Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Második meccsén is sima sikert aratott a magyar válogatott

Kazahsztán sem tudta megszorongatni Magyarországot a női vízilabdázók olimpiai selejtezőjén.

Minden emberi közösség valódi ereje a hitben és értékrendben van

Alapvetően minden emberi közösség igazi és valóságos ereje nem az izmokban van, hanem a szellemiségben, a hitben és értékrendben - hangsúlyozta a Honvédelmi Sportszövetség elnöke szerdán a sportszövetség, a Székesfehérvári Tankerületi Központ és a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola együttműködési…

Láthatatlanná válhatunk Predator eszközével – Minden infó az új Bossról

Leet
-
 Ma 15:00Gaming

Predator mától hivatalosan is a játék részét képezi, a küldetéseken keresztül minden Battle Pass tulajdonos feloldhatja majd magának a horrorkaraktert. Ám azokat is érinti a megjelenés, akik nem vásárolták meg az aktuális szezon tartalomcsomagját. Predator ugyanis, mint Boss is megtalálható a szigeten. A Victory Royale megszerzése…

Tépett hús

egy.hu
-
 Ma 15:00Recept

Borbás Marcsi receptje

„A hátamon feláll a szőr” – mondja a kínai vakcináról Duda Ernő immunológus

A szegedi professzor szerint nem jó, ha az állam nyomást helyez a gyógyszerfelügyeletre. Bízik benne, hogy január végétől az EU-s beszerzés is felgyorsul majd.

Az Unió nem, de Menczer Tamás tud kínai vakcináról tárgyaló uniós országokról

Sorban állnak az országok, de az államtitkár erről nem beszélhet. Kevés a vakcina, viszont örülne neki, ha ez nem így lenne – erről Menczer Tamás beszélt az ATV Start című műsorában.  A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szerint az orosz és a kínai vakcina…

LMP: Az unió húsz legszegényebb régiójába négy magyar tartozik

Mandiner
-
 Ma 14:43Belföld

Fehér Attila szerint az egyik Csongrád-Csanádi megyei választókerületben, ahol ő akar indulni, Orbán helytartója regnál.

A pécsi virológusok a kínai Sinopharm-vakcináról

A Virológia Pécs Facebook-oldalán hosszú posztban foglalják össze, mit lehet tudni a Sinopharm vakcinájáról. Leírják, a a hármadik tesztfázisban is megmarad a kedvező profil, és az Európai Unió és a hazai gyógyszerhatóság is engedélyezi, akkor a szakemberek beadatnák maguknak.

Sok mindent tanultak, keveset fejlődtek a villalakók

Filmsor
-
 Ma 14:26Film

A villalakóknak még van mit tanulniuk a hulladékmentességről, az illemtan órán pedig azt a feladatot kapták a villalakók, hogy minimalizálják a káromkodást.

Csárdi Antal: A mindennapi életünket fenyegeti a fideszes elvonás

Politikai alapon bünteti az kormány az önkormányzatokat – mondja az LMP országgyűlési képviselője.

Mindenki szeretné visszakapni megszokott életét

Újabb Pfizer-szállítmány érkezett.

Minden találkozás után fertőtlenítik az egész szobát

Sonline
-
 Ma 14:00Belföld

Egy könnyen fertőtleníthető, elkülönített helyiségben találkozhatnak családtagjaikkal a Liget Időskorúak Otthonának lakói.