Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lezárásokkal is sokkal többen haltak meg most, mint a legdurvább influenzajárványok idején

G7
-
 Ma 06:47Gazdaság

Az elmúlt ötven év tíz legnagyobb influenzajárványának halálozási adatait vetettük össze a covid második hullámával. Bárhogy nézzük, hatalmas a különbség.

A Tyrannosaurus rexnél mintegy hatszor erősebb a harapása ennek a veszedelmes műcápának

Player
-
 Ma 05:04Infotech

A zsenit az őrülttől csak egy hajszál választja el, tartja a mondás. Hogy Colin Furze pontosan melyik világot gazdagítja, azt nehéz eldöntenünk – de ha kvantumpéldával szemléltetve egyszerre két helyen is lehetünk, vagy önmagunkkal interferálva átléphetünk két különböző ajtón is ugyanabban a pillanatban, akkor engedjük meg hősünknek,…

Egy testre szabható laptop hogyan változtatja meg a laptopok piacát

A laptop keretben a kulcs, mely megoldhatja a nyersanyaghiány problémáit. Feltéve akkor, ha kereslet is lesz iránta, tehát az emberek meg is veszik. Egy korszerűsíthető, személyre szabható laptop a San Francisco-i Framework sartup-tól. Pontosan ez a termék az, amelyre szüksége volt a számítástechnológiai iparnak, hogy a fenntarthatóság…

Meghaladhatta az egymilliót a beoltottak száma Magyarországon

Gondola
-
 Tegnap 23:12Belföld

Meghaladhatta az egymilliót azoknak a száma, akik már legalább az első adag oltást megkapták Magyarországon

Röplabda: megvédte címét a Pénzügyőr a Magyar Kupában

Másodszor nyerte meg a férfi röplabda Magyar Kupát az LV Sport Pénzügyőr, miután a Ludovika Arénában megrendezett fináléban 3:0-ra legyőzte a Fino Kaposvárt. A fővárosi csapat végig magabiztosan játszva védte meg címét, amely ellen az amúgy jól játszó somogyiaknak sem volt ellenszere.

Mitől nőhet meg a férfiak melle?

HáziPatika
-
 Tegnap 22:03Egészség

A gynecomastia általában jóindulatú, meglehetősen gyakori elváltozás a férfiak szervezetében, melynek lényege, hogy a női hormonok hatására megnő a mellük. A legtöbb esetben magától is elmúlik, de időnként súlyos betegség is állhat a hátterében.

Lakástűzben halt meg két ember Debrecenben

Már nem lehetett egyikükön sem segíteni.

Fokozott ellenőrzést rendeltek el a megyében

A megyei rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el a megye teljes területén.

Ukrajnában már több mint 27 ezren haltak bele a betegségbe

Hétvégenként általában alacsonyabb a szám.

Férfi röplabda Magyar Kupa – Megvédte címét a Pénzügyőr

A Pénzügyőr címét megvédve megnyerte a férfi röplabda Magyar Kupát, miután a vasárnapi döntőben 3-0-ra legyőzte a Kaposvárt a Ludovika Arénában.     A budapestiek vezetőedzője, Jókay Zoltán pályafutása során tizedszer emelhette magasba a Magyar Kupát, ugyanis tavalyi PSE-s sikerét megelőzően a Vasas női csapatával összesen…

Ha beég az agyadba a fetás tészta képe, muszáj megsütnöd

Telex
-
 Tegnap 21:02Kultúra

Hogyan történhet meg az, hogy egy szimpla tészta elkészítését bemutató videót több százmilliószor néznek meg? Mitől lesz a közösségi médiában kirobbanóan népszerű egy étel, és érdemes-e ezekre a hullámokra felülni? Kipróbáltunk pár virális istagramos és tiktokos receptet, és elmondjuk, mit választanánk inkább helyettük.

Férfi röplabda Magyar Kupa – Megvédte címét a Pénzügyőr

A Pénzügyőr címét megvédve megnyerte a férfi röplabda Magyar Kupát, miután a vasárnapi döntőben 3-0-ra legyőzte a Kaposvárt a Ludovika Arénában.

Tragédia Józsán – két ember halt meg egy lakástűzben

Lakástűzben két ember meghalt Debrecen józsai városrészében vasárnap este – közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője. Papp-Kunkli Nóra elmondta: a debreceni tűzoltókat kora este riasztották a Domokos Márton kertbe, ahol egy 20 négyzetméteres házban keletkezett a tűz. Egy embert a rendőrök vittek ki a házból, egyet a…

Hétfőn kezdődik a George Floyd meggyilkolásával megvádolt volt rendőr tárgyalása

Várhatóan hétfőn megkezdődik a George Floyd meggyilkolásával vádolt volt rendőr tárgyalása, így a világ szeme most Minneapolisra összpontosul.

Túl messze sétált, megbilincselték - állítja egy brit nő

NLC
-
 Tegnap 20:34Baleset-bűnügy

Felvétel nincs róla és a nő is eltűnt, de ettől még állítja: durván megalázták, mert túl messzire ment. Szó szerint.