Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 157 hír

Alig ötvenen lakják a bájos kis magyar falut: a Káli-medence mélyén bújik meg a piciny Salföld

Femina
-
 Ma 08:26Utazás

A csend és nyugalom szigete csupán három kilométerre fekszik a Balaton partjától.

Halotthűtőt állítottak Szombathelyen – A Markusovszky kórház számára lesz biztonsági tartalék

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

A Markusovszky kórházhoz tartozó halotthűtőt telepítettek a Jáki úti temetőbe a város jóváhagyásával, a Vas Megyei Kormányhivatal közreműködésével.

Kerüljük a balhét, a biztonsági őr is kérheti, hogy igazoljuk életkorunkat

Egy üzletben nem csak az eladó, hanem a vagyonőr is elkérheti a személyinket, vagy más igazoló okmányt. Ha nem tudjuk hitelesen bizonyítani életkorunkat, nem is kell beengednie. A napi fogyasztási cikkeket árusító üzletek vagyonőrei, biztonsági őrei és hiányukban a kiszolgáló is jogosult arra, hogy elkérje az idősek sávjában vásárolni…

Rúgd be úgy, mint Kubala – Ötvenezer nevezőt várnak az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságra

Feol
-
 Tegnap 22:23Sport

Tizenegyesrúgó bajnokságon keresik a szervezők Kubala László és Puskás Ferenc utódait, a megmérettetés, amennyiben a törvényi szabályozások lehetővé teszik, 2021 tavaszán az országos selejtezőkkel indul.

Több mint 18 ezer gyilkosságot követtek el a venezuelai biztonsági erők és félkatonai csoportok 2014 óta

444.hu
-
 Tegnap 19:07Külföld

Köztük bírósági ítélet nélküli gyilkosságokat és tüntetők lemészárlását – állítja a friss jelentésében az Amerikai Államok Szervezetének (OAS) Főtitkársága.

Mintegy 900 millió forintból újítják meg a szécsényi Benczúr-kúriát

A turisztikai beruházás révén egy kiemelkedő magyar festőművész leromlott állapotú volt otthona kap új köntöst és belső tartalmat.

Mintegy száz nagyatádi COVID-fertőzött van most

AtádHír
-
 Tegnap 17:42Megyei

Ennyi aktív koronavírusost tart nyilván a háziorvosi rendszer. A kórházban újabb szárnyat nyitnak a covid-betegeknek, de nem nőtt jelentősen a számuk a főigazgató szerint. Viszont továbbra is nagy gond az ápolóhiány.

Vádemelés az ötven méteren menekülő ittas sofőrre

Még októberben történt a különös eset Kiskorpádon, pedig csak igazoltatni szerették volna a rendőrök a 33 éves helyi férfit.

Spanyolországban mintegy 0,7 százalékkal nőtt a munkanélküliség novemberben

Spanyolországban mintegy 0,7 százalékkal, több mint 25 ezerrel nőtt a munkanélküliek száma novemberben az előző hónaphoz képest – közölte a munkaügyi tárca szerdán Madridban. A munkaügyi központok adatai alapján készült összesítés szerint több mint 3,8 millió munkanélküli szerepelt a nyilvántartásban az év tizenegyedik hónapjában,…

Elkérheti-e a személyinket a biztonsági őr a boltban?

Az Operatív Törzs szerdai sajtótájékoztatóján egyértelmű választ adtak a kérdésre.

Hazánkban tesztelik a fúziós reaktor egyik legfontosabb biztonsági technológiáját

Az Energiatudományi Kutatóközpontban tesztelik a világ első fúziós reaktorának egyik legfontosabb biztonsági technológiáját, amelynek az a feladata, hogy ha kell, akkor azonnal leállítsa a fúziós reakciót.

Elkérhetik-e személyinket a boltokban a biztonsági őrök?

Beol
-
 Tegnap 15:03Belföld

Mind az üzletekben dolgozó biztonsági őrök, mind a boltok alkalmazottai elkérhetik az életkor azonosítására szolgáló igazolványt azoktól, akik belépnek az adott üzlethelyiségbe, de a törvény adta jogkör kifejezetten csak az életkor azonosítására jogosítja fel őket – hangzott el a Békés Megyei Hírlap kérdésére az Operatív Törzs szerdai sajtótájékozt

Durva videó: az anyja után a tatabányai pláza biztonsági őreit is megverte a férfi

Az ügyészség arra tett indítványt, hogy a bíróság a férfi letartóztatását tartsa fenn, illetve az elkövetőt börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

A biztonsági őr is kérheti, hogy igazolja életkorát

Ha a vevő nem hajlandó erre, az őr megtagadhatja a belépést.