Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

150 no-go zóna van Franciaországban a francia belső elhárítás jelentése szerint

888
-
  Ma 16:50 Külföld

A DGSI Christophe Castner belügyminiszter kérésére készítette el és hozta nyilvánosságra a térképet a villejuif-i terrortámadás után. Ahhoz képest, hogy „no-go zónák nem léteznek”, a francia rendőröknek elég sokat sikerült találniuk.

Kína végre bejelentette: idén betiltja az egyszer használatos műanyagzacskókat

ÖkoRoom
-
  Ma 16:33 KülföldKína

A világ egyik legnagyobb műanyag-felhasználója tegnap bejelentette, hogy 2020 végére a nagyvárosaiban, 2022-re pedig minden városában betiltja a nem lebomló műanyagzacskókat.  A műanyagzacskókat országszerte, míg a kínai vendéglátóhelyeken az egyszer

Különleges videóval ünnepli a Magyar Kultúra napját a Csongrád Megyei Kormányhivatal

A Magyar Kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le egy nagyobb kéziratcsomag részeként és jelölte meg dátummal Csekén a Himnusz kéziratát.

Giro d’Italia: rózsaszínbe borulnak a magyar városok

NSO
-
  Ma 16:09 Sport

Január 30-án, 100 nappal a 103. Giro dItalia magyarországi Nagy Rajtja előtt a patinás viadal hagyományainak megfelelően rózsaszín díszkivilágítást kapnak emblematikus épületeink, a Városi Műjégpályán pedig a Nemzeti Sportügynökség olimpiai bajnok nagykövetei népszerűsítik az eseményt.

Azt hitte kutyának hívták, ezért egy ismeretlennek támadt

A sértett nemmel válaszolt, mire a vádlott ököllel állon ütötte.

Idéntől csak hibridet gyárt az Eu-s piacra a Suzuki Esztergomban

A több millió euró értékű beruházásnak köszönhetően az esztergomi üzemben 70 százalékban hibrid meghajtású autót gyártanak majd.

Idéntől csak hibridet gyárt az Eu-s piacra a Suzuki Esztergomban

A több millió euró értékű beruházásnak köszönhetően az esztergomi üzemben 70 százalékban hibrid meghajtású autót gyártanak majd.

Szánkóbalesetben elhunyt egy magyar idénymunkás Ausztriában

Egy 25 éves magyar nő életét veszítette egy ausztriai síparadicsomban múlt pénteken – írta a Blikk a krone.at hírportálra hivatkozva. Beszámolójuk szerint a 25 éves nő – aki szezonmunkásként dolgozott Ausztriában – két barátjával együtt szánkózott a vorarlbergi síparadicsomban. Többször is lecsúsztak a bürsenbergi Einhornbahn II pálya…

900 millió eurót szán humanitárius segélyezésre idén az Európai Bizottság 

900 millió eurós humanitárius segélyezési költségvetést fogadott el az Európai Bizottság – közölte a testület egyik szóvivője hétfői brüsszeli sajtótájékoztatóján.

30 milliárdos szerződést kaphat Hamilton a Mercedestől

F1világ
-
  Ma 15:55 Forma1

Olasz lapértesülések szerint 2022 végéig a Mercedes Forma-1-es csapatánál folytatja pályafutását Lewis Hamilton.

Idéntől csak hibrid Suzuki készül az EU-s piacra Esztergomban

A Magyar Suzuki Zrt. 2020-tól kizárólag hibrid meghajtású gépkocsikat gyárt Esztergomban az uniós piacokra, a járművek január végétől jelennek meg az EU-s és a hazai értékesítési hálózatban – közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.     Bonnár-Csonka Zsuzsanna kommunikációs vezető tájékoztatása szerint a vállalat több millió euró…

Ezer racka születhet idén a Hortobágyi Nonprofit Kft. telepén

Dehir
-
  Ma 15:42 Megyei

Hortobágy - A téli szállásokon megkezdődött a juhok ellési időszaka. A legjobb génállománnyal rendelkezők kerülnek be a tenyésztésbe.

Idéntől csak hibridet gyárt az EU-s piacra a Suzuki Esztergomban

A Magyar Suzuki Zrt. 2020-tól kizárólag hibrid meghajtású gépkocsikat gyárt Esztergomban az uniós piacokra, a járművek január végétől jelennek meg az EU-s és a hazai értékesítési hálózatban - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.