Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 109 hír

Miről beszélt beiktatásán Joe Biden?

Központi szerepet kapott az Egyesült Államok 46. elnökeként hivatalba lépett Joe Biden első elnöki beszédében a pandémia elleni küzdelem, az egység és az összetartása.

Miről beszélt Joe Biden első elnöki beszédében?

Központi szerepet kapott az Egyesült Államok 46. elnökeként hivatalba lépett Joe Biden első elnöki beszédében a pandémia elleni küzdelem, az egység és az összetartása.

Hatodik érzék nem legenda, de mire is jó?

A hatodik érzék mégis csak létezik, és erre már tudományos bizonyíték is van – állítja egy Joe Kirschvink nevű tudós, a California Institute of Technology munkatársa. A szakember állítja, hogy az „elveszett hatodik érzék” nem csupán legenda: tudat alatt valóban képesek vagyunk a Föld mágneses mezőjét észlelni, ahogyan a madarak, a…

Mire kiértek a rendőrök, fejbe lőtte magát egy férfi Budapesten

Bejelentést tett a rendőrségre egy férfi, hogy megöli magát, majd mire kiértek hozz

Tragédia Budapesten: mire kiért a Tek, fejbe lőtte magát egy férfi

Fejbe lőtte magát egy férfi ma délután a Könyves Kálmán körúton.

Mire kell ügyelnünk a babaszoba kialakításakor?

Ügyelnünk kell ré, hogy a babaszoba gyerek- és környezetbarát anyagból készített bútorok, textilek, festékek kerüljenek.

Mire kiért a TEK, fejbe lőtte magát egy férfi Budapesten

A férfi szerdán azzal hívta fel a rendőrséget, hogy megöli magát. Mivel több, engedéllyel tartott fegyvere is volt, több rendőri egység indult el hozzá, de nem értek oda időben.

Rekordösszegű hitelt vettek fel ezekben a régiókban: mutatjuk, mire kérték a legtöbb támogatást

A Takarékbank vezette konzorcium MFB Pontjai az észak- és a dél-alföldi régióban fogadták be a legtöbb igénylést. Több mint 67 milliárd forintot folyósítottak tavaly vállalkozásoknak és a lakosságnak egyaránt.

Mire kiért a TEK, már fejbe lőtte magát egy budapesti férfi

A rendőrök tudták, hogy a férfinál több, engedéllyel tartott fegyver is van.

Beiktatták Joe Bident: mire számíthat tőle a világ és Magyarország a következő években?

A migránskaravánok már elindultak az Egyesült Államok felé. Biden első intézkedései miatt milliók veszíthetik el állásukat, még Kanadával is konfliktusba kerülhet. Európában a radikális baloldal aggresszív támogatására számíthatunk.

Mire számíthatnak a szigetváriak a következő években?

Dr. Vass Péter Szigetvár polgármestere a jövőbeli tervekről beszélt, arról hogy fejlődhetne a város a következő években.

További 20 lány tett feljelentést Miroslav Aleksić ellen szexuális zaklatás miatt

Attól a pillanattól kezdve, hogy Miroslav Aleksić (69) ismert belgrádi rendezőt és színészoktatót letartóztatták hat diáklánya ellen elkövetett nemi erőszak és szexuális zaklatás alapos gyanújával, további 20 lány tett feljelentést a rendőrségen, akik azt állítják, hogy ők is a férfi áldozatai voltak, írja a Novosti.

Mire visszatérnek Budapestre a turisták, durva helyzet fogadhatja őket

Ugyanis az FKF Zrt. a budapesti kukák negyedének leszerelését kezdi el, mert nincs elég pénz a rendszeres ürítésükre.

További húsz feljelentés Miroslav Aleksić ellen

Újabb fiatal lányok és nők tettek feljelentést Miroslav Aleksić színitanoda-vezető ellen szexuális bántalmazás miatt. A 69 éves, szakmai körökben elismert