Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 179 hír

Sára Botond: Egy főállású városvezető sem vehet fel fizetést két helyről

Összeférhetetlenségi eljárást kezdeményez Budapest Főváros Kormányhivatala a főváros 10 városvezetőjével szemben.

Váratlanul emelt az idősgondozás díján a kormány

Többet kell majd fizetni az idősotthoni lakhatásért.

Leállás jön egy hazai banknál: szünetel a kártyás fizetés, és a készpénzfelvétel is

Szombatról vasárnapra virradóan nem fognak működni a Raiffeisen ügyfeleinek bankkártyái - szúrta ki a Pénzcentrum. A bank honlapján megjelent közlemény szerint 2020. február 23-án (vasárnap) 01:00 és 04:00 között, technikai...

A Psg elnöke ellen vádat emelt a Svájci ügyészség

A PSG elnöke, Nasser Al-Khelaifi ellen vádalt emelt a Svájci ügyészség (OAG), mert kenőpénzt fizetett a korábbi FIFA főtitkárnak, Jerome Valckenék. Az Al-Khelaifi a vádak szerint, mint a BeIN media elnöke követte el a bűncselekényeket, és nincs köze a PSG-ben lévő tulajdon részéhez, vagy az UEFA-ban betöltött szerepére. A svájci

Anyjával közösen verte meg osztálytársát - vádat emeltek ellene

A Szikszói Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen garázdaság miatt. Az anya fiával együtt verte meg a gyerek osztálytársát.

Az elmúlt évtizedben a kormány megduplázta a fizetéseket a szociális szférában

Magyar Nemzet
-
  Ma 12:45 Belföld

Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár Magyar Nemzetnek elmondta: a mostani növekedés hozzájárulhat a bérfelzárkóztatáshoz a területen.

Jövőre 289 ezer forint lesz a legalacsonyabb fizetés a magyar Tescókban

2021. február 28-ig két lépésben 289 ezer forintra emeli az elérhető legalacsonyabb bércsomagot a magyar Tesco. A kiskereskedelmi lánc a mostani emelésekkel együtt több mint 7,3 milliárd forintot fordított béremelésekre az elmúlt két évben.

14 százalékkal nő a szociális szférában dolgozók fizetése

14 százalékkal nő január elsejei hatállyal a szociális szférában dolgozók fizetése - jelentette be az emberi erőforrások minisztere szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Folyamatosan érkeznek az adatok a magyar műholdakról

Tervezett pályájuk élettartamának felénél járnak a december 6-án pályára állított Atl 1 és Smog-P nevű magyar műholdak, a jelek szerint minden úgy működik, ahogy a magyar szakemberek tervezték.

Autósok figyelem: kgfb-díjrészlet fizetési határidő közeleg!

Akik a novemberi kampányidőszak után, január elsejével új kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) szerződést kötöttek, azoknak február 29-én éjfélig kell eljuttatniuk az esedékes díjrészleteket régi vagy új biztosítójukhoz. A biztosítással nem rendelkező hazai gépjárművek aránya az európai átlag alatt van – állapítja meg közleményében a…

Újabb sztrájkba kezdenek a brit egyetemek - a munkaterhelés és fizetés miatt döntöttek így

Eduline
-
  Ma 10:36 Külföld

A tavaly év végi munkabeszüntetések után most 74 brit egyetem dolgozói kezdtek kéthetes sztrájkba a fizetési és a nyugdíjazási problémák miatt.

Közterület-használati díj fizetése alóli mentességet kaphatnak egyes építési beruházások

hirado.hu
-
  Ma 10:27 Belföld

A javasolt díjmentességre a lehető legszűkebb mértékben, időtartamban és területre korlátozottan kerülhet sor.

Nyakunkon a határidő a kötelező fizetésére

Akik a novemberi kampányidőszak után, január elsejével új kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) szerződést kötöttek, azoknak február 29-én éjfélig kell eljuttatniuk az esedékes díjrészleteket régi vagy új biztosítójukhoz. A biztosítással nem rendelkező hazai gépjárművek aránya az európai átlag alatt van – állapítja meg közleményében a…

Tizennégy százalékkal nő a szociális szférában dolgozók fizetése

Tizennégy százalékkal nő január elsejei hatállyal a szociális szférában dolgozók fizetése – jelentette be az emberi erőforrások minisztere szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Kamu szakértői véleményt készített egy nagykanizsai mérnök, vádat emeltek ellene

A 44 éves nagykanizsai férfi a Magyar Mérnöki Kamara névjegyzékében nyilvántartott szakember, aki általános építmények építési-szerelési munkáinak felelős műszaki vezetésére jogosult. 2018-ban elvállalta egy régi stílusú, földszintes nagykanizsai épület felújítási és bővítési munkáinak felelős műszaki vezetését. Felelős műszaki…