Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

The Witcher: A Netflix hozza a Trónok harca utódját? Előzetest kapott Henry Cavill nagyszabású sorozata!

Nincs megállás a San Diegó-i Comic-Conon. A Netflix előrukkolt az év legjobban várt sorozatának első előzetesével. A The Witcher lesz az új Trónok harca? A Comic-Conon debütált a Netflix nagyszabású,...

[SDCC2019] Nagyon király főgonoszt kapott a Shang-Chi

IGN
-
  Ma 03:39 Film

Igazságot szolgáltatnak az egyik legnépszerűbb képregényes gonosznak A San Diegó-i Comic-Con Marvel-paneljéről csak úgy érkeznek a bomba hírek. Most megtudtuk azt is, ki lesz a főgonosza a Shang-Chi: The Legend of the Ten Rings-nek.

Nagyon gyorsan tanulnak a fiatal ausztrál kéknyelvű szkinkek

KadarkaNet
-
  Tegnap 22:24 Megyei

2019.07.21. Már szinte a kezdetektől fogva felnőtt módjára képesek tanulni a fiatal ausztrál kéknyelvű szkinkek (Tiliqua scincoides) – derült ki egy ausztrál kutatásból. Az ausztrál kéknyelvű szkinkek már születésük pillanatától fogva csak magukra számíthatnak, a szülők nem segítik, nem védelmezik a kis gyíkokat – írja a PhysOrg tudományos-ismerett

Egyre nagyobb a feszültség az ellenzéki pártok között Ferencvárosban

hirado.hu
-
  Tegnap 20:34 Belföld

Korábban úgy volt, hogy még augusztusban előválasztást tartanak a kerületben, de ennek részleteiről sincs megegyezés, sőt, felmerült, hogy nem is lesz.

Nagykarácsony és Homoródkarácsonyfalva hivatalosította testvér-települési kapcsolatát

Székelyhon
-
  Tegnap 20:17 Határtalan

A székelyföldi Homoródkarácsonyfalva és a magyarországi Nagykarácsony egyként hordozza elnevezésében is a kereszténység egyik legnagyobb ünnepének a nevét. Az idei nagykarácsonyi falunapon a polgármesterek ünnepélyesen is megpecsételték a korábbi kapcsolattartást.

Ez az ország egy nagy átverés show

Hírklikk
-
  Tegnap 20:10 Vélemény

Fejétől bűzlik a hal, mondhatnánk, és van is ebben valami, hiszen nincs a kormánynak egyetlen olyan nyilatkozata sem, amivel ne próbálnák "sajátosan" közölni velünk az igazságot. Ha felfüggesztik az egyszerű falusi legény vezette pártot az Európai Néppártban, akkor természetesen mi függesztettük fel önmagunkat... De hagyjuk is a politikát.

Kis lépés az embernek, nagy ugrás Hollywoodnak: az Apollo-11 missziója öt filmben

HVG
-
  Tegnap 20:00 Kultúra

Máig mindenki ismeri a holdra szállásról készült felvételeket, az Apollo-11 missziója és hősei is rengeteg filmkészítőt ihlettek meg. Ebből választottuk ki a legemlékezetesebbeket.

Elhuny Nagy István, a DAC felemelkedésének, szárnyalásának egyik meghatározó egyénisége

Parameter
-
  Tegnap 19:47 Határtalan

Tisztségviselőként minden szintű bajnokságot megtapasztalt, egyik főszereplője volt a DAC felemelkedésének, szárnyalásának Temetése hétfőn, 2019. július 22-én 11:00 órakor lesz a dunaszerdahelyi városi temetőben. Nagy István 1934. június 13-án született Szentmihályfán. Szülőfaluja csapatában futballozott, majd az ottani labdarúgó klub…

Az amerikai nagykövet a kereskedelmi tárgyalások újraélesztésére szólította fel von der Leyent

A transzatlanti kereskedelmi tárgyalások újraélesztésére szólította fel Ursula von der Leyent, az Európai Bizottság megválasztott elnökét Gordon Sondland, az Egyesült Államok uniós nagykövete – írta pénteki cikkében a Politico. A diplomata a brüsszeli hírportálnak adott interjújában reményét fejezte ki, hogy von der Leyen új életet tud majd lehelni

Nagy Adri megmutatta, hogyan tartja formában magát

Blikk
-
  Tegnap 19:24 Bulvár

Ez ám a kreatív edzés, Nagy Adri megmutatta, hogy tartja formában magát.

Így fogytak nagyanyáink

Nosalty
-
  Tegnap 19:07 Életmód

Ha azt hiszed, hogy a mai furcsa diéták a legvadabbak, amit a fogyni vágyók valaha bevetettek, akkor nem hallottál még a 80-90-es évek sláger-fogyókúráiról.

Operaest lesz Nagymágocson

Promenad
-
  Tegnap 18:43 Megyei

Operettestet rendeznek Nagymágocson!

Nagy változás jön a Spar több üzletében

Napi
-
  Tegnap 18:37 Cégvilág

Több mint 1,5 milliárd forintból újította meg négy újabb üzletét a Spar - írja közleményében a cég.

Nagyon szomorú a Puskás Akadémia edzője

NB1
-
  Tegnap 18:22 Foci

Saját magukat okolja, nem keres kifogásokat.

Már ilyen nagy Ábel Anita kislánya

NLC
-
  Tegnap 18:18 Bulvár

Megmutatta a 10 éves Lucát a műsorvezető.