Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Öt és 100 millió forint közötti támogatást igényelhetnek a magyar divatipari vállalkozások

A támogatást Gazdaságfejlesztési és innovációs Operatív Program (GINOP) keretében lehet igényelni.

Újabb hárommilliárd forinttal támogatja a kormány a kutatókat

A kiemelkedő teljesítményt nyújtó magyar kutatók a jövő évi Élvonal kutatási kiválósági programra 2021. február 16-áig pályázhatnak.

Felülmúlta a piacot a legnagyobb magyar kockázati befektető

A közel 70 milliárd forint tőkét kezelő GB & Partners a teljes portfóliójának 2019-es árbevételét közel másfélszeresére növelte, export árbevételét pedig megduplázta.

Hírek röviden Bács-Kiskun megyéből

Hírek röviden Bács-Kiskun megyéből Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 24., k - 08:10

Kvíz: tudod, hogy melyik magyar várost hívják a Nyugat Királynőjének?

Hét magyar település más-más elnevezéseit mutajuk nektek. Az a feladatotok, hogy eltaláljátok, hogy melyik településeket hívják így is.

Koronavírus: hamarosan megszólal az operatív törzs

Ma 11.15 órára hirdette meg szokásos napi tájékoztatóját az operatív törzs, amelyen újabb információkat tudhatunk meg a magyarországi járványhelyzetről. A tájékoztatóról élőben tudósítunk.

Az utolsó előtti huszár rendet vág a magyar folklórban

Magyar képregényben kaszabolják a huszárok a népmesei szörnyeket: a Quentin Tarantino-i miazmát megmerítették a magyar mondakör feneketlen tavában, és a huszáros virtust hozzácsapva egészen egyedi és kreatív végeredmény született.

Orbán végleg elhiteltelenedett, amiért eladósította Magyarországot

Hitelbe sodorta Magyarországot, amivel végkép hiteltelenné vált hazánk eladósítója: Orbán Viktor.

Újabb szigorítások

Ritkított buszindulások esténként

Az iOS 15-tel megszűnhet az iPhone SE és az iPhone 6s támogatása

Ahogyan az Apple korábban is apránként vonta ki régi készülékeinek támogatását az iOS operációs rendszer újabb verziójának megjelenésével, úgy az iOS 15 érkezésével is várható, hogy néhány eszköz szoftveres háttere elveszik. Bár hivatalos bejelentés még nincs, a The Verifier magazin azonban belsős forrásokra hivatkozva arró

Az éjszaka leple alatt akartak beevezni Magyarország területére

Ismét a Tiszán keresztül próbálkoztak a határsértők Szegednél az országba jutni.

Szerbiában ma lépnek életbe az újabb korlátozó intézkedések

Ma lép életbe a szerb kormány újabb korlátozáscsomagja, amellyel a koronavírus-járvány terjedését próbálják megfékezni. Az intézkedések az elkövetkezendő 10 napban lesznek hatályosak. A kormány döntése

„Így meg csak ügyetlenkedünk a tornaórán”

Tiszatáj
-
 Ma 07:51Blog

Gáspár Anna Privát Társadalomtörténete Gáspár Anna, foglalkozását tekintve építészmérnök, szerényen fogalmazta meg a feladatát, amikor Naspolya címmel megírta családi emlékkönyvét. „Ezt a könyvet nektek, leszármazottaknak írjuk. Eljött az ideje, úgy gondoltuk, hogy összeszedegessük morzsánként a magunk és a megmaradt, emlékezni…

Napenergiára váltanak az iskolák és az így megspórolt pénzzel a tanárok fizetését emelik

Követendő példa. Az Egyesült Államokból érkezett az ötlet: egyre több iskola szervezi át a fenntartási költségeit úgy, hogy megújuló energiaforrásokra vált. Az Arkansas államban működő oktatási intézmények most jó példával járnak elöl, egyszerre ügyelve a környezetvédelemre és a szakképzett tanerő megbecsülésére. The Batesville-i iskolai…

Határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében

Határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 24., k - 07:47 A magát szír állampolgárnak valló férfi nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök Sarkad külterületén tartóztatták fel.