Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Te mit tennél, ha egy ölyv utazna a szélvédődön?

Los Angelesben történt az eset: egy rőtfarkú ölyv (Buteo jamaicensis) rászállt egy autó motorháztetejére, és 15 percig nem mozdult onnan – írja az...

Az úttesten sétált egy fél méternél is nagyobb aligátorteknős Zalában

Egy több mint félméteres aligátorteknős sétált az úton Zalába, Pethőhenyén. Az Amerikában őshonos hüllő harapása az emberre is veszélyes lehet.

Eltűnt egy 13 éves lány a VIII. kerületben

Lólé Boglárka körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú. Eltűnésekor sárga felsőt, valamint kék nadrágot viselt.

2,5 milliárdért ölte meg legjobb barátnőjét egy kamaszlány Amerikában

Egy fiatal férfi volt a felbujtó, aki a neten keresztül utasította a 18 éves lányt arra, hogyan oltsa ki a barátnője életét, és hogy gyerekeket erőszakoljon meg.

Ennek a nigériai párnak három esküvője is volt egymás után: milliókért

Nuus
-
  Ma 19:33 Színes

Míg nálunk sokan tartózkodnak már egyetlen esküvővel járó stressztől is, Nigériában óriási divatja van a dupla esküvőknek. Ez a pár a triplával persze már így is extrémek számít.

A Fidelity bemutatja egyedi fenntarthatósági minősítő mutatóját

ProfitLine
-
  Ma 19:30 Gazdaság

A Fidelity több mint 3000 kibocsátóból álló részvény- és kötvényuniverzumát felölelő fenntarthatósági mutató a Fidelity átfogó elemzői kapacitására és a vállalatok vezetőségével fenntartott folyamatos kapcsolatra támaszkodik, és előrejelzést ad a vállalatok környezeti, társadalmi és vállalatirányítási aspektusainak jövőbeli alakulásáról. A minősíté

Ismét egy bizarr bikini-trend, amit senki sem kért

Bors Online
-
  Ma 19:30 Divat

Tényleg nem tudunk mást tenni, mint fogni a fejünket a mellfogós bikinifelső láttán

Jeremy Hunt vagy Boris Johnson lesz az Egyesült Királyság következő miniszterelnöke

Döntöttek a brit konzervatív parlamenti képviselők, Boris Johnson és Jeremy Hunt között dől el a harc a Konzervatív Párt vezetéséért.

Lelőtt drón: egyre nő a feszültség Irán és Amerika között

Teherán szerint területén, Washington szerint nemzetközi légtérben történt az incidens. Trump elnök Irán „nagyon nagy hibájáról" beszél.

Egy netes csaló vett rá egy 19 éves alaszkai nőt, hogy gyilkolja meg legjobb barátnőjét

444
-
  Ma 19:25 Baleset-bűnügy

A csaló 9 millió dollárt ígért Denali Brehmernek, aki erre csapatot szervezett, és szabályosan kivégezte CeeCee Hoffmant.

Álommeló: Medenceparton lógásért fizet egy cég

Joy
-
  Ma 19:24 Életmód

El tudunk azért képzelni rosszabb munkakörülményeket ennél...

Merkel: szakadék van a vágyak között, elmaradhat a mai alku

Elképzelhető, hogy nem születik döntés az európai uniós intézmények elnöki tisztségeinek betöltéséről a tagországok vezetőinek csütörtökön kezdődő brüsszeli csúcsértekezletén - jelentette ki a német kancellár a találkozóra...

Újabb három duplázó egység

Sport365
-
  Ma 19:23 Sport

Kammererék és Kissék nyerték a szétlövést.