facebook és az Amazon termékein.

Orbán Viktor és Milo Dukanovic a Karmelita kolostorban tárgyalt

A védettségi igazolványok kölcsönös elismerése - ez volt a fő témája Orbán Viktor és a montenegrói államfő találkozójának.