Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 287 hír

Agyadra mennek a gyerekeid a karantén alatt? Egy trükk, ami segít a klinikai szakpszichológus szerint

A koronavírus okozta kényszerű otthonmaradás és bezártság miatt valószínűleg a család tagjai is gyakrabban hajba kapnak. Ehhez idén sajnos a karácsony sem tett hozzá sok mindent, hó híján nehéz volt olyan kirándulóhelyet találni, ahol az ember valóban kikapcsolódhatott volna a gyerekekkel, és sokaknak a rokonlátogatásokról...

Nem bírja tovább, gondozásba adja súlyos beteg gyerekét Katie Price

BorsOnline
-
 Tegnap 21:30Bulvár

Katie Price úgy érzi ő már nem képes megadni azt, amire súlyos beteg nagyfiának szüksége van, ezért keresett neki egy olyan helyet, ahol megfelelően tudnak vele foglalkozni.

Hasznos-e a Himalája-só a gyerekszobában? Szakértő segítségével jártunk utána

Dívány
-
 Tegnap 19:20Életmód

Te is szereted a sólámpákat, esetleg komplett sófallal dekoráltad az otthonod? Ez mind szép, de nem biztos, hogy hasznos is!

Hét kis vidám-szomorú történet az öregek gyerekké válásáról, életünk szerepcseréiről  

Képmás
-
 Tegnap 17:51Életmód

Ti is tapasztaltátok már, hogy az öregek hasonlítanak sok mindenben a gyerekekhez? Benneteket is aggodalommal tölt el ez a tapasztalat? Megörökítettem néhány könnyes-vidám helyzetképet erről a különös szerepcseréről. Tragikusak vagy szerethetők ezek a változások?

Poszt-Covid-szindróma gyerekeknél – Súlyos tünetekkel kerülnek kórházba a fiatalok

Nyíregyháza
-
 Tegnap 17:51Belföld

Hat új cukorbeteg gyermek közül három igazoltan átesett a koronavíruson – mondta a helyi adatokról dr. Kántor Irén gyermekorvos. A gyerekek körében nagy problémát okoz az úgynevezett poszt-COVID-szindróma, ez a fertőzés utáni betegséget jelenti. Ennek súlyos formája intenzív osztályos kezelést is igényel.

Elvált szülők gyereke vagy? Akkor ezek a problémák biztosan ismerősek

Femcafe
-
 Tegnap 17:30Egészség

Meglepő, hogy miként hathat párkapcsolatodra szüleid mintája.

Történeteket vár a gyerekektől a Néprajzi Múzeum

Az épülő Néprajzi Múzeumban önálló gyermek- és ifjúsági kiállítótér nyílik, amelynek létrehozásába a fiatal közönséget is bevonják. Első körben egy bekerülő tárgy történetét várják, de a név és kabalafigura megtalálásában is számítanak a leendő ifjú látogatók közreműködésére. Az első pályázat beküldési határideje január 20.  ...

Gyerekinfluenszerekkel népszerűsítik ételeiket a legnagyobb gyorsétteremláncok

Szkecs
-
 Tegnap 16:56Recept

Fizetett gyerekinfluenszerek reklámozzák a gyorséttermi ételeket és a cukros üdítőket a YouTube-on lógó gyerekeknek.

Mit tehetünk, ha túlsúlyos a gyerek?

Szimpatika
-
 Tegnap 16:35Életmód

Az elhízott gyermekeknek számos egészségügyi és mentális problémával kell együtt élniük, így szülőként fontos az állapot időben történő felismerése, és az életmódváltás lehetőségének biztosítása.

Két vezető is lemondott annál a kínai cégnél, amitől 1 millió vakcinát rendelne a magyar állam

Váratlanul lemondott a kínai állam tulajdonában lévő Sinopharm vakcinagyártó és gyógyszercég igazgatósági elnöke, Li Ziming, valamint a cégcsoport igazgatója, az ellenőrzési részleg első embere, Li Hui – írta a CNBC a hongkongi tőzsdén megjelent tájékoztatás alapján. A távozó vezetők személyes okokra hivatkoznak, de hogy ez alatt pontosan…

Szülők, figyelem! Fontos határidő jár le ma éjfélkor: ezen múlik a gyerek tankötelezettsége

Péntek éjfélig nyújthatók be a tankötelezettség kezdő időpontjának halasztásáról vagy korábbi megkezdéséről szóló kérelmek az Oktatási Hivatalhoz (OH). A hivatal közleménye szerint az érintett szülők vagy gyámok

Mostohafiának szült gyereket a híres influencer- plasztikai műtétet is bevállalt, hogy vonzóbb legyen fiatalabb párjának

Noizz
-
 Tegnap 16:24Bulvár

A 35 éves Marina Balmasheva hétéves kora óta ismeri a most 21 éves Vladimir 'Vova' Shavyrint, kapcsolatuk két évvel ezelőtt indult.

A kormány a gyerekeket is leteszteltetné, Remišová kiborult

A Za ľudí elnökét, Veronika Remišovát kiborította az a javaslat, miszerint csak azok a 11 éves gyerekek mozoghatnak a szabadban, akik negatív koronavírus-teszttel rendelkeznek majd.

Ma éjfélig kérhetik a szülők, hogy óvodában maradhasson a gyerek

Péntek éjfélig nyújthatók be a tankötelezettség kezdő időpontjának halasztásáról vagy korábbi megkezdéséről szóló kérelmek.

Roma gyerekek javára jótékonykodott a DVSC

Cívishír
-
 Tegnap 15:34Megyei

Játékokat adományoztak.