Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A világ leghíresebb divatbloggere, akiből valóságos sztár lett - Chiara Ferragni

Femcafe
-
 Ma 12:03Divat

Ferragni sztorija egy kis divatbloggal indult, ma pedig már ott ül a nagy nemzetközi bemutatók első sorában, világsztárok között tartják számon és milliók követik a mindennapjait. Chiara ma 34 éves.

Világhírű énekessel zárja az évadot a Liszt Ferenc Kamarazenekar

A Liszt Ferenc Kamarazenekar különleges műsorral készül lezárni 2020/21-es zeneakadémiai évadot, négykoncertes bérlete utolsó előadásán, május 14-én.

Szombattól újra látogatható az Aquincumi Múzeum, az első hétvégén ingyenes a belépés

Az Aquincumi Múzeum újra kinyitja kapuit!Hat hónapig tartó zárvatartás után, május 8-án ismét megnyitja kapuit az Aquincumi Múzeum és Régészeti Park! A nyitás első ütemében a Régészeti Park, a Festőház és a Symphorus Mithraeum, valamint a régi múzeumi épületben látható Zseniális találmányok – Innovatív ötletek című időszaki…

Wladár Sándor: Rajtunk a világ szeme

A kontinensviadal első hetében a szinkronúszók és a műugrók versenyeit rendezik a Duna Arénában.

Érdekes dolgot üzent ma Orbán: Mindenki húzzon golyóálló mellényt

Aki be van oltva, arról lepattan a vírus – írta bejegyzésében Magyarország Kormánya a Facebook oldalán Orbánra hivatkozva. Mindenkinek van egy golyóálló mellénye vagy a háziorvosnál vagy az oltási ponton. Vegye föl, és abban az esetben nem lesz már kit megtámadnia a vírusnak.  - írták.  A beoltottak száma jelenleg 4 123 697 fő, közülük 2…

Naperőmű beruházás? Lássa át világosan az adózás részleteit is!

Adó
-
 Ma 11:15Gazdaság

A napenergia szektorban tevékenykedőket sokféle adónem és adókedvezmény érintheti, így minden esetben célszerű egy beruházás megkezdése és működtetése kapcsán egyedileg áttekinteni az adókötelezettségeket.

A Dogecoin árfolyamának előretörése miatt leállt a világ legnépszerűbb pénzügyi oldala

Liner
-
 Ma 11:14Külföld

Az online pénzügyi kereskedők népszerű applikációja, a Robinhood kedden többszöri alkalommal is befagyott, mivel rengetegen vásároltak maguknak a kutyás kriptovalutából.

Világörökségi területet veszélyeztethet egy újabb beruházás a Fertő tónál

HVG
-
 Ma 11:10Gazdaság

Részben európai uniós pénzből a Mosoni-Duna vizével pótolnák a Fertő tavat. Osztrák és magyar környezetvédők együtt tiltakoznak, szerintük ezzel helyrehozhatatlan károk keletkezhetnek a tó kémiai összetételében, ami az élővilág pusztulásához vezethet. A megoldást, amelynek a tervezéséről ma hirdetnek eredményt ráadásul olyan uniós…

Jó hír a lovassport hódolóinak: egész hétvégén szurkolhatnak itt kedvenceiknek

Csütörtökön megkezdődött Mezőhegyesen az idei Nemzeti Fogathajtó Verseny. A vasárnapig tartó versengésen hazai lovasok mellett a szomszédos országok képviselői is bemutatják tudásukat. A többnapos rendezvény védettségi igazolvánnyal látogatható.

A hétvégén visszajuthat a Debrecen az NB I.-be

Haon
-
 Ma 10:59Sport

Ehhez azonban a vetélytársak botlására is szükség van.

Világhírű énekes szólista közreműködésével zárja a zeneakadémiai évadot a Liszt Ferenc Kamarazenekar

Bach- és Mendelssohn-átiratok, valamint Sosztakovics darabjai a repertoáron Különleges vendéggel és átiratokkal búcsúztatja a 2020/21-es zeneakadémiai évadot a Liszt Ferenc Kamarazenekar május 14-i, online szezonzáró koncertjén. A kamarazenekari repertoárt újabb és újabb művekkel bővítő együttes Várdai Istvánnal játssza Bach…

A világ legnagyobb ékszergyártó cége a jövőben csak szintetikus gyémántot árul majd

A Pandora jövőre minden nagyobb piacon átáll a mesterségesen létrehozott gyémánt felhasználására az ékszereiben. A Gyémánt Világtanács szerint ez csak még rosszabb helyzetbe hozza azokat az afrikai közösségeket, amelyek gyémántbányászatból élnek.

Orbán: mindenki húzzon golyóálló mellényt! – Dübörög a kampány 16.000 közmillióért!

Dübörög a kormány oltásra kedvcsináló kampánya, amihez plakátfiúnak állt többek között Orbán Viktor is. A szlogenek nem minden esetben állják ki az igazság próbáját, de ahogy Kéri László fogalmazott a regnáló kampányaival kapcsolatban: „...ez a kampány az Izaurán felnőtt országnak szól”.

Francia világbajnok támadóval erősítene a Leicester City

FociClub
-
 Ma 10:51Foci

Már megjárta a Premier League-t, de akkor nem jöttek be a számításai.

Ez várhat mindenkire! Már kötelező a covid-oltás egyes városokban!

Nuus
-
 Ma 10:48Egészség

Orvosok egy csoportja azért kampányol, hogy legyen kötelező a koronavírus elleni vakcina. Vannak önkormányzatok, ahol már most ez a valóság.