Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A nemzetközi befektetők támogatják a magyar kormány zöld programját

Az 1,5 milliárd euró értékben kibocsátott kötvényekből befolyó források kizárólag „zöld” beruházásokra használhatók fel.

Magyar férfinak köszönheti a szépségét Audrey Hepburn, Marilyn Monroe és Jackie Kennedy

BorsOnline
-
  Ma 20:45 Bulvár

Ki gondolta volna, hogy az 50-es, 60-as évek szexszimbólumainak és stílus ikonjainak egy magyar bőrgyógyász adott szépségtanácsokat?

A nemzetközi befektetők támogatják a magyar kormány zöld programját

„Egyértelmű üzenetet küldtünk a piacok felé Magyarország környezetvédelmi elkötelezettségéről.”

Kiderült, mit gondolnak a magyarok Trianonról

Mit tud az anyaországi magyar társadalom a száz évvel ezelőtt megkötött trianoni békeszerződésről, annak vélt vagy valós előzményeiről, illetve következményeiről? Milyen ismeretei vannak a határon túli magyar közösségekről?

Veszteséges a Magyar Posta, mégis nyereséget termel

A magyar állam segítsége nélkül nem jött volna össze a 145 millió forintos profit.

9 százalékkal nőttek a bérek az első negyedévben a tavalyihoz képest Csongrád megyében

Nőttek a bérek idén Csongrád megyében is az első negyedévben a tavalyihoz képest. Országosan márciusban a bruttó átlagkereset 400 ezer 400 forint volt, 9 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban- írja a radio7.hu.

Nemzeti konzultáció: fontos, hogyan vélekednek a magyarok

A mostani kérdőív kitöltésével az állampolgárok olyan, Magyarország jövőjét alapvetően meghatározó kérdésekben nyilváníthatnak véleményt, mint a koronavírus elleni védekezés, a gazdaság újraindításával kapcsolatos intézkedések.

Kiakadtak az új-zélandiak, amiért beengedték az országba az Avatar 2 stábját

Új-Zélandra hivatalosan nem léphet be külföldi a koronavírus miatt.

A Honvéd nyolcadszor vagy a Mezőkövesd először? Jön a 80. Magyar Kupa-döntő

Origo
-
  Ma 20:26 Foci

A 19. fináléját játszó Honvéd ellen biztosíthatja be története első nemzetközi szereplését Kuttor Attila csapata.

Az EU a gyógyír a magyarok Trianon miatti fájdalmára

Trianon évfordulójáról számos jeles lap emlékezett meg. A konzervatív német Frankfurter Allgemeine Zeitung – a neten még nem olvasható – egész oldalas elemzése szerint, aki meg akarja érteni a magyarokat, annak két dátumot kell ismernie: 1956. október 23-át és 1920. június 4-ét, mert mindkettő mind a mai napig meghatározó hatással van…

Komoly veszély fenyegeti a Dunát, Magyarország erősen érintett

Infostart
-
  Ma 20:13 Tudomány

Az emberi beavatkozások nyomán jelentősen csökkent a Duna hordalékmennyisége, rövidebb és keskenyebb lett, a medre lesüllyedt. A következmények életünk rendkívül fontos területeit érintik, ezért komplex beavatkozásra lenne szükség.

A magyar kormány kérdőre vonja a Facebookot

A Digitális Szabadság Bizottság levélben fordult a Facebook regionális igazgatójához, annak tisztázása érdekében, hogy a közösségi oldal felügyelőbizottságának eljárásában teljesülnek-e az átláthatóság és a politikai semlegesség követelményei - közölte az igazságügyi miniszter a Facebook-oldalán.

Július 19-én lesz a Forma-1-es Magyar Nagydíj – nézők nélkül

Most már biztos: idén is lesz Forma-1-es Magyar Nagydíj, méghozzá július 17-19. között. Csak az a kár, hogy nézők nélkül… A Forma-1-es idény március közepén rajtolt volna Ausztráliában, de a világjárvány miatt a melbourne-i mellett a bahreini, a vietnámi, a kínai, a holland, a spanyol, a monacói, az azeri, a kanadai és a francia versenyt

Tőzsdezárás – Az OTP és a Magyar Telekom húzta fel a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 91,70 pontos, 0,26 százalékos emelkedéssel, 35 967,41 ponton zárt kedden. A részvénypiac forgalma 16,5 milliárd forint volt, a vezető részvények ára vegyesen változott a pénteki záráshoz képest. Török Lajos, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője az MTI-nek elmondta, iránykeresés volt jellemző a…